Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 ve Asus Zenfone 6 Ekran Değişimine Başladık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
12.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    An itibariyle servisten 310 lira fiyat aldım zenfone 6 için. Bu nasıl iştir Bu telefonun sıfırı 800 lira
  • furkanaykac kullanıcısına yanıt
    merhabalar bizim servisimizdeki ücreti 189 tl 310 lira diyen yetkili servistir.
  • darkness of master kullanıcısına yanıt
    Doğrudur asus türkiye demem lazımdı. Ama öyle veya böyle bu fiyata yaptıramam telefonu ölü yatırımlar kutusuna atmaktan başka çare yok iphone 6 'ya geçecem yapacak bişey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness of master

mrb hocam benim zenfone 5 inde dış ekranı çatladı. telefonu kullanırken hiçbir sorun yok sadece dış camını degiştirmem gerekiyor suan sitede 149 tl yazıyor. Ordan yaptırırsam normal asusun kendi orjinal camıyla aynımı olacak? dokunmatikte falan bir degişiklik veya sıkıntı oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: darkness of master

mrb hocam benim zenfone 5 inde dış ekranı çatladı. telefonu kullanırken hiçbir sorun yok sadece dış camını degiştirmem gerekiyor suan sitede 149 tl yazıyor. Ordan yaptırırsam normal asusun kendi orjinal camıyla aynımı olacak? dokunmatikte falan bir degişiklik veya sıkıntı oluyormu?

evet hocam indirime gidildi 149 tl oldu birebir aynı asusun kullandığı ekran
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran değişimine dıştaki camta dahil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Ekran değişimine dıştaki camta dahil mi ?

evet efendim dis cam, dokunmatik film ve lcd ekran degisime dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 5 ekran çatladı pm attım.
  • asus zenfone6 anakart ses soket yeri dibinden koptu,orda kalan leğimleri birbirine bir aletle temas ettirip telefonu ancak öyle açabiliyorum,nasıl tamir olur bu,anakart mı değişmeli,yapar mısınız ,kaça,kolay gelsin.,cevapm bekelriim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.