Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bir fiyat/performans cihazı olmuş Asus'u tebrik etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    YUHHHH

2.02'den kredi kullandırıyorlar.
  • Foto isteyen arkadaşlar vardı dün çektiğim birkaçtaneyi yüklerim.İçinden çıkan kılıf ile kullanıyorum şimdilik.
    Az önce kulaklığı da denedim,basit gibi duruyor fakat ses kalitesini çok iyi geldi,örnek müzik açtım süperdi bilginize.Hi-Res sonuçta.

https://i.hizliresim.com/Pl86y9.jpg

https://i.hizliresim.com/9mMqnk.jpg

https://i.hizliresim.com/qG6855.jpg

https://i.hizliresim.com/NZagyX.jpg

• İlk tam dolum şarjdan sonra. Mobil veri daima açık, ekran parlaklığı otomatikde. Bence gayet iyi değerler

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

• sovalye_ kullanıcısına yanıt
    5.20 hiç de iyi bir değer değil bence

zenfone 3 7 8 saat ekran veriyordu 5.20 yakışmamış bu cihaza pil 4000 olmalıydı en az

• quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

zenfone 3 7 8 saat ekran veriyordu 5.20 yakışmamış bu cihaza pil 4000 olmalıydı en az
    dikkat edersen şarjın %17 sini kullanmış ekran, muhtemelen burada arkadaşımız oyun vs oynamış olabilir
  • Alayım mi almıyim mi çok kararsız kaldım ya

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Ben dün akşam mağaza teslim siparis verdim bugun teslim aldim siparis durumunda baktiginda ne gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

Sony xz1 de 9 saat ekran süresi alanlar vardı ama ben 6 bucuk saatte 1 kere yaklaşmıştım. Benim için çok iyi bu ekran süresi. 😁

• ilk amiral gemisi zenfone 2 kullanıyorum daha garantisi bitmedi (4 ay var) , 1 senedir güncelleme almıyor , abuk sabuk kendine has kronik arızaları var . 4gb ram ilk çıktığında emsalsizdi ama intel işlemci gibi b.ktan bir işlemci ile resmen kullanıcılarını batağa sürükledi asus . telefonum servise gitti 5 günde bütün sorunlarını çözüp gönderdiler servisten çok memnun kaldım , hatta evde 2 tane asus bilgisayarım var FAKAT ... xiaomi gibi bir telefon dururken asusa para verilmez , hele hele 1 senelik amiral gemisine güncelleme vermeyen , android 6 yı bile zorla verip insanları rezil rüsva eden , stabil bir kullanım imkanı sunmayan asustan bir daha telefon alırsam o telefon bomba gibi elimde patlasın çünkü haketmiş olurum .

xiaomi alın huawei alın samsung alın iphone alın istediğinizi alın ama şu adamlara her sene telefon çıkaracak cesareti vermeyin be kardeşim , asusun hiçbir telefonu 2000 lira etmez , mi note 3 alın 500 lira daha ucuzuna , mi6 alın vs... seçenek çok ama bence çok bulaşmayın derim .

YİNEDE ... alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullansın .

• kılıf için arattıgımda asagidaki linktekiler çıkıyor

çin den alıp beklemek uzun sürer.ayrıca çin sitelerindeki de daha farklı degil gibi.

urun.n11.com
    Asus Zenfone 5 Ze620kl Kılıf Silikon Özel Niss Deri Görünümlü - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/asus-zenfone-5-ze620kl-kilif-silikon-ozel-niss-deri-gorunumlu-P255175288

daha farklı ürünler gören arkadaşlar varsa onlara da bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

ilk amiral gemisi zenfone 2 kullanıyorum daha garantisi bitmedi (4 ay var) , 1 senedir güncelleme almıyor , abuk sabuk kendine has kronik arızaları var . 4gb ram ilk çıktığında emsalsizdi ama intel işlemci gibi b.ktan bir işlemci ile resmen kullanıcılarını batağa sürükledi asus . telefonum servise gitti 5 günde bütün sorunlarını çözüp gönderdiler servisten çok memnun kaldım , hatta evde 2 tane asus bilgisayarım var FAKAT ... xiaomi gibi bir telefon dururken asusa para verilmez , hele hele 1 senelik amiral gemisine güncelleme vermeyen , android 6 yı bile zorla verip insanları rezil rüsva eden , stabil bir kullanım imkanı sunmayan asustan bir daha telefon alırsam o telefon bomba gibi elimde patlasın çünkü haketmiş olurum .

xiaomi alın huawei alın samsung alın iphone alın istediğinizi alın ama şu adamlara her sene telefon çıkaracak cesareti vermeyin be kardeşim , asusun hiçbir telefonu 2000 lira etmez , mi note 3 alın 500 lira daha ucuzuna , mi6 alın vs... seçenek çok ama bence çok bulaşmayın derim .

YİNEDE ... alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullansın .
    Çıkış Tarihi 01/07/2015

Asus zenfone 2 çıkış tarihi yukarıda gözüküyor bir siteden buldum, yaklaşık 3 sene olmuş, 2 sene güncelleme almış, normal şuan samsung ta bile çoğu modeline 2 sene güncelleme vermiyor, serviste sorun yok demişsiniz bu da güzel bişey bence, xiaomi alıp garantisizlikten daha iyidir bence, kronik sorunlar çoğu telefonda var önemli olan üreticinin arkanızda durması, şuan Türkiye garantili alınabilecek en F/P ürün bu hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

• ByEVOL kullanıcısına yanıt
    cihaz harika lakin pili bu olmamalıdı pili yakıştıramadım oyun da oynasa en kötü 7 saat vermeliydi. dediğim gibi olsa kötü mü olurdu

verdiğimiz para da az uz para değil 2000 tl

lenovo k6 note bile incecik ve hafif telefona 4000 mah koymuş 6.2 inç ekrana 3300 nedir
    mesela şu anki cihazım mi max 2 ekran süresine bir göz atın
    •• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmasadaolur2016 -- 11 Mayıs 2018; 22:3:34 >

• Sanırım pil yüzünden cihaZı almaktan vazgeçeceğim

• Irreplaceable kullanıcısına yanıt
    ben iptal ettim mağazadan alacaktım heralde artık almam 5.20 yi gördükten sonra

şu saatten sonra şarj aletiyle dolaşamam

• olmasadaolur2016 O kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz 6.2 inch ama 5.5 inclik zenfone3 ile aynı kasa boyutlarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

Çıkış Tarihi 01/07/2015

Asus zenfone 2 çıkış tarihi yukarıda gözüküyor bir siteden buldum, yaklaşık 3 sene olmuş, 2 sene güncelleme almış, normal şuan samsung ta bile çoğu modeline 2 sene güncelleme vermiyor, serviste sorun yok demişsiniz bu da güzel bişey bence, xiaomi alıp garantisizlikten daha iyidir bence, kronik sorunlar çoğu telefonda var önemli olan üreticinin arkanızda durması, şuan Türkiye garantili alınabilecek en F/P ürün bu hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Alıntıları Göster
    o 2 sene boyunca güncelleme almadı zaten adam gibi , 3 ayda bir 50-60 mb sözde güvenlik zımbırtısıydı güncelleme dediğin şeyler . konu sahibiymişsin , belki bilerek belki bilmeden konuşuyorsun anlamadım ama markayı savunacağım diye gereksiz fanboyluk yapıyorsun şu anda . senin mantık yürüttüğün şekilde yürümüyor asusta işler .

şu konuyu biraz oku , kişisel gelişim ve sabır içinde güzel bir kaynak ;https://forum.donanimhaber.com/asus-zenfone-2-ana-konu-kullanici-kulubu--105403975-608

• Arkadaşlar gsmarena batarya değerlendirmesi yapsın öyle karar verin bence. Burada herkesin değeri çok farklı çıkabilir, kullanım ile alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük batarya, aynı işlemci, düşük kamera, düşük fiyat ile yeni model de yolda.

https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_max_pro_(m1)_zb601kl-9173.php

• etkinus kullanıcısına yanıt
    6.2 yi 3300 mah pil az olmuş diye belirttim

yoksa cihaz cok şık ona sözüm yok

4000 koy en az millet rahat rahat kullansın

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.