Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.116
Cevap
77
Favori
440.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theman32

Batarya ile ilgili söylenenlere şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Marka ayırmaksızın konuşuyorum. Öyle ya da böyle daha yüksek kapasiteli bataryalar ile yapılacak testlerde alınacak ekstra süre maksimum 3-4 saati geçmeyecektir. Kullanıma göre ise durum her kişi için değişecektir. Böyle olunca ben de ha bir saat önce şarj etmişim ha bir saat sonra şarj etmişim diyerekten bana keyif verecek olan telefonlara yöneldim. Kendime de Android bir telefon için 2000 liradan fazla verilmez dedim ve elimde şu an bu telefon var. :)

Şu an için memnunum. Verdiğim paranın hakkını fazlası ile hakediyor.

Sabah ama canımı sıkan birşey farkettim. Sizde de durum öyle mi bilmiyorum. Dün içinden çıkan kılıf ile kullandığım için gün boyu farketmemişim. Açma/kapama ve ses tuşları dikay yönde sallanıyor gibi geldi bana. Daha kaliteli tuş olabilirdi. Ses tuşlarını hiç kullanmam zaten de açma kapama lazım oluyor bazen.
    Bende çok memnunum şu aşamada bende dediğiniz gibi bir durum yok olsa da çok az ve bunu normal kabul ediyorum zaten çift dokunarak açıp kapıyorum telefonu yada parmak iziyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Daha yeni açıyorum sistem güncelleme başlatmış bunu yüklemeyi iptal edemez miyim
    Bırakın güncelleştirme yapsın sorunları çözüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hiç zenfone kullanmak nasip olmadı ama zamanında çok heveslenmiştim, bahsettiğiniz konuya mesaj yazmasam da yakından takip ediyordum, ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Ama bu telefonla birşeyler değişmiş gibi, benimde çok ilgimi çekti bu model, konuyu yakından takip ediyorum ama benim bu cihazı almam için en az 2, 3 ay geçmesi lazım, 1000 tl bile indirim yapsalar ön sipariş ile telefon almam, sevmem ben kumar oynamayı, zaten zaman aşımından dolayı her halukarda en kötü 2000 tl ye alınır bu telefon, belki de daha ucuza. Asus un marka algısı mobilde çok yüksek değil.

Alıntıları Göster
    inşallah öyle olmuştur biz olaya o kadar küstük ki hergün foruma giren bir insan olarak aylardır telefonunun ana konusuna girmiyorum. asus belki zenfone 3 te bile kendisini aşmıştır bilemiyorum ama zenfone 2 asusun kara lekesidir. aslında iPhone gibi Samsung gibi toplayacaktı telefonları bir üst modelle yada sorunsuz bir seri üretip o seriyle değiştireceklerdi, böylece hem müşteri memnuniyeti sağlanırdı hemde telefon piyasasında büyük marka algısı oluştururdu. o zaman hiçkimse bu telefon 2000 lira etmez asustan koşarak uzaklaşında demezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 12 Mayıs 2018; 12:47:33 >

• ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Siyah zeminde belli olan 2adet ölü piksel var ne yapılabilir bu durumda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siyah zeminde belli olan 2adet ölü piksel var ne yapılabilir bu durumda?
    Hocam aldığın yerle (Teknosa / Asus) iletişime geçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

iptalle ilgili Teknosa dan dönüş oldu mu sana

bana henüz dönüş olmadı 25 saat oldu
    Yok olmadı daha bana da.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hocam arkadaş onu note FE için söyledi sanırım, ama FE de günü çok rahat çıkartıyor.

Alıntıları Göster
    Eğer öyleyse anlayamamışım hocam :) Note Fe de günü kurtarıyor tabii..

• Bu telefona aşırı talep var 1-2 hafta içerisinde fırsattan istifade fiyatı 200-300 TL civarı zamlarlarsa hiç şaşırmam.

• Han Bey H kullanıcısına yanıt
    Teknosa internetten aldığım için servise gider onlar bakarmış.

• quote:

Teknosa internetten aldığım için servise gider onlar bakarmış.
    15 gun iade hakkin yok mu internetten alimda .. iade et gitsin .. bu sorunlari okudukca vallahi kutuyu acmadan iade edesim geliyor (onsiparisten almistim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 12 Mayıs 2018; 13:39:51 >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Çek kullanmıştım yanar

• Cihaz kesinlikle 2000 tl edecek cihaz değil 1500 tl çıksa kapış kapış giderdi ama 2000 TL'ye almak enayilik olur utanmadan 6.2 ekrana koydukları bataryaya bak

• 1 günlük telefon satılıktır

Eğer alan olmazsa teknosaya iade edecegim.

Neden derseniz hevesim geçti telefon büyük geldi

Gümüş renk

Fiyat için pm

• quote:

Orijinalden alıntı: Trebonianus

Cihaz kesinlikle 2000 tl edecek cihaz değil 1500 tl çıksa kapış kapış giderdi ama 2000 TL'ye almak enayilik olur utanmadan 6.2 ekrana koydukları bataryaya bak
    Batarya 1 günü çıkarıyor, sen o 1500 TL olsun kısmını hükümete ilet, %60 vergi,hadi bakim..dolar olmuş 4.40 hala cak cak cik cik..

• quote:

Cihaz kesinlikle 2000 tl edecek cihaz değil 1500 tl çıksa kapış kapış giderdi ama 2000 TL'ye almak enayilik olur utanmadan 6.2 ekrana koydukları bataryaya bak
    Bu fiyata bile kapış kapış gidiyor, o fiyata bu özelliklerde telefon bulman zor

• 1 günlük telefonu bende satıyorum Teknosadan alınma gümüş renk İstanbul.

• Aradığımı bulmadigim ses açma kapama tuşu bariz oynuyor ve pil yetersiz geldiği için dün akşam aldığım cihazı iade edeceğim iade kabul görmezse anneme falan veririm artık yapacak birsey yok

• quote:

6.2 ekran demişsiniz ama sanırım atladığınız bir nokta var. Telefonun kasası 5.5. Böyle bir kasanın içine nasıl bir batarya konulabir ki? 3300 gayet de yeterli. Amiral gemisi denen çoğu cihaza bakın. Hepsinde 3000 3500 arası batarya var.
  • Allahtan gaza gelip ilk gün almamışım cihazı

Çop oğlu çöp alan kişilerin çoğu memnun değil zaten görüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebonianus -- 12 Mayıs 2018; 14:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

1 günlük telefon satılıktır

Eğer alan olmazsa teknosaya iade edecegim.

Neden derseniz hevesim geçti telefon büyük geldi

Gümüş renk

Fiyat için pm
    merhaba telefonda hoşunuza gitmeyen bir şey mi oldu ? daha önce Note fe kullanmştınız note fe mi iyi yoksa zenfone 5 mi sizce? kararsız kaldım siparişi iptali düşünmeye başladım bazı olumsuz yorumları okuyunca
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.