Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu cihaz da güzel alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

6.2 yi 3300 mah pil az olmuş diye belirttim

yoksa cihaz cok şık ona sözüm yok

4000 koy en az millet rahat rahat kullansın
    Cihazı kullanıyorum şuan %82 1saat40dk ekran suresi

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    hocam bitmeye yakın ekran resmi alıp atar mısınız

ne kadar ekran süresi alacak

bir de kullandığınız uygulamari görürsek fikir verici olur

şu anki sureniz çok güzel

• Telefonu çıktığı gibi 10 Mayıs'ta Teknosa'dan aldım.

İki günlük izlenimlerim:

Tasarım

Telefon büyük, biraz da ağır, cüsseli yani... Ama tasarımı çok güzel. Tutuşu, malzeme kalitesi premium. Ekran kocaman, çerçevesiz tasarım çok hoş.

Ekran

Ekran çok güzel, parlaklık 500 nitin üzerinde... Renkler canlılık ve optimizasyon harika... Beyazlar beyaz gibi, siyah derinliği çok iyi... Android ekosistemi kullanan insanlar optimizasyona önem verir... Telefon esnek, renkleri, doygunluğu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Pil performansı:

Korkutmuyor, muhteşem mi değil ama stabil geldi bana ilk tam gün için... Sabah tam dolu şarj ile 1 saat navigasyon 1,5 saat YouTube, 30 dk web, 20 dk kamera, Instagram, çağrı, WhatsApp gibi bir çok uygulama kullandım. Saat 22:30 itibari ile sarj 15%... 5 saatten fazla ekran süresi almışım ki navigasyon %20 şarj yediği halde. Bir günü çok rahat çıkarır. Ama 2 tam gün efektif kullanamazsınız.

İşlemci ram: çok fazla oyun oynayan biri değilim ama telefon çok akıcı ve stabil. Bunda Oreo nun ve zenui in sadeliginin de etkisi vardır ama işlemcisi için de çok güzel yorumlar var.

Kamera

Kamerası eski telefonum G4 e göre çok başarılı. Samsung s9 plus ve p20 programı değildir muhtemelen ama çok iyi ve güncel. Aı olsun bokeh olsun çok başarılı. Kullanılan Sony sensor sanırım mi mix 2s de kullanılan sensör ve mi mix 2s dxmark tam çok iyi sonuç almıştı.

Sormak istediğiniz bir soru olursa memnuniyetle yardımci olurum.

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperklz -- 11 Mayıs 2018; 22:39:30 >

• Alan arkadaslara hayırlı olsun..

Detaylı bir batarya kullanım detay paylaşabilir misiniz veya youtube dakiler gibi batarya test paylaşabilimisiniz.

bu şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar note 8 ,s8,note fe forumlarını okuyor musunuz ? orada henuz cihazları efektif 2 gün kullanıyorum yazan görmedim ..herkes tam gün çıkarıyor yazıyor note fe de durum biraz daha kötü .. bu cihazdan beklenti de efektif 1 günü çıkarması olmalı.. bence de 4000 mah olmalıydı ama durum böyle ..mate 10 pro daki kullanıcılar pilden çok memnun mesela 4000 mah pil var onda .

bu cihazı alanlar resmi garanti ,şubat 2020 ye kadar güncelleme garantisi ve modern tasarımı için alıyor çoğunlukla .bu cihaz android p alır 2019 daki ana sürümü alır ..2 ana sürümü alır ,sonra da zaten bambaşka telefon modellerini konuşuyor oluruz güncel android bir telefonun efektif kullanımı da tanıtımdan itibaren 3 yıldır maalesef buna göre ayarlıyorlar.

• Arkadaşlar bataryası kesinlikle kötü değil. Ben gayet memnunum, S9 plus tan bir tık daha iyi bataryası... Ortalama bir kullanıcı için çok rahat 1 günü çıkarır. Sürekli oyun oynayan kullanıcıya da hiçbir batarya dayanamaz :)

• Birkaç ay sonra 1800 civarına inerse fiyat performans cihazı olur bu telefon
  • arkadaşlar siyah mı gümüş rengimi tercih edilebilir.. görü alanlar bilgi verebilirim ..
  • alperklz A kullanıcısına yanıt
    Biraz ağır derken sen eski telefonuna göre kıyasladın sanırım...bu boyutlardaki telefonlar içinde en hafifi olabilir Zenfone 5 155g ağırlık ile

www.gsmarena.com
    Compare Asus Zenfone 5 ZE620KL vs. Samsung Galaxy Note7 vs. Apple iPhone 8 Plus - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9061&idPhone2=8082&idPhone3=8131

• arkadaşlar siyah mı gümüş rengimi tercih edilebilir.. bu arada sitesinde siyah için gece mavisi deniyor onuda anlamadım siyahmı yoksa gece mavisimi doğru renk olan .... görüp alanlar bilgi verebilirmi siyah mı gümümü alınır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

Büyük batarya, aynı işlemci, düşük kamera, düşük fiyat ile yeni model de yolda.

https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_max_pro_(m1)_zb601kl-9173.php
    5000mA ile asus un süper telefonu olmuş ne kadara buray gelirki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Georgearkin kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında LG g4 te 155 gram ama bu telefon bana daha tok daha ağır geldi. Dediğiniz gibi diğer tüm amiral gemilerinden hafif aslında... Bilemedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ha_ER

arkadaşlar siyah mı gümüş rengimi tercih edilebilir.. bu arada sitesinde siyah için gece mavisi deniyor onuda anlamadım siyahmı yoksa gece mavisimi doğru renk olan .... görüp alanlar bilgi verebilirmi siyah mı gümümü alınır ..
    herkese hayırlı olsun.cihaz bugun elime geçti durus ekran kalite muthiş ..bi kaç gun kullanıyım performans yorumu yaparım

gümüşü almanı öneririm..kenarları metalimsi oldugundan daha albenili duruyor bence
  • kulaklıkla şarkı dinlerken ses biraz fazla bass yogun geldi, dur bakayım EQ ayarlar vardır demekki diye düşündüm.

Nitekim ayarlarda / sound / audiowizard a girince EQ ayarları için güzel bi ekran geliyor.
    Şarkı çalarken o esnada degişik ses türlerine tıklayarak seçmek mümkün, pop rock dance jazz vs

Yine burdaki ayarlarda ses duyma testi yaparak kendi kulagınıza göre profil oluşturup kaydetmek güzel olmuş

Hatta ses önde mi oluşsun , geniş alanda gibimi olsun vs gibi seçenekler de var.

Telefonun Hi-res audio ve dts özellikli oldugunu da hatırlatmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

o 2 sene boyunca güncelleme almadı zaten adam gibi , 3 ayda bir 50-60 mb sözde güvenlik zımbırtısıydı güncelleme dediğin şeyler . konu sahibiymişsin , belki bilerek belki bilmeden konuşuyorsun anlamadım ama markayı savunacağım diye gereksiz fanboyluk yapıyorsun şu anda . senin mantık yürüttüğün şekilde yürümüyor asusta işler .

şu konuyu biraz oku , kişisel gelişim ve sabır içinde güzel bir kaynak ;https://forum.donanimhaber.com/asus-zenfone-2-ana-konu-kullanici-kulubu--105403975-608

Alıntıları Göster
    Hocam neyin fanboyluğunu yapayım hayatım da ilk defa Asus cihaz kullanıyorum ama kullanan arkadaşlarım vardı gayet memnundular. Bundan önce de Samsung note 2 kullandım 5 sene kadar onda sorun yok muydu sanki, 4.1 olaeak çıktı 4.4 sürümünde kaldı 2 sene aldı yada almadı güncellenme, amoled ekranın kronik sorunu nedeniyle 1 defa garanti den ekranı değişti garanti bittikten sonra tekrar yaptı ama yapacak bişey yoktu artık, plastigin kalitesizliğinden bahsetmiyorum bile her yeri soyuluyordu düşürmeden etmeden onları da farbeti den değiştirdim. Yan bunlar her telefonda olan olabilecej şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

Ben dün akşam mağaza teslim siparis verdim bugun teslim aldim siparis durumunda baktiginda ne gozukuyor
    Hala tedarik ediliyor diyor. Teknosa ankara cebeci şubesi. Sizin hangi şubeydi.

• Arkadaşlar,su bildirimi nasıl kaldırırız? Bu arada cihaz tahmin ettiğim gibi ses kalitesi hem hoparlör hem kulaklık olarak çok iyi paramın karşılığını aldığımı düşünüyorum .

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

• 5 saat 54 dakika ekran surem var şu an ve hala %10 şarj var.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    İzmir forum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.