Şimdi Ara

ASUS Zenfone 5 mi NOKIA LUMIA 1320 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki telefon arasında kaldım yardımcı olur musunuz lütfen ?

• Lumia 1320 kullanıyorum hızlı stabil şarjı çok iyi kamera vasat sağlam bayağı.Zenfone 5 almaya gittim 1320 aldım zf5 e güvenemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki herkes sana Lumia 1320 diyecektir kendin araştırarak bulmalısın cevabı.

• 1320, 925 ikisinden biri olmadı 920.
    Aşırı şekilde öneriyorum.

• Nokiaya bulaşma 1320 kullandim cidden parana yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Nokiaya bulaşma 1320 kullandim cidden parana yazik.
    Açık söylüyorum Lumia pişmanlıktır, akıllı telefonun en önemli özelliği uygulamalar ve ne yazık ki windows phone çok eksik bu konuda. Buradakilere bakarsan tuvalet kağıdı yoksa zımpara var diyecek kafadalar, uygulamaları yeterli buluyorlar kendilerince o yüzden uzak dur lumia'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leblebi Dede

Açık söylüyorum Lumia pişmanlıktır, akıllı telefonun en önemli özelliği uygulamalar ve ne yazık ki windows phone çok eksik bu konuda. Buradakilere bakarsan tuvalet kağıdı yoksa zımpara var diyecek kafadalar, uygulamaları yeterli buluyorlar kendilerince o yüzden uzak dur lumia'dan.

Androidçilerde 100₺ daha koylarla dolu,ya 2000₺ bayılacan yada kasacan 900₺ lik androidlerle mc4 fifa halo asphal 8 oynayan var mı adam gibi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bekleyin bence yeni modelleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bekleyin bence yeni modelleri.
    Su son cıkan 535 gelirse, türkiyede giriş seviyesinin tozunu atıcak 500-600 tl civarında fiyata 5 inç teli hemde takılmayan her isini gorucegin bir sistemde veren baska telefon yok.Beklemem dersen 630 al yada 830

• Bu iki telefon arasından Lumia 1320 ancak çok uygulama kullanıyorsanız android tabiki, zenfone 5 in batarya performansı gerçekten berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 12 Kasım 2014; 20:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Nokiaya bulaşma 1320 kullandim cidden parana yazik.

Neden? Bence L1320 bataryası için bile alınır sistemdeki eksikleri biliyoruz.Sizin hoşunuza gitmeyen ne oldu?

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Hicbirseyi

• Kesinlikle lumia 1320. Ama zenfone da fena telefon değil fiyatına göre. Tercih meselesi.

• ikiside iyi ama bana göre 1320 ama 535 i bekle derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flag SHİP Killer

ikiside iyi ama bana göre 1320 ama 535 i bekle derim
    Bence yaşam tarzını açıkla ve ya ne tarz işler için telefon kullanacaksın. Aksi halde buradan net bir cevap alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 12 Kasım 2014; 21:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Bence yaşam tarzını açıkla ve ya ne tarz işler için telefon kullanacaksın. Aksi halde buradan net bir cevap alamazsın.

Whatsapp 9gag ve facebook arasında dolaşırım daha çok Clash of clans oynuyordum da onu da silecem artık Pek oyun oynadığım yok açıkçası
  • yastik1 kullanıcısına yanıt
    Ben hepsini ufak ufak kullandım. Şahsi fikrim android bir cihaz alman. Ne kadar oynamam desen de bir kere bulaşmışsın, yarın bir gün yine oynamak istersin. Ama asus zenfone 5 al demiyorum. Konusuna gir araştır, sanki bazı serilerde sıkıntılar vardı. Neden windows phone önermiyorum dersen, sosyal ağlar yazmışsın oraya ne office demişsin, ne navigasyon demişsin, kamera zaten 1320 için yazılmıcak bir tercih. Bence iyice araştır hesaplı bir android (minimum 2gb ram) telefon al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Ben hepsini ufak ufak kullandım. Şahsi fikrim android bir cihaz alman. Ne kadar oynamam desen de bir kere bulaşmışsın, yarın bir gün yine oynamak istersin. Ama asus zenfone 5 al demiyorum. Konusuna gir araştır, sanki bazı serilerde sıkıntılar vardı. Neden windows phone önermiyorum dersen, sosyal ağlar yazmışsın oraya ne office demişsin, ne navigasyon demişsin, kamera zaten 1320 için yazılmıcak bir tercih. Bence iyice araştır hesaplı bir android (minimum 2gb ram) telefon al.
    Zenfone 5 tabikide. Lumia 1320 bence Lumia serisinin en boş telefonu. Sadece ekranın büyüklüğü var o kadar.
  • Valla uygulama konusunda bişey bekleme ama şarj olarak çok iyi.dun aldığım ekran goruntusu.
     ASUS Zenfone 5 mi NOKIA LUMIA 1320 mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.