Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

mağazadan alacağım bu sefer bu iptal olayında sıkıntı olur iki telefon almış olurum diye cekincelerim var.

siz iptal işleminden sonra mağazadan aldınız mı telefon
    Evet hocam iptal ettirip mağazadan aldım. Hocam telefon size kargoyla gelse bile teslim almayın. Direkt teknosa depoya geri gider. Her türlü paranızı iade ederler. Belki bir kaç gün gecikir ama paranızı alırsınız. İsterseniz teknosa müşteri hizmetleri ile görüşün tekrar detaylıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

5 mayısta aldım, şuan kargo da bugün teslim edilecek gözüküyor
    takip numarası sitede yazmıyor, ups den mail olarak geliyor bilginize

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 11 Mayıs 2018; 13:23:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Hayırlı olsun :)

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim, elime ulaşmadan rahat edemeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

Teşekkür ederim, elime ulaşmadan rahat edemeyeceğim

Alıntıları Göster
    Bende rahat edemedim gittim mağazadan aldım

• Arkadaşlar bu arada cihaz sanki amiral gemi akıllı telefon kullanıyor gibi hissettiriyor. Muazzam olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Arkadaşlar bu arada cihaz sanki amiral gemi akıllı telefon kullanıyor gibi hissettiriyor. Muazzam olmuş...
    Ben içinden çıkan kılıfı taktım öyle olunca premium havası biraz gitti. Şeytan diyor ki kılıfsız kullan. :D

Performans olarak da öyle gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theman32 -- 11 Mayıs 2018; 13:39:44 >
  • olmasadaolur2016 O kullanıcısına yanıt
    Sanirim bahsettiğiniz ing teknokredi

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce note fe mi? 5 mi? Oyun çok önemli değil nadir oynarim. Pubg felan sosyal medya müzik kamera akıcı arayüz 3 yıl kulllanmak üzere alicagim. Cihazim iph 7 şuanki mi 6 ve nokia yi eledim kameradan dolayi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 9 Mayısta sipariş ettiğim ürün 1 saat önce teslim edildi. Kılıf daha iyi olabilirdi ama cihaz yakıyor ortalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livemylife -- 11 Mayıs 2018; 13:52:22 >
  • Cihazı şu an gidip teknosadan hemen alabilir miyim yoksa sipariş verilip beklemek mi gerekiyor birde teknosa. Fiyatı nedir

• theman32 T kullanıcısına yanıt
    Pil kullanım açısından ilk zamanlarda tam olarak bitirip tam %100 sarj etmek daha sağlıklı değil midir?Asus standında ki arkadaş böyle tavsiye etti bana.Eski telefonumda da mümkün olduğunca öyle şarj etmeye çalışrdım hiç pil problemi yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı kullanan arkadaşlar ilk dneeyinleirni yazabilir mi cihaz ele tam oturuyor mu ? Pil nasıl memnun olduğunuz olmadınız konular var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Pil kullanım açısından ilk zamanlarda tam olarak bitirip tam %100 sarj etmek daha sağlıklı değil midir?Asus standında ki arkadaş böyle tavsiye etti bana.Eski telefonumda da mümkün olduğunca öyle şarj etmeye çalışrdım hiç pil problemi yaşamadım.
    Kimseyi küçümsemek istemem ama stand görevlilerinin söylediği çoğu şeye inanmam. Bilgi düzeyleri çok az teknik konularda. Ben bunu bir yerde okumuştum yabancı kaynaktan. Güvenilir bir siteydi. Doğru mu yanlış mı bilemem tabii ama LG G3 telefonumda ve iPhone 8'de bu şekilde yapmıştım. Çok iyi pil süreleri alıyordum. Bunun etkisi oldu mu olmadı mı bilemem ama bunda da aynı yöntemi deneyeyim dedim. :)

Pil ömrü benim gibi eli sürekli telefonda olan birisi için çok iyi. Bekleme süresi bir harika. Durduk yerde yemiyor. :)

Ben de bir soru sorayım. Kılıflı mı kılıfsız mı kullansak bu cihazı? Sinir oluyorum böyle kaliteli premium hissi veren cihazlar alıyoruz. Bütün gün plastiğe dokunuyoruz. :D

• Mağazadan alan arkadaşlar, hediye çeki veriliyor mu? Başka bir sitede birisi yorumda yazmış. 150 TL de hediye çeki aldım diye. Yarın sonmuş hediye çeki için. Biz hem ön sipariş verdik, 10 gün de bekledik hala elimize ulaşmadı. Mağazadan alanlar üstüne de hediye çeki aldıysa çok kötü.
  • Bende az önce tepe nautilius'tan aldım siyah renk..
  • Ben kurulum yaptım ama daha sim takıp kullanmaya başlamadım.Çektiğim fotolar gayet güzeldi.Pil kutudan çıktığnda %60 idi bitirmeye çalıştım dün ama sabah %15 vardı hala..pil için hemen karar vermemek lazım birkaç şarj döngüsünden sonra anlarız yavaş yavaş ama günü rahat çıkaracak gibi.
    Cihazın fotolarını çektim ama daha koyamadım akşam buraya yüklemiş olurum.

• versamaxx V kullanıcısına yanıt
    Pil,şarj konularında böyle efsaneler hep vardır.Aslında en doğrusu kullanım klavuzunda yazanlar ama ilginçtir ben klavuzuna baktım şarj ile ilgili konuştuğumuz konudan bahsetmiyor.Çok farketmiyordur muhtemelen,takılmamak lazım.Ai şarj gerekeni yapar Zenfone 5te
    Şimdilik içinden çıkan kılıfı kullanıyorum,kısa vadede iş görür.Kılıf işi zevk meelesi tabi ama telefonlar düşer,herkes düşürmüştür.Ne zaman kırılacağı belli olmaz 2000 tl verdikten sonra kırmak hiç zevkli olmaz bence şansa brakmamalı,nette var siyah kılıflar sipariş verdim onun da fotosunu atarım gelince.

• cihaz gerçekten oldukça şık ve güzel olmuş. kutudan çıkan kılıf daha iyi olabilirdi ama geçici olarak kullanılabilir bence.

bu arada telefona yoğun bir ilgi var stoklar tükenmek üzere.
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgi için.
  • Bu arada arkadaşlar sitede hala tedarik ediliyor yazıyorsa müşteri hizmetlerini arayın genelde kargoya verilmiş ama oraya bilgi girilmemiş oluyor. Ben aradım 11 gibi sevkiyata verilmiş ama şuan hala tedarik ediliyor yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.