Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (1003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır hocam aksine iş uzar onlarda aynı şeyi yapıyor sizde birinci elden işler daha hızlı yürür.
  • Bu ekran takılmasının yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım, yazılım güncellemelerini nasıl geri alıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Zenfone 6 gold kullaniyorum arka kapak kirildi orjinali icin servise aradim telefonu gondermelisiniz dedi satis yapmıyoruz dedi.

Acil yardim lütfennn

deneyiminiz ya da satın aldığınız yer var mıdır ??

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

Telefonun garantisinin bittiğini düşünerek tamircide hoparlörünü değiştirdim.
    Bu ayın sonuna kadar garantisi varmış.
    Arka kapağı söktüğümde sağ alttan ikinci vidanın üzerindeki etikette vida izi var.
    Bir çaresi var mı dır,garantiye dahil etmenin.

Kendi mesajımı alıntılayım.

Dışarıda bir serviste hoparlör değiştirmiştim,açma kapama tuşları çıkmıştı ve telefon hiç açılmıyordu.
    Telefonu şansımı denemek için servise gönderdim.Bu arada garantinin bitmesine 3 gün kalmıştı.
    İlk gittiği gün garanti içi diye kabul ettiler telefonu.
    Sonra parça beklemeye başladı.Ana kart,ekran,şarj ve sim soketi değişecek dediler.
    Ertesi gün ekranın geldiğini,test aşamasında olduğunu söylediler.
    Bir kaç gün sonra canlı destekten sorguladığımda telefon için değişim kararı verildi dediler.
    Aynı günde telefonu kargoya verip göndermişler.
    Gelen telefon Zenfone 2 Laser 6 İnç 3 GB.
    Telefondan ümidi kesmişken piyangodan çıkar gibi yeni telefon geldi.

• quote:

quote:

Telefonun garantisinin bittiğini düşünerek tamircide hoparlörünü değiştirdim.
    Bu ayın sonuna kadar garantisi varmış.
    Arka kapağı söktüğümde sağ alttan ikinci vidanın üzerindeki etikette vida izi var.
    Bir çaresi var mı dır,garantiye dahil etmenin.

Kendi mesajımı alıntılayım.

Dışarıda bir serviste hoparlör değiştirmiştim,açma kapama tuşları çıkmıştı ve telefon hiç açılmıyordu.
    Telefonu şansımı denemek için servise gönderdim.Bu arada garantinin bitmesine 3 gün kalmıştı.
    İlk gittiği gün garanti içi diye kabul ettiler telefonu.
    Sonra parça beklemeye başladı.Ana kart,ekran,şarj ve sim soketi değişecek dediler.
    Ertesi gün ekranın geldiğini,test aşamasında olduğunu söylediler.
    Bir kaç gün sonra canlı destekten sorguladığımda telefon için değişim kararı verildi dediler.
    Aynı günde telefonu kargoya verip göndermişler.
    Gelen telefon Zenfone 2 Laser 6 İnç 3 GB.
    Telefondan ümidi kesmişken piyangodan çıkar gibi yeni telefon geldi.

şansa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: habipermis

Arkadaşlar Zenfone 6 gold kullaniyorum arka kapak kirildi orjinali icin servise aradim telefonu gondermelisiniz dedi satis yapmıyoruz dedi.

Acil yardim lütfennn

deneyiminiz ya da satın aldığınız yer var mıdır ??

Teşekkürler

aliexpress veya amazona baktınız mı
  • Telefonun dokunmatiği sık sık gitmeye bşladı. Ekranı kitleyip tekrar açmam gerekiyor. Hergün bir farklı sorun yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 21 Mayıs 2017; 9:24:27 >
  • Arkadaşlar merhaba.
    ★★★ Android 5.0 Lollipop'tan Android 4.4.2 Kitkat'a Dönüş ★★★ başlığında yazdığı şekliyle , önce birinci dosyayı ekleyerek kurdum, ana ekran geldi, sonra diğer dosyayı telefona attım, bildirim geldi ve onu da kurdum ama telefon "asus powered by android" ekranında kaldı.
    Daha sonra da, telefonda güncelleme esnasında şarjda olmasına rağmen "powered by android" ekranındayken bir anda kapandı, kapalıyken ekran görünen şarj göstergesini boş gösterdi, ama işin tuhafı şarj bildirim ışığı dolu anlamına gelen yeşil yanıyor. Sonra tekrar "powered by android" de kaldı, sonra yine boş gösterdi. Ekranda şarj boş ama yeşil ışık yanıyor. Ses açma ve power tuşları da işe yaramıyor. Bilgisayar da telefonu görmüyor. Ne yapcam, sinir oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Arkadaşlar merhaba.
    ★★★ Android 5.0 Lollipop'tan Android 4.4.2 Kitkat'a Dönüş ★★★ başlığında yazdığı şekliyle , önce birinci dosyayı ekleyerek kurdum, ana ekran geldi, sonra diğer dosyayı telefona attım, bildirim geldi ve onu da kurdum ama telefon "asus powered by android" ekranında kaldı.
    Daha sonra da, telefonda güncelleme esnasında şarjda olmasına rağmen "powered by android" ekranındayken bir anda kapandı, kapalıyken ekran görünen şarj göstergesini boş gösterdi, ama işin tuhafı şarj bildirim ışığı dolu anlamına gelen yeşil yanıyor. Sonra tekrar "powered by android" de kaldı, sonra yine boş gösterdi. Ekranda şarj boş ama yeşil ışık yanıyor. Ses açma ve power tuşları da işe yaramıyor. Bilgisayar da telefonu görmüyor. Ne yapcam, sinir oldum.

Arkadaşlar telefon ilk açılıştaki "Asus in search of incredible" "powered by android" ekranında kalıyor, recevory menüsüne falan da girmiyor. Bataryada da sıkıntı var sanırım, bi bakıyorum o ekranda, bi bakıyorum bildirim ışığı yeşil yanmasına rağmen batarya boş gösteriyor. Ama genelde o ilk ASUS ekranında kalıyor.
    ★★★ Android 5.0 Lollipop'tan Android 4.4.2 Kitkat'a Dönüş ★★★ başlığında yazanı birebir uyguladım ama ikinci dosya başlarken öylece kaldı. Şimdi menülere de girmiyor. Nette "brick" rehberi buldum ama telefonu bilgisayara da gösteremiyorum.
    Bir yöntem söyleyin, gece gece sinir oldum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Arkadaşlar telefon ilk açılıştaki "Asus in search of incredible" "powered by android" ekranında kalıyor, recevory menüsüne falan da girmiyor. Bataryada da sıkıntı var sanırım, bi bakıyorum o ekranda, bi bakıyorum bildirim ışığı yeşil yanmasına rağmen batarya boş gösteriyor. Ama genelde o ilk ASUS ekranında kalıyor.
    ★★★ Android 5.0 Lollipop'tan Android 4.4.2 Kitkat'a Dönüş ★★★ başlığında yazanı birebir uyguladım ama ikinci dosya başlarken öylece kaldı. Şimdi menülere de girmiyor. Nette "brick" rehberi buldum ama telefonu bilgisayara da gösteremiyorum.
    Bir yöntem söyleyin, gece gece sinir oldum.

Mesajı gece gece son kez güncelliyorum arkadaşlar. Az önce de telefon bilgisayara takılı iken (bilgisayar hala tanımıyor), bizimki kendi kendine "powered by android" ekranına girip çıkıyor, bir anda ALTI KIRMIZI ÇİZGİLİ usb ekranına girdi, 15-20 saniye takılıp sonra yine kendi kendine başlayıp yine malum "powered by android" ekranında resetlemeye devam ediyor. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Kendi mesajimi alintiliyorum

Test ekrani sorunu bu

• robotica R kullanıcısına yanıt
    ilk aldığım zenfone6 da da aynı ekran problemi olmuştu. Servis yenisiyle değiştirdi.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ayni olaylar birebir başıma geldi.
    O kitkat dosyaları kiminde işe yararken kiminde telefonu çöp haline getiriyor.
    Çok uğraştım olmayınca servise yolladım.garanti kapsamında anakart değişti. Bir dahada yazılım yada rom ile uğraşmadım. Size tavsiyen varsa garantiye yollayın. Yok ise sağlam bi tamirci bulun yoksa cinnet geçirirsiniz. Bu vesile ile asus un sanıldığı kadar kaliteli olmadığını öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 25 Mayıs 2017; 7:33:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Geçen sene ayni olaylar birebir başıma geldi.
    O kitkat dosyaları kiminde işe yararken kiminde telefonu çöp haline getiriyor.
    Çok uğraştım olmayınca servise yolladım.garanti kapsamında anakart değişti. Bir dahada yazılım yada rom ile uğraşmadım. Size tavsiyen varsa garantiye yollayın. Yok ise sağlam bi tamirci bulun yoksa cinnet geçirirsiniz. Bu vesile ile asus un sanıldığı kadar kaliteli olmadığını öğrendim.

Malesef garanti bitti. Telefonla servisi arıyorum, cevap yok. Ücret ne tutar dersiniz?

• Saatli bomba misali garantisi biter bitmez sorunların baş göstermesi sayısını unuttuğum format atma yazılım değiştirme çabaları üzerine telefonu 6 ay daha kullanabildim ve sonunda tel bir kapandı bir dahada açılmadı.Ne telefon şarj aldı ne de bir daha açıldı.Tamircinin birine gösterdiğimde anakart arızası olduğu ve iyide bir masrafının olduğunu direk telin çöp olduğunu söyledi.
    Bir dahada asus tel falan almam.

Açıkcası tele çokda para bağlamak istemiyorum.Tp link neffos c5 500 tl alınabilecek en uygun fiyatlı telefon umarım tatmin eder.Asus gibi 2,5 senede cortlamaz.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Bir iki tamirciden fiyat alirsaniz durum anlaşılır.sizde ona göre karar verirsiniz. Durdukça canınızı sıkmaya devam edecek.inşallah iyi bir usta bir yazılım
    ile halleder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Sevgili arkadaşlar bende de acayip sıkıntılar baş göstermeye başladı. Kitkat tan Lollipop'a geçtim diye oluyor sanıyordum Kitkat'a döndüm dahada sıkıntılı oldu.

1. Telefon kendi kendine kapanıp açılıyor. Açıldığında sim kart şifresi sormadan normal şekline dönüyor.

2. (Bu sıkıntı Kitkat'a döndükten sonra başladı) Telefonu cebinizden çıkarıyorsunuz acil bir yeri aramanız lazım diyelim. Power tuşuna basıyorsunuz ve telefon açılmıyor. Biri sizi aradımı çalıyor ama ekran siyah kalıyor. Ya bir süre 8 - 10 dakika bekleyeceksiniz yada power tuşuna basılı tutup telefonu tamamen kapatıp tekrar açacaksınız.

Şahsen telefonumdan çok memnunum başka bir telefonda almak istemiyorum. Böyle bir sorunu olupta çözebilen oldu mu ?

Unutmadan kamerada artık adam gibi çekmiyor.

• Mars51 M kullanıcısına yanıt
    İşte sorun ekranda değil hocam, eski ekranda da aynı sorun vardı

• Ben asus zenfone 6 telefonuma Android Nougat kurdum, sensör çalışmaması harici sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.