Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (1001. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9991000100110021003
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: just one bad day

Ekran koruyucu cam öneriniz varmı ? Ama şu ince jelatin gibi olanlardan değilde applelardaki gibi kalın cam olanlardan olursa çok iyi olur

aliexpressden bakın hocam, birsürü var.

yorumlara göre beğenilen bir tanesini alırsınız.
  • Ya benim bir sorunum var ama yazılımsal mı donanımsal mı emin değilim.

Ekranda kaydırma var bir desen veya şifre yok. Ekranı yandaki düğmeden açıyorum kaydırıyorum ekran atlama yapıyor ve açmıyor. 3-4 kere yandaki tuştan karartıp açınca düzeliyor. Ekran sorunlu desem değil, sadece bekleme ekranında bu sorun var. Gayet normal çalışıyor dokunmatiği.

Bu arada 2 sene 1 ay oldu, pil beklemesi 1 gün 15 saat, ekran açık kalma süresi 4 saat 5 dakika, %1 şarjım var ve hala kapanmadı telefon. millet ellerinde powerbanklarla şarj aletleri ile gezerken ben 2 günü çıkarıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik ekranım bozuldu, orjinal ekran taktırmak istiyorum. Fiyat ve teknik servis hususunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. İstanbul da Levent taraflarında kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Dokunmatik ekranım bozuldu, orjinal ekran taktırmak istiyorum. Fiyat ve teknik servis hususunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. İstanbul da Levent taraflarında kalıyorum.

Valla hocam yetkili servis dışında pek orjinal bulabileceğini zannetmiyorum.
    Yetkili servis de 400 TL den aşşa fiyat çekmicek malum. 300 e gidip 2. el zenfone 6 al daha iyi yani.
  • to1ga T kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz? 400 TL çok para. İnternette orjinal olarak satılan cam en fazla 150 TL. Neyse ben de telefon tamircisinde yaptırırım orjinal ekranı kendim alıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Ciddi misiniz? 400 TL çok para. İnternette orjinal olarak satılan cam en fazla 150 TL. Neyse ben de telefon tamircisinde yaptırırım orjinal ekranı kendim alıp.

Herşey orjinal diye iteliyolar hocam bu devirde inanmayın onlara. İnternette satılan çoğu ekranlar logosuz geliyo artık. 3 seçeneğiniz var işte.

Ya serviste gerçekten orjinal değişcek
    ya internetten çakma ekran alınıp takılcak 3 ay sonra nanay olcak.
    yada aynı paraya aynı telefonun 2.eli alıncak.
    elinizdeki zenfone da artık yedek parça niyetine kullanırsınz.
  • to1ga T kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz, ben bir teknik servisi arayıp sorayım orjinali kaça takıyorlar diye. Telefon tam 2 sene sonra garantisi bitince arızalandı, adamlar sanki saatli bomba yerleştirmiş içine. Parça ömrünü özellikle 2 senelik yapıyorlar galiba yedek parçadan kazanalım diye. Bütün ihtiyacımı karşılıyor telefon yeni model başka bir telefonda almak istemiyorum. Teşekkür ederim yardımların için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Ya benim bir sorunum var ama yazılımsal mı donanımsal mı emin değilim.

Ekranda kaydırma var bir desen veya şifre yok. Ekranı yandaki düğmeden açıyorum kaydırıyorum ekran atlama yapıyor ve açmıyor. 3-4 kere yandaki tuştan karartıp açınca düzeliyor. Ekran sorunlu desem değil, sadece bekleme ekranında bu sorun var. Gayet normal çalışıyor dokunmatiği.

Bu arada 2 sene 1 ay oldu, pil beklemesi 1 gün 15 saat, ekran açık kalma süresi 4 saat 5 dakika, %1 şarjım var ve hala kapanmadı telefon. millet ellerinde powerbanklarla şarj aletleri ile gezerken ben 2 günü çıkarıyorum.

hocam benzer bir sorun bende de var.

açma tuşuna basıyorum, ekran geliyor, parmağımla kaydırıyorum, sonra bir süre (6-7 saniye kadar) dokunma-kaydırma fonksiyonlarını tam olarak yapamıyor.

Örneğin dokunduğum yerin hemen sağ veya solundaki yere dokunmuşum gibi algılıyor, 6-7 saniye sonra bu duurm düzeliyor.

çözüm olarak, açma tuşuna basıp ekran geldikten sonra açmak için bir kere kaydırın, 4-5 saniye bekleyin , sonra istediğiniz işlemi yapın.

buna dokunmatik sapıtması veya ekran titreme hatası diyorlardı bir ara. bazı tel. da bu 4-5 saniye devamlı hale geliyor (Allah korusun), telefon işlem yapılamaz hale geliyor. ,

Bence bu hatanın sebebi, uzun süre çalışmadan bekleyen tel. da ilk açılışda arka planda durur halde bulunan bazı işlemlerin çalışır hale gelmesi için bir süre geçmesi (4-5 saniye kadar) gerekmesinden kaynaklanıyor.

• hakan1581 kullanıcısına yanıt
    Bıktım şu salak sorundan, nasıl düzelir bilmiyorum.

• ikinci elde ne kadar eder sıfırdan farksız 2 yıllık garantisi bitmiş haldeyken? Daha doğrusu biraz üstüne koyarak takas yapmayı düşünüyorum kaç tl civarları ideal olur değer olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

İyi günler. Lolipoptan kitkata dönerken 6.2.2.2 'yi attıktan sonra telefon Asus logosunda takılı kaldı, sürekli yeniden başlayıp aynı yerde kalıyor. ( Yuvarlak dönen de gelmiyor ). Elimde Pc var, ne yapmam gerekir ? İnternete baktığımda neredeyse 6 'dan fazla yöntem olduğunu gördüm doğrusu hangisidir acaba ?

Power + Ses Açma ve kısma yerleri açılmıyor.

Edit: Ne droidboot ne de recovery açılmıyor bir türlü. Düzeltemiyorum o yüzden. 14 Şubatta almıştım geçen sene inşallah bitmez garantiye verene kadar. Konudaki lolipoptan kitkata dönüşü uygulamayın derim. 6.3.3.3 tan sonra açılıyordu, 6.2.2.2 'den sonra telefon gitti. Geçen sene Ağustos ayında başka bir arkadaşta daha böyle bir sorun olmuştu diye hatırlıyorum.

Telefonu yapabildin mi arkadaşım? Pil probleminden dolayı ben de kitkat a geri dönmek istiyorum ama senin yorumunu okuyunca gözüm korktu doğrusu.

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Hala garantide telefon aman yapma öyle bir şey. 22 gün oldu hala parça bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Hala garantide telefon aman yapma öyle bir şey. 22 gün oldu hala parça bekliyor.

Bilgi için sağol. Size de geçmiş olsun, umarım halledebilirler. Ya da halledemesinler de size üst model yeni telefon göndersinler.
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    20 iş gunü dolunca müracaat edeceğim. Teşekkür ederim iyi niyetin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

ikinci elde ne kadar eder sıfırdan farksız 2 yıllık garantisi bitmiş haldeyken? Daha doğrusu biraz üstüne koyarak takas yapmayı düşünüyorum kaç tl civarları ideal olur değer olarak?

sıfır fiyatı / 2 civarı..
    teşekkürler, o kadar ederse çok iyi. fiyattan ziyade alıcı bulmak sıkıntı 100tl de desem alan niye alsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

teşekkürler, o kadar ederse çok iyi. fiyattan ziyade alıcı bulmak sıkıntı 100tl de desem alan niye alsın :)

her topal atın bir kör alıcısı vardır hocam, kısmet bu işler..
  • Com.google.princess.gapps. işlemi durduruldu.

Google play hizmetleri durduruldu.

Ayarlardan on belleği sildim.

Factory reset attım .

Bir türlü play storumu ve gmailimi açamadım konudan anlayan varsa bir aydınlatsın

Geç yazıyorum kusuruma bakmayın, hiç biri çalışmadı telefonda... FM radyodan umudu kestim

• Teleservice resmen perişan etti beni. 13 Şubat'te verdim, hala telefon yok. 20 iş günü geçti. Asus ile iletişime geçtim mesaj atmam gerektiği söylendi Asus sitesi üzerinden. Değişim istediğimi belirten mesaj attım değerlendirip döneceklermiş. Asus'un sitesinde halen ürün onarımda gözüküyor. teleservicedeki son durum ise şu şekilde:

Kayıt alındı (325804265) TELESERVICE 13.02.2017 09:47
    Üst seviyeye transfer edilmiştir (325804265) TELESERVICE 13.02.2017 17:21
    Cihaz tamire alındı (325809033) TELESERVICE 16.02.2017 11:25
    Yedek parça bekliyor (325809033) TELESERVICE 16.02.2017 11:30
    Cihaz tamire alındı (325809033) TELESERVICE 02.03.2017 09:13
    Değişim cihazı bekliyor (325809033) TELESERVICE 02.03.2017 15:42
    Cihaz tamire alındı (325902872) TELESERVICE 06.03.2017 11:56

Tamir Bilgileri :
    Cihaz değişimi

Asus'un değişim sonucunu mesaj atmasını bekliyorum 2 gündür. Bugün itibariyle 1 ay oldu telefonsuz geçen. Teleservice'e ikinci verişim bu, ilkinde 11 günde gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 9991000100110021003
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.