Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 TL butceyle, Asus Zenfone 5 mi önerirsiniz yoksa xioami mi 6 mı?

Açıkçası donanim benim için şu an aşısı önemli değil her halükarda 2 yıla değiştireceğim diye düşünüyorum ama tasarım ilgimi cektim. Ileride çentik için uyumlu uygulamalar yaparlar mı? Yoksa donanıma güvenip kafamın rahatına mı b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlara soruyorum titreşim kalitesin nasıl buldunuz? Ben teşhirdeki cihazı denedim titreşimi çok kalitesiz geldi. Sanki çok yüzeysel bir yerde gibi motor, cihazın tamamına hoş olmayan ses dalgası gibi bir etki bırakıyor. Yani titreşim derinden ve tok gelmiyor. Ne diyorsunuz bu konuda? Kullandığım telefonum sony z5. Titreşimi buna göre kıyaslıyorum dolayısıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Android P bile çentiği destekliyor. İlla geliştirecekler elleri mahkum.

• Benim siyah da yolda. Ön sipariş bitti fiyat değişmedi boşuna önsipariş vermiş gibi oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasso40

5 saat 54 dakika ekran surem var şu an ve hala %10 şarj var.

Beklemede geçen süre nedir ? Daha detaylı atar mısınız? Bana biraz az geldi şarjı.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Ön kamera vasat pilide günü kurtarmaz diyorlar hocam artık şu ios'dan gina geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

Hocam neyin fanboyluğunu yapayım hayatım da ilk defa Asus cihaz kullanıyorum ama kullanan arkadaşlarım vardı gayet memnundular. Bundan önce de Samsung note 2 kullandım 5 sene kadar onda sorun yok muydu sanki, 4.1 olaeak çıktı 4.4 sürümünde kaldı 2 sene aldı yada almadı güncellenme, amoled ekranın kronik sorunu nedeniyle 1 defa garanti den ekranı değişti garanti bittikten sonra tekrar yaptı ama yapacak bişey yoktu artık, plastigin kalitesizliğinden bahsetmiyorum bile her yeri soyuluyordu düşürmeden etmeden onları da farbeti den değiştirdim. Yan bunlar her telefonda olan olabilecej şeyler

Alıntıları Göster
    bizler zenfone 2 ile hayal kırıklığının nirvanasını yaşadık kullanıcılar olarak, verdiğim linkte bütün süreci sorunları bulabilirsin , o yüzden asus zenfone ile alakalı bir antipatim var. sende konu sahibi olarak kullanmadığın bir telefon üzerinden, yapmış olduğum eleştiri ve tespitlere direk antitez üretince otokontrol olarak fanboyluk ithamında bulundum, kalbini kırdıysam kusura bakma.

ilk mesajımda söylediğim gibi alan kullanan herkes inşallah bütün hevesini alır sıkıntısız sorunsuz kullanır yeni telefonlarını . hiç kimsenin x bir marka ile sınanmasını istemem, biz bu süreci yaşadık inşallah asus sizlere aynı şeyleri yaşatmaz, bütün samimiyetimle söylüyorum bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 12 Mayıs 2018; 3:13:55 >

• Batarya ile ilgili söylenenlere şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Marka ayırmaksızın konuşuyorum. Öyle ya da böyle daha yüksek kapasiteli bataryalar ile yapılacak testlerde alınacak ekstra süre maksimum 3-4 saati geçmeyecektir. Kullanıma göre ise durum her kişi için değişecektir. Böyle olunca ben de ha bir saat önce şarj etmişim ha bir saat sonra şarj etmişim diyerekten bana keyif verecek olan telefonlara yöneldim. Kendime de Android bir telefon için 2000 liradan fazla verilmez dedim ve elimde şu an bu telefon var. :)

Şu an için memnunum. Verdiğim paranın hakkını fazlası ile hakediyor.

Sabah ama canımı sıkan birşey farkettim. Sizde de durum öyle mi bilmiyorum. Dün içinden çıkan kılıf ile kullandığım için gün boyu farketmemişim. Açma/kapama ve ses tuşları dikay yönde sallanıyor gibi geldi bana. Daha kaliteli tuş olabilirdi. Ses tuşlarını hiç kullanmam zaten de açma kapama lazım oluyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sovalye_

İlk tam dolum şarjdan sonra. Mobil veri daima açık, ekran parlaklığı otomatikde. Bence gayet iyi değerler

Not FE ile aynı o zaman, günü kurtarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

bizler zenfone 2 ile hayal kırıklığının nirvanasını yaşadık kullanıcılar olarak, verdiğim linkte bütün süreci sorunları bulabilirsin , o yüzden asus zenfone ile alakalı bir antipatim var. sende konu sahibi olarak kullanmadığın bir telefon üzerinden, yapmış olduğum eleştiri ve tespitlere direk antitez üretince otokontrol olarak fanboyluk ithamında bulundum, kalbini kırdıysam kusura bakma.

ilk mesajımda söylediğim gibi alan kullanan herkes inşallah bütün hevesini alır sıkıntısız sorunsuz kullanır yeni telefonlarını . hiç kimsenin x bir marka ile sınanmasını istemem, biz bu süreci yaşadık inşallah asus sizlere aynı şeyleri yaşatmaz, bütün samimiyetimle söylüyorum bunları.

Alıntıları Göster
    Hiç zenfone kullanmak nasip olmadı ama zamanında çok heveslenmiştim, bahsettiğiniz konuya mesaj yazmasam da yakından takip ediyordum, ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Ama bu telefonla birşeyler değişmiş gibi, benimde çok ilgimi çekti bu model, konuyu yakından takip ediyorum ama benim bu cihazı almam için en az 2, 3 ay geçmesi lazım, 1000 tl bile indirim yapsalar ön sipariş ile telefon almam, sevmem ben kumar oynamayı, zaten zaman aşımından dolayı her halukarda en kötü 2000 tl ye alınır bu telefon, belki de daha ucuza. Asus un marka algısı mobilde çok yüksek değil.

• Eğer ses açma kapama ve güç butonları oynuyorsa bu gerçekten çok gıcık !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizguven61 -- 12 Mayıs 2018; 9:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Ön kamera vasat pilide günü kurtarmaz diyorlar hocam artık şu ios'dan gina geldi.
    Ön kamera vasat değil, orta seviye bir cihaz için yeterli sayılır. Ayrıca pil için kim günü kurtarmaz demiş? :) Pil yeterliliği kişiye göre değişir. Mesela ben oyun oynamam. Genel olarak sosyal ağlar ve sörf için kullanıyorum. Günlük bütün işlerimi telefondan hallediyorum. Müzik dinlerim bol bol. Bana çok rahat 1 gün yetiyor...

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    iptalle ilgili Teknosa dan dönüş oldu mu sana

bana henüz dönüş olmadı 25 saat oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizguven61

Eğer ses açma kapama ve güç butonları oynuyorsa bu gerçekten çok gıcık !!
    Ses açma kapama çok değil ama güç butonu bayağı bir oynuyor. Bu kılıf ile pek hissetmiyorsunuz ama kılıfsız bariz belli. Spigen bir kılıf üretse de butonları da kapatan. O zaman gıcıklık gider. :) Ben de sinir oldum. :D
  • Ankara sincanda jelatini taktırdım. Arka kısmada kırılmaz cam bulursam kılıf da kullanmicam

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

• quote:

Orijinalden alıntı: theman32

Ses açma kapama çok değil ama güç butonu bayağı bir oynuyor. Bu kılıf ile pek hissetmiyorsunuz ama kılıfsız bariz belli. Spigen bir kılıf üretse de butonları da kapatan. O zaman gıcıklık gider. :) Ben de sinir oldum. :D

Alıntıları Göster
    benim telefonda ses açma tuşunda yada güç düğmesinde oynama yok.
  • quote:

Alıntıları Göster
    dikey oynama bir miktar var ama bu normal sonuçta boşluk olacakki mekanizma işlesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Ön kamera vasat değil, orta seviye bir cihaz için yeterli sayılır. Ayrıca pil için kim günü kurtarmaz demiş? :) Pil yeterliliği kişiye göre değişir. Mesela ben oyun oynamam. Genel olarak sosyal ağlar ve sörf için kullanıyorum. Günlük bütün işlerimi telefondan hallediyorum. Müzik dinlerim bol bol. Bana çok rahat 1 gün yetiyor...

Alıntıları Göster
    Hocam arkadaş onu note FE için söyledi sanırım, ama FE de günü çok rahat çıkartıyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben de güç tuşunda bariz şekilde var ama bunun için de daha iki günlük telefonu servise vermeyi düşünmüyorum.
  • Daha yeni açıyorum sistem güncelleme başlatmış bunu yüklemeyi iptal edemez miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.