Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theman32

Ben içinden çıkan kılıfı taktım öyle olunca premium havası biraz gitti. Şeytan diyor ki kılıfsız kullan. :D

Performans olarak da öyle gerçekten...

Alıntıları Göster
    Kılıfsız kullanmak biraz zor hocam ya. arka taraf cam olmasa belki kullanırdım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Pil,şarj konularında böyle efsaneler hep vardır.Aslında en doğrusu kullanım klavuzunda yazanlar ama ilginçtir ben klavuzuna baktım şarj ile ilgili konuştuğumuz konudan bahsetmiyor.Çok farketmiyordur muhtemelen,takılmamak lazım.Ai şarj gerekeni yapar Zenfone 5te
    Şimdilik içinden çıkan kılıfı kullanıyorum,kısa vadede iş görür.Kılıf işi zevk meelesi tabi ama telefonlar düşer,herkes düşürmüştür.Ne zaman kırılacağı belli olmaz 2000 tl verdikten sonra kırmak hiç zevkli olmaz bence şansa brakmamalı,nette var siyah kılıflar sipariş verdim onun da fotosunu atarım gelince.
    Hocam beni yanlış alıntılamışsınız. Ben hediye çeki olayını sormuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Hocam sizce note fe mi? 5 mi? Oyun çok önemli değil nadir oynarim. Pubg felan sosyal medya müzik kamera akıcı arayüz 3 yıl kulllanmak üzere alicagim. Cihazim iph 7 şuanki mi 6 ve nokia yi eledim kameradan dolayi.
    Daha güncel bir cihaz olduğunu düşünerek ve garanti olayını düşünürsek bence Zenfone 5 almalısınız...

• Mi5s'den Asus zenfone 5'e geçiyorum. Biraz önce teknosa web sayfasından satın aldım. Capitol mağazasından teslim alacağım. Performansa çok ihtiyacım yok. Hiç oyun oynamam. Sosyal ağlar, gazeteler, mail kullanıyorum telefonda. Umarım memnun kalırım.
  • Yola çıkan telefon Kayseri'ye geldi ancak ups şubeden vermem, dağıtım pazartesi demişti. Teknosa ile konuşarak şubeden almak istiyorum diye ups'ye mail attırdım, gidip şubeden aldım.

Telefon çok iyi. Ses çok iyi, kulaklık ile hoşuma gitmedi ama evde başka kulaklık ile denerim. Kamera da iyi. Genel anlamda memnun edecek gibi. Telefonu elime alıp yüzüme tutunca önce otomatik olarak uyanıyor sonra da kilidi açıyor. Hızlı ve sorunsuz. Tek sevmediğim uygulama açıkken ana ekrana dönerken durup sonra uygulamayı kapatıyor gibi. Geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapattım. Bakalım, şimdilik mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Yola çıkan telefon Kayseri'ye geldi ancak ups şubeden vermem, dağıtım pazartesi demişti. Teknosa ile konuşarak şubeden almak istiyorum diye ups'ye mail attırdım, gidip şubeden aldım.

Telefon çok iyi. Ses çok iyi, kulaklık ile hoşuma gitmedi ama evde başka kulaklık ile denerim. Kamera da iyi. Genel anlamda memnun edecek gibi. Telefonu elime alıp yüzüme tutunca önce otomatik olarak uyanıyor sonra da kilidi açıyor. Hızlı ve sorunsuz. Tek sevmediğim uygulama açıkken ana ekrana dönerken durup sonra uygulamayı kapatıyor gibi. Geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapattım. Bakalım, şimdilik mutluyum.
    Animasyonları kapatınca performansa etkisi oldu mu?
  • Forum exxtradan aldim bende mavisini. Bu çek ve çekiliş muhabbeti nedir. Oradaki arkadaslar boyle birsey yok dediler. Ama birkac sayfa geride oyle bir yazi okudum. Telefon cok şık. Performansi zamanla gorecegiz. Bir de ekran icin kirilmaz cam nereden bulabiliriz acaba.

• theman32 T kullanıcısına yanıt
    Oldu gibi ama iş yerinde çok kullanmadım. Akşam bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Forum exxtradan aldim bende mavisini. Bu çek ve çekiliş muhabbeti nedir. Oradaki arkadaslar boyle birsey yok dediler. Ama birkac sayfa geride oyle bir yazi okudum. Telefon cok şık. Performansi zamanla gorecegiz. Bir de ekran icin kirilmaz cam nereden bulabiliriz acaba.
    Ben n11'den aldım, 10,20 TL kargo ücretsiz. Aliexpress'ten felan bekleyene kadar. Ama daha telefon gelmedi.
  • Teknosadan 500tl hediye çekim var yarın gidip alayım 1500 e umarım değer

• idemo kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi gün sipariş vermiştiniz? ben de Kayserideyim de kargo süresini merak ettim.
  • Jengaver kullanıcısına yanıt
    8 Mayıs'ta almıştım. Dün akşam 19:04 kargoya teslim edildi. Gece 00:00'da yola çıktı. Sabah 10:00'da organizedeki ana şubeye gelmişti.
  • idemo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Hocam sizce note fe mi? 5 mi? Oyun çok önemli değil nadir oynarim. Pubg felan sosyal medya müzik kamera akıcı arayüz 3 yıl kulllanmak üzere alicagim. Cihazim iph 7 şuanki mi 6 ve nokia yi eledim kameradan dolayi.
    Kamera önceliğiniz ise mutlaka FE yi deneyimleyin. Ben şuan FE kullanıyorum, bir yandan da bu konunun takipcisiyim, her ne kadar çentikden hoşlanmasam da asus ilgimi çekti. FE kamerası tek kelime ile kusursuz, arayüz akıcı ve S9 ile aynı arayüzü kullanıyor, android 8 aldı ama 9 alır mı bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

Ben n11'den aldım, 10,20 TL kargo ücretsiz. Aliexpress'ten felan bekleyene kadar. Ama daha telefon gelmedi.

Alıntıları Göster
    Varsa super ben de alayim o halde. Merak etme Bekledigine degecek ben cok begendim cok klas bir cihaz olmus. Dun sadece forum exxtrada 40 adet satilmis. Diger marka cihaz satan arkadaslar agliyormus

• kukaraça kullanıcısına yanıt
    dün cevahir teknosada incelemeye gelen bir arkadaş 2 hafta önce aldıgı huawei p20 lite ın çok ve çabuk ısındığını, bu asus u begendigini , buna geçmeyi düşündüğünü söylüyodu telefonu incelerken
  • elime ulaştı cihaz yaklaşık 2 saat önce ve ilk izlenimlerim çok iyi, özellikle ekranı mükemmel diyebilirim, huawei nin ekranları halt etmiş yanında
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Hala bekliyorum mağazadan teslim olarak almıştım. 9 mayısta sipariş etmiştim. Ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

Hala bekliyorum mağazadan teslim olarak almıştım. 9 mayısta sipariş etmiştim. Ne yapmalıyım
    Teknosa yı ara bence
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt
    dün aramıştım sipariş sırasına göre yolluyoruz demişti. tarih vermiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.