Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zenfone5'de klavye sanırım google klavyeyle değiştirilmiş doğrumu bu? önceden zenboard vardı swipe özelliği çok başarılıydı kelimeleri çok doğru tanırdı en azından en doğru en yakın kelime kökünü bulurdu vede yeni kelimeleri rahatlıkla öğretebilirdiniz googleboard ise onun yarısı kadar anca var yok. klavyeyi değiştirdikleri doğrumu ? yokmu artık zenboard klavyesi asusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 12 Mayıs 2018; 15:03:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalarda led ışık yanmıyor. Ayarı var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi ve tabii ki de bütçenizi belirleyip bu telefonu alırsanız memnun kalma olasılığınız çok yüksek. Ben şahsen çok çok memnunum.

Bir kere kamera hariç 3000, 4000, 5000, 6000 liralık telefonun yapabildiği ve bunun yapamadığı bir şey söyler misiniz?

Tamam. Benim de hoşuma gitmeyen bazı noktalar var. Özellikle şu tuş olayı ama onu da 2000 liraya bu donanım ve özellikteki bir telefon için görmezden geliyorum ve keyfini sürüyorum. Kılıf ile zaten sorun olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

zenfone5'de klavye sanırım google klavyeyle değiştirilmiş doğrumu bu? önceden zenboard vardı swipe özelliği çok başarılıydı kelimeleri çok doğru tanırdı en azından en doğru en yakın kelime kökünü bulurdu vede yeni kelimeleri rahatlıkla öğretebilirdiniz googleboard ise onun yarısı kadar anca var yok. klavyeyi değiştirdikleri doğrumu ? yokmu artık zenboard klavyesi asusun ?
    Klavyenin değiştiği doğrudur. Eski klavyeyi bilmiyorum ilk defa Asus kullanıyorum ama Gboard bence çok iyi çalışıyor. Swipe özelliği de dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Uygulamalarda led ışık yanmıyor. Ayarı var mı?
    Whatsapp ile led ışığı kullanıyorum. Instagram ve Facebook için led ışığını çalıştıramadım.

Telefonumu yüzde 99 sessizde kullanıyorum. Titreşimi de iptal ettim.

Whatsapp ayarlarında herseyi default bırakarak ışığı Sarı seçtim. Bu şekilde bildirim geliyor.
  • Sizde de galeride KİŞİLER diye bi albüm varmı ! Deli etti beni kalkmada kalkmıyor !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • •• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

Nerden geldi niye kalkmıyor bu KİŞİLER albümü anlamadım !

VARMI ANLAYAN DOSTLAR ??

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizguven61

VARMI ANLAYAN DOSTLAR ??
    Bende de var. Büyük ihtimalle AI denen özellik. Kişileri o klasörde gruplayacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Siyah zeminde belli olan 2adet ölü piksel var ne yapılabilir bu durumda?
    Yasal olarak iade etme hakkın var 15 gün eğer kargo teslim aldıysan, ayıplı ürüne girer, Teknosa yı ara iade etmek istediğini belirt, sorun çıkarırlarsa tüketici hakem heyetini arayarak sor bide hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: theman32

Bende de var. Büyük ihtimalle AI denen özellik. Kişileri o klasörde gruplayacak sanırım.

Alıntıları Göster
    Facebook grubunda da sordumda ekran fotosu istediler benden.. galiba birtek bende var zannettim.. ama yinede nasıl ordan kaldırılır diye kafa yoruyorum, mal gibi duruyor orda

• quote:

Facebook grubunda da sordumda ekran fotosu istediler benden.. galiba birtek bende var zannettim.. ama yinede nasıl ordan kaldırılır diye kafa yoruyorum, mal gibi duruyor orda

Alıntıları Göster
    Facebook da grup mu var link atar mısın 😃

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence kaldıramazsınız diye düşünüyorum. Çok dert etmeyin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theman32

Bence kaldıramazsınız diye düşünüyorum. Çok dert etmeyin. :)

Alıntıları Göster
    https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1036086/

Sizin dediğiniz gibi sanırım bu aptal özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

Facebook da grup mu var link atar mısın 😃

Alıntıları Göster
    https://www.facebook.com/groups/ZenfoneAsusTR/

Biraz genel bir grup ama keyifli.. baya zf5 kullanıcısı var :)

• quote:

VARMI ANLAYAN DOSTLAR ??
    Bir iPhone kullanıcısı açıklama yapayım. Şayet çektiğiniz fotoğraflarda bir insan yüzü varsa, Galeri, kişilerin yüzlerine göre gruplandırma yapıyor. Örneğin sadece kendi yüzünüzün olduğu fotoğrafları sıralayabilirsiniz, bu özelliği kullanarak. Aslında güzel bir özellik. iPhone’da var ama, Android’de de olduğundan haberim yoktu. :)

• herkes 1 günluk telefonunu satışa çıkarmış.. noluyor arkadaşlar nesini beğenmediniz ?
    ayrıca lansman fiyatı diye 1999 TL deyip lansman sonrası aynı fiyattan devam eden ASUS a ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Bir iPhone kullanıcısı açıklama yapayım. Şayet çektiğiniz fotoğraflarda bir insan yüzü varsa, Galeri, kişilerin yüzlerine göre gruplandırma yapıyor. Örneğin sadece kendi yüzünüzün olduğu fotoğrafları sıralayabilirsiniz, bu özelliği kullanarak. Aslında güzel bir özellik. iPhone’da var ama, Android’de de olduğundan haberim yoktu. :)

Alıntıları Göster
    Bilgi için teşekkür ederim :) yani bunu nerde kullanırım diye düşünüp tecavüz kaçınılmazsa zewk almaya bakmak için ama aklıma mantıklı bişey gelmiyo :))))

• Satanlardan herhangi bir arızası vs olmaması durumunda 1500 TL ye alırım hemen. Dalga mı geçiyorsunuz, gören hasta oluyor telefona. Tüm aileyi ikna ettim almaya varsa satan işte buradayım.

• quote:

Bilgi için teşekkür ederim :) yani bunu nerde kullanırım diye düşünüp tecavüz kaçınılmazsa zewk almaya bakmak için ama aklıma mantıklı bişey gelmiyo :))))

Alıntıları Göster
    Rica ederim. :)) Benim şahsen çok işime yarıyor. :)) Diyelim ki benim gibi galerinizde tam 15000 fotoğraf var. Bir fotoğraf arıyorsunuz. Fotoğrafta kimin yüzünün olduğunu hatırlarsanız, aradığınız fotoğrafı çok daha kolay ve hızlı bir biçimde bulursunuz. :)))

• Allah allah neden herkes satma peşine düştü cihazı ? Daha 2 gün olmadı, neyini beğenmediniz de satıyorsunuz anlamadım ki, ilginç.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.