Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 ve Asus Zenfone 6 Ekran Değişimine Başladık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
12.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba Arkadaşlar ,

Piyasada gerek kalitesi gerek özellikleri ile baya tutulan asus zenfone 5 ekran değişimi ve asus zenfone 6 ekran değişimine başladık.

Servis ücretimiz iki ekranında tedarik fiyatı çok yakın olduğu için asus zenfone 4 159 tl asus zenfone 5 169 tl - asus zenfone 6 199 tl dir. ortalama 1 saat içerisinde teslim edilir.
    servisimizi arayarak stok sordurabilirsiniz.

Asus zenfone 6 ekran değişimi

Asus zenfone 4 ekran değişimi

Asus zenfone 5 ekran değişimi
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 7 Şubat 2015; 8:19:02 >

• Serviste 275 liraya değişiyor bilginiz olsun. Kısa bir süre önce servise gönderdim ekran kırık diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar degismistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 17 Aralık 2014; 6:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness of master

Bizde hafta başı 175 tl'ye düşürcez

Şimdi tutturabildiğimize bu fiyattan yapalım diyorsunuz yani... Bu nasıl esnaflık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Şimdi tutturabildiğimize bu fiyattan yapalım diyorsunuz yani... Bu nasıl esnaflık?

işte bu yaptığınıza halk dilinde art niyet ve karalama deniyor biz ekranı kaç paradan alıyorsak belli kar oranıyla onarım fiyatı belirliyoruz demekki ekranlar belli tarihten sonra indirime gidilmişki bizde ancak o zaman indirim yapabilmişiz gerçi doğru diyorsunuz hep yüksek tutup tutturabildiğimize yapmalıyızki sizin gibi insanlar karalama yapmaya çalışmasın fiyatımız bu deyip geçelim.
  • quote:

quote:

quote:

işte bu yaptığınıza halk dilinde art niyet ve karalama deniyor biz ekranı kaç paradan alıyorsak belli kar oranıyla onarım fiyatı belirliyoruz demekki ekranlar belli tarihten sonra indirime gidilmişki bizde ancak o zaman indirim yapabilmişiz gerçi doğru diyorsunuz hep yüksek tutup tutturabildiğimize yapmalıyızki sizin gibi insanlar karalama yapmaya çalışmasın fiyatımız bu deyip geçelim.

Oradaki arkadaş servisten o fiyata ekranı değiştirdiğini söylemese yine bunları yazabilecek miydiniz işte bundan emin değilim. Kusura bakmayın ama bu fiyatlarda kar oranınızın çok düşük olduğuna inanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oradaki arkadaş servisten o fiyata ekranı değiştirdiğini söylemese yine bunları yazabilecek miydiniz işte bundan emin değilim. Kusura bakmayın ama bu fiyatlarda kar oranınızın çok düşük olduğuna inanmıyorum.

emin olmadığınız konuda karalama yapmanız zaten ayıp olan biz normalde asus zenfone 5 ve 6 ekran başına 500 lira kazanıyoruz asus para dağıtıyor 20 liraya ekran geliyor tavsiyem bu işe girmenizdir bir tornavidalık iş gerçi kar oranımı zaten biliyorsunuz sorun yok. söylemeden geçemicem kiramızı belediye ödüyor çalışan maaşlarını avrupa destek fonu.

azcık insaflı olun bilip bilmeden 2 satır yazı yazdığınız yerlerde insanlar ekmek parası kazanıyor.

• Hocam Zenfone 4 ekran değişimi şansınız var mı KVK ya yolladık yapmadan yolladılar. Telefon kaldı öylece elimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranqer771

Hocam Zenfone 4 ekran değişimi şansınız var mı KVK ya yolladık yapmadan yolladılar. Telefon kaldı öylece elimizde.

hocam elimizde 4 ekranlari yok servis vermiyor nedense ama elimize gecer gecmez size bildirecegim

• quote:

quote:

Hocam Zenfone 4 ekran değişimi şansınız var mı KVK ya yolladık yapmadan yolladılar. Telefon kaldı öylece elimizde.

hocam elimizde 4 ekranlari yok servis vermiyor nedense ama elimize gecer gecmez size bildirecegim

Eğer ki elinize bulma/alma şansınız olursa çok işime yarayacak. Telefonu yeni aldık ekran gitti. KVK ya gönderdik rezalet bir servis. Forumdan bulabilirsek kendim değiştireceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Eğer ki elinize bulma/alma şansınız olursa çok işime yarayacak. Telefonu yeni aldık ekran gitti. KVK ya gönderdik rezalet bir servis. Forumdan bulabilirsek kendim değiştireceğim.

tamam hocam haftaya bir adet zenfone 4 ekrani aldirayim birde ufak tamir seti yollarim siz degisim yaparsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam haftaya bir adet zenfone 4 ekrani aldirayim birde ufak tamir seti yollarim siz degisim yaparsiniz

Alınmadan önce fiyat bilgisi için PM den ulaşabilirseniz çok mutlu olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alınmadan önce fiyat bilgisi için PM den ulaşabilirseniz çok mutlu olurum.

pm den bana cep no bırakırsanız fiyat aldığım gibi size bildiririm hocam

• Merhaba bende dusurmus bulunmaktayim
    Hocam ufak bir sorum olucak benim ekran gayet guzel calisiyor sanirim gorilla mi ne kirildi bunu tek degistirmek mumkun mudur garanti ne fiyat bicer acaba siz temin edebilirseniz alabilirim.

Edit:telefon z6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 26 Ekim 2014; 22:24:48 >
  • z6 larda lcd ile dokunmatik arasinda oca yapistiricu mevcut hocam panel olarak degisiminiz sart

• quote:

z6 larda lcd ile dokunmatik arasinda oca yapistiricu mevcut hocam panel olarak degisiminiz sart

Kaça patlar peki bu olay hocam servis ne der ne yapar sizin öneriniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn96

quote:

z6 larda lcd ile dokunmatik arasinda oca yapistiricu mevcut hocam panel olarak degisiminiz sart

Kaça patlar peki bu olay hocam servis ne der ne yapar sizin öneriniz nedir

hocam yaklaşık 210 tl gibi masrafı var
  • Hocam etmeyin eylemeyin piyasayı bizde biliyoruz Max 50-55$ ekran fiyatı 249 lira demişsiniz işçilik ekrandan pahalı hadi 175 diyorsunuz kardeşim 50-60 lira işçilik mi alınır etmeyin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi cocuk

Hocam etmeyin eylemeyin piyasayı bizde biliyoruz Max 50-55$ ekran fiyatı 249 lira demişsiniz işçilik ekrandan pahalı hadi 175 diyorsunuz kardeşim 50-60 lira işçilik mi alınır etmeyin kardeşim

ne kadar cok biliyosunuz? buradaki tum forum uyeleri sahit olsunki 50 demiyorum bakin 55 dolara ekran bulsun bu bilmis üye 10 adet almassam servisi yarin kapatacagim oyle klavye delikanligi yapip konu kirletmekle olmaz bu isler

onuda gectim 50-60 iscilik alirken size danismicam kargo ucretsiz is yapip boyle narin cihazi tamir ederken riskleri alcam kira vercem calisan maasi odiyecem sonra 50-60 iscilik size cok gelicek pazar pazar modelsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 2 Kasım 2014; 17:49:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iyi cocuk

Hocam etmeyin eylemeyin piyasayı bizde biliyoruz Max 50-55$ ekran fiyatı 249 lira demişsiniz işçilik ekrandan pahalı hadi 175 diyorsunuz kardeşim 50-60 lira işçilik mi alınır etmeyin kardeşim

ne kadar cok biliyosunuz? buradaki tum forum uyeleri sahit olsunki 50 demiyorum bakin 55 dolara ekran bulsun bu bilmis üye 10 adet almassam servisi yarin kapatacagim oyle klavye delikanligi yapip konu kirletmekle olmaz bu isler

onuda gectim 50-60 iscilik alirken size danismicam kargo ucretsiz is yapip boyle narin cihazi tamir ederken riskleri alcam kira vercem calisan maasi odiyecem sonra 50-60 iscilik size cok gelicek pazar pazar modelsiniz :)

Klavye efendiligi yapmam sizler gibi bilmeden konuşmam bende ticaret yapıyorum işçilik nedir ne değildir biliyorum merak etmeyin sizler buyrun linki vereyim m.aliexpress.com/item/2027561831.html?productId=2027561831&productSubject=6-0-Inch-Original-fo-Asus-ZenFone-6-LCD-Touch-Screen-Digitizer-1280-720-Display-Resolution&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Buradan on adet almazsaniz yarın servisi kapatmanizi dört gözle bekliyorum çok bilmiş üye değil adım iyi cocuk bu arada

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.