Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha once basina gelenler nasil cozdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda oluyordu uçuş moduna alıp çıkınca düzeliyordu veya lolipop geçince kalmamıştı sorun.
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam en azından konudaki linklerin doğru olduğunu teyit ettik bu saatten sonra sans..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Servise gönderdim sim 1 slotu değişti hocam

• Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla servis herkesin telefonu yapmış benim bir mikrofonu çözemedi dördüncü olacak bakalım yasaya göre aynı sorundan giderse değişim hakkım gözüküyor garanti belgesini felan satıcı firmaya kaşelettirim gönderecez. Geçenlerde bir arkadaşın değişmişti ama devam ediyor diyordu bu sorunların hepsi yazılımsal ben diyeyim size.
  • Sanırım bana da teknik servis yolu gözüktü. ekran flu oldu telefona nur yağmış gibi ortası beyaz renkler kayıp. telefonun ortasında sanki başka telefon varmış gibi dikdortgen var beyaz.

Bu mesaja eklenen görseller:

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

edit: An itibari ile geçti.Normale döndü ekran. Zaten geçen de böyle sorun olmuştu attığım fotoğrafta belli olmuyordu.yine belli olmamış fotoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 9 Nisan 2016; 9:49:59 >

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi bencede fakat servis yazılimla uğraşmıyor artık sanırım ara ara ekran sapıtmadı vardı bunu yazdım forma direkt paneli değiştirip göndermişler ayni sorundan ilk giden tellerde ekranı bu kadar kolay degistirmiyorlardi gibi hatirliyorum

• Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam bitmiş ya servis parça değiştirip gönderiyor aha bende 4 defa parça anakart değişti yok mikrofon sorunu düzelmiyor para iadesi veya değişim almaya bakacağım olmadı tüketici hakem heyetinden direk para iadesi isteyip dava açmak.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki tam talihsizlik fakat hakem heyetleri genellikle tüketici lehine sonuçlar veriyor 6 ay kadar sürer muhtemelen tabi inşallah is oraya kadar uzamaz

• Hocam dışardan ekran alıp taksam sıkıntı olur mu daha ucuz çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmic -- 9 Nisan 2016; 16:00:58 >
  • Asus Zenfone 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesa -- 12 Nisan 2016; 17:49:12 >
  • karmic kullanıcısına yanıt
    Dışardan alacağınız ekranı ben şahsen tavsiye etmem. ömrü yok çünkü camıda hiç darbeye dayanıklı şuanki gorilla glass 3 felan değil ayrıca dışardan ekran taksanız siz takabilecekmisiniz? Sıradan bir teknisyen 50 lira ister bu iş için bide yapan tam oturtabilecekmi yanlış oturtursa kasaya panel tam oturmuyor ve iğrenç bir görünüm çıkıyor ortaya servislik bir sorunu olsa gönderemeceksiniz garanti dışı kalacak fiyata aldanmayın bence ama bunları göze alıyorsanız dışardan ekran alabilirsiniz.
  • Birazdan ana sayfadaki işlemlerle lollipoptan kitkata dönmeye çalışcam inşallah linkteki dosyalarda bir sıkıntı yoktur servis isi düşündürüyor beni

• Evet beklenen oldu Lollipoptan kitkata dönüş esnasında ilk dosyayı sorunsuz yüklede ikinci dosyayıda yükledi asus açılış ekranında kaldı sürekli reset atıyor kendine açılmıyor.
  • Yardım edebilcek arkadaşları ve önerilerini bekliyorum
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Yaptığım araştırmada bu yöntemi deneyen herkesin aynı sonuçla karşılaştığını gördüm telefona servis yolu gözüktü durduk yere hard brick yaptık telefonu keşke sizin sözünüzü dinleyip denemeseydem dedim. Servise gönderirken kitkata dönüş esnasında olduğunu belirttiniz mi hocam siz
  • alakası yok bu cihazın hard brick olma imkanı yok. Size video vereyim direk yazılımı kendiniz atın birebir yaparsanız zaten halledersiniz, Kolay birşey zaten. boşu boşuna servise göndermeyin pcye format atar gibi düşünün karmaşa olarak düşünmeyin şu videoya bakarak yapabilirsiniz 4.4.2 sürümünü yükleyin temiz kurulum yapın isterseniz yada direk 4.4.2 downgrade yapın

https://www.youtube.com/watch?v=PmtGeAtmDng

Edit: Daha önce görseydim o yazılımın eski sürüm L için geçerli olduğunu söylerdim downgrade için verilen 6.3.3.3--6.2.2.2 sürümü .52 L sürümü için geçerli manuel yapın niye uğraşıyorsunuz. downgrade versiyonlarını YÜKLEMEYİN. ama yüklesenizde cihaza birşey olmaz manuel olarak kurulum yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 9 Nisan 2016; 22:22:49 >

• Bu videodakini uyguladığımda servise gerek kalmayacak öyle mi hocam keşke daha önce haberim olsaydı. Benim ki servisten lollipop geldi. Bakalım yarın yapmaya çalışacağım. Daha fazla kurcalasam herhalde servis sorun çıkarmaz
  • Hocam sizin söylediğiniz videoda anlatım yapan kişinin telefonu açılıyor ve gerekli işlemleri yapıyor benim sorunum telefon açılıyor açma ekranında kalıyor. Birde ben hangi 4.4.2 Sürüm WW_2.22.40.47 mi olacak Sürüm WW_2.22.40.44 mi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beksu -- 10 Nisan 2016; 0:24:33 >
  • Teşekkürler hocam başarılı bir şekilde Kitkat 2.21.40.29 versiyonuna düşürdüm telefonu yazılanları yaparak.
  • 
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.