Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açında biraz video seyredin Youtube'dan araştırma yapın. Asus fiyatı 2.000₺'de tutma kararı alacakmış. Ha bende onların yalancısıyımda, mantıklı. Ali 2.000₺'den alacak, Veli 2.300₺ verecek. Öyle bir dünya yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Para kolay kazanılıyor demek ki...
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 12 Mayıs 2018; 18:3:31 >
  • ben asusun kendi klavyesinin google 'un standart klavyesiyle değiştirilmesine üzüldüm. birde pil konusu hakkında yok yetersiz yok az falan dediler kafamı bulandırdılar. yoksa güzel telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Bu mesaj silindi.
    pardon hocam,alıntıyı yanlış yaptım kusura bakma..
  • bi telefona da b*k atılmasa şaşırırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykuru

Cihaz açıkçası stereo hoparlör olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bir sorunla da karşılaşmadım şükür. Note fe kullanmıştım.bundan önce.bana göre arka kameraları pek fark yok gibi. O n kamera da asus daha iyi. Potre kodu da oldukça iyi. Beğenmeyen apple alsın.
    Hocam bende şuan note fe kullanıyorum, asus un kamerası aratır mı fe nin arka kamerasını ? ön kamera çok önemli değil benim için, ben note fe ye mi mix den geçiş yapmıştım, mix in kamerası çok kötüydü, fe nin kamerasından çok memnunum, büyük ekranı arıyorum mix den sonra, gerçi mix'i taşımak zordu biraz ama asus un boyutları ideal gözüküyor.
    Kıyaslama yaparsanız sevinirim.
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Önemli değil

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Mobil Dünya kongresinden beri telefonu takip ediyorum, bir tane kötü yorum almamış telefon. Hardware plus, shiftdelete vs hepsi bayıldı telefona...

Filipinlisi, İtalyani, Finlandiyalisi hepsi bayıldı telefona, bir bizim DonanımHaber trolleri beğenmedi...

Allah aşkına gidin teknosaya bakın karşılaştırın diğer telefonlarla...

Ben p20 pro ya bakıyordum almak icin, belki donanım olarak daha iyi telefondur 3 kamera falan... Bu telefon kadar cezbetmedi beni...

S9 plus ile iphonex i bir kenara koyduğumuzda herşeyi toplu halde alabileceğiniz bir alternatif ben görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım

cihaz görüntü olarak on numara telefon lakin pili bariz yetersiz bu telefona hafif yuklensen demekki 4 saat ekran verecek.

yuklenmezsen 5.30 verecek.pil önemli zenfone 3 teki gibi 7 saat verseydi olay tamamdı. bu önemli bir durum beni telefondan vazgecirdi . 2000 tl az para değil parayı yolda bulmuyoruz. alana kullanana hayırlı olsun ama almamış olanları da uyarıyorum pili iyi değil buna raziysaniz öyle alın

formun amacı da bu zaten asus babamızın oğlu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

arkadaşlar şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım

cihaz görüntü olarak on numara telefon lakin pili bariz yetersiz bu telefona hafif yuklensen demekki 4 saat ekran verecek.

yuklenmezsen 5.30 verecek.pil önemli zenfone 3 teki gibi 7 saat verseydi olay tamamdı. bu önemli bir durum beni telefondan vazgecirdi . 2000 tl az para değil parayı yolda bulmuyoruz. alana kullanana hayırlı olsun ama almamış olanları da uyarıyorum pili iyi değil buna raziysaniz öyle alın

formun amacı da bu zaten asus babamızın oğlu değil
    Yanlış anlamayın beni lütfen niyetim tartışmak değil. Sormak istiyorum size, nasıl olurda kullanmadığınız bir telefonun bataryası iyi değil diyorsunuz? Bir de kullanmaktan kastınız ve pilin dayanıklılığı konusunda nasıl bir kullanım ölçütü arıyorsunuz merak ettim açıkçası.. Neye göre bataryası kötü onu anlamak istiyorum? Çünkü benim kullanımıma göre bataryası gayet iyi durumda...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Note fe göre az daha enli boy olarak ayni ama. Kamera çektiğim gündüz fotolarinda pek fark göremedim. Aksam ev içerisinde karanlık ortamda cektigimde. Note fe daha iyi sanki.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    evet telefonu kullanmadım ön siparişle satın aldım sizin de bildiğiniz üzere iptal ettim. paylaşılan ekran sürelerine göre yorum yaptım bir de mantık yürüterek yorum yaptım 6.2 inç ekran için bu batarya küçük.en az 4000 olmalıydı.

sizce şuan ki batarya yeterli mi. ekran resmi atabilir misiniz kullandığınız uygulamari da görürsek daha iyi olur.

keşke siz haklı olsanız zira cihaz çok hoşuma gitti ama ikna olmadım batarya konusunda ikna olsam tekrar alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ykuru

Note fe göre az daha enli boy olarak ayni ama. Kamera çektiğim gündüz fotolarinda pek fark göremedim. Aksam ev içerisinde karanlık ortamda cektigimde. Note fe daha iyi sanki.
    Çok kararsız kaldım değiştirip değiştirmemek arasında. Olmadı biraz daha zaman geçsin de bakacağım duruma göre. Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

evet telefonu kullanmadım ön siparişle satın aldım sizin de bildiğiniz üzere iptal ettim. paylaşılan ekran sürelerine göre yorum yaptım bir de mantık yürüterek yorum yaptım 6.2 inç ekran için bu batarya küçük.en az 4000 olmalıydı.

sizce şuan ki batarya yeterli mi. ekran resmi atabilir misiniz kullandığınız uygulamari da görürsek daha iyi olur.

keşke siz haklı olsanız zira cihaz çok hoşuma gitti ama ikna olmadım batarya konusunda ikna olsam tekrar alırım
    Çok oyun oynamıyorum. Arada sırada oynarım o da vaktim olursa.. Mesela ben en son S9 Plus kullandım ve onunla aynı belki bir tık daha iyi kullanım veriyor bana. Pil konusunda hiç endişe duymuyorum açıkçası. Hani sizi ikna etmeye de çalışmıyorum hocam. Ama bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz bence şuan Zenfone 5 tir.. Kullandığım uygulamalar ise standart şeyler. Sosyal ağlar, İnternet, WhatsApp vs.. günlük 5 saat üstü ekran süresi alsam bana yetiyor. Ki bu da kişiden kişiye değişir. Bazen 4 saat bile yetebilir tabi bekleme süresi uzunsa.. Siz sanırım oyunlarla içli dışlısınız? Eğer öyleyse 4000 mah batarya da size yetmez..

• arkdaşlar aranızda borsayla ilgilenen var mı? son zamanda buyuk hisse denilen petkim , aselsan , tupras vb alan ? son iki ayda net yüzde 30 deger kaybı yasadı buy hisseler atıyorum 5 bin liralık petkim alanın ( 8 liradan ) su an 3 bin lirası var .. ya da TL mevduatta kalan birinin son 3 aydaki zararı nedir?

Şunu söylemeye çalışıyorum para çok kolay kaybedilen çok zor kazanılan bir şey ..biz burda ince ince 200 -300 liranın hesabını yapıyoruz da nerelere ne paralar gidiyor.. sevdiyseniz hoşunuza gittiyse problem de yoksa kullanın gitsin ..

ayrıca bu telefon İPHONE X ten daha GÜZEL
  • Gece mavisi modelini alarak aranıza katıldım Huawei P10 dan geçiş yaptım ... Ekran muazzam kalite de güzel çok hoşuma gitti en çok Pubg denen bela oyun için aldım tam ekran kullanmak için ... Kamera gayet güzel ben beğendim hızı desen fevkalade..alacak olanlar hiç düşünmeden alsın ...

Ekran koruyucu bulup alan var mı internetten tavsiye alabilirim ve Asus müzik uygulaması bulamadım benim telefonda yok bulan var mı acaba

• alperklz A kullanıcısına yanıt
    Ben alternatif için söylemedim onu. Fiyat açısından söyledim. HWP'nin kutu açılış videosunda söylüyorlar zaten bunu.

• beyler max pil süresini 3 gün gören var mı. biliyorum telefonlarınız yeni habire kurcalıyorsunuz ama normal arada alo alo bazen watsapp şu bu falan az seyrek standart kullanımla 2-3 günü görürmü yoksa 1 gün falan ancamı ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Bence o şekilde iki günü görür. Bekleme süresi iyi geldi bana ki herşey açık lokasyon sürekli mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bence pil konusunda tekrar düşünün dışarıda ışık ful açık otomatikte, 1,5 saat ekran süresi ve şarj daha %81, tahminim 7-8 saat arası ekran verecek, bu akşam iyice kullanıp bilgi vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByEVOL -- 12 Mayıs 2018; 19:40:23 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.