Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (970. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonun açılıp açılmaması önemli değil gösterilen işlemleri yapın. droid ekranına SES + ya basılı tutup telefon kapalıyken sonra güç düğmesine basarak girebilirsiniz. telefonu pc den kontrol ederek flashlamayı yapabilirsiniz droid ekranına girmesi yeterli. hangi sürümü isterseniz videoyu tam izlerseniz @Rambo_FT nin anlatımıdır hangi sürümü yüklemek isterseniz yükleyebilirsiniz bir sıkıntı sorun yaşatmaz.

Edit: Anladığım kadarıyla bu işlerden pek anlamadığınızı düşünüyorsunuz fakat videoda adım adım anlatım mevcut çekinmenize korkmanıza gerek yok yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 10 Nisan 2016; 2:10:43 >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    halledebilmenize sevindim.
  • Değişim veya para iadesi alan var mı arkadaşlar 3 veya 4 kez servise gönderip nasıl bir yol izlediniz?
  • hocam telefon usb ekranında kalıyor sonu 78 ile biten lolipop sürümü yüklü burdanhttp://zenfoneasus.com/zenfone-kurtarma-orjinal-roma-donme-versiyon-dusurme-ve-temiz-guncelleme-rehberi/ tekrar stock rom flashlamayı denedim fakat %54 te hata verip kapanıyor bende sonu 39 ile biten kitkat recoverysi yükledim fakat şimdide recovery açılmıyor nasıl tekrar rom flashlayacağım ben

edit:attığınız videodan yapmaya çalıştım ama şimdide telefon açılmıyor tekrar servis yolu gözüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahalleAndroidi -- 10 Nisan 2016; 9:36:22 >

• Beksu kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim O konudan bahsetmedim. Sadece Açılış ekranında kalıyor diye not yazdım. Ama çok Garip kimisi sorunsuz dönerken biz niye sorun yaşadık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorunda orda ne droid ekranı ne recovery menüsüne giriyor. Bütün gece bahse konu sitede gezdim durdum. Videodaki anlatım droid menüsüne girerek devam ediyor. Cöken zenfone anlatımına göre yaptım bu seferde xfstk benim telefonu görmüyor zaten intel socu tek gördü deneyecegim baska pc de yok. Teknolojiyle aram iyidir lakin bu telefon işine biraz uzagım dediginiz gibi. Şimdi sonuc olarak baska bir öneriniz var mı hocam yoksa servis yolu gözüküyor mu bize
  • Eyvallah hocam bende anlayamadim birkac yerde daha gördüm bu işlemi yapan 10 kişiden 1 kişide sorun cıkmıyor galiba dosyalarla alakalı bir sıkıntı sanırım. Servise giderse bu sefer insallah kit kat yüklerler hep bu yüzden oldu
  • Peki, öneriniz için sağolun.
  • Anladığım kadarıyla bu sürüm düşürme işlemi çok sıkıntılı bir durum almış bence uğraşmayın derim lolipop devam edin adamlara gönderiyorsunuz anakart değiştiriyorlar yazılım güncellemek yerine. Onuda adam akıllı yapamıyorlar bana göre yoksa 4 defa anakart değişen telefonun mikrofonu tamir olmaz mı anasını satıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 11 Nisan 2016; 0:46:23 >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    anakartın değişmesi daha iyi tüm parçalar birleşik olduğu için bir nevi telefon yenilenmiş oluyor
  • Hocam öyle diyorsun da artık anakartı ne yapıp takıyorlarsa diyorum ya mikrofon sorunu halen devam ediyor diye.
  • Merhaba, Benim zenfone 6 da şu an mobil internete bağlanamıyorum. 4g simkart değiştirmedim henüz.. Ondan olabilir mi? Eski simkartla bağlanan varmı?
  • boylum kullanıcısına yanıt
    Hocam zf6'da lte desteği yok zaten bağlanmanız gerekir servis ayarına vs kontrol edin telefona otomatik yüklensin ayarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

Merhaba, Benim zenfone 6 da şu an mobil internete bağlanamıyorum. 4g simkart değiştirmedim henüz.. Ondan olabilir mi? Eski simkartla bağlanan varmı?

aynı durum var bende de...
  • akrok A kullanıcısına yanıt
    Hocam simkart slotu değiştirmeyi denediniz mi? Bende şöyle bir olay olmuştu ikiye takınca mobili açamadım ama tekrar bire takınca mobil açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam simkart slotu değiştirmeyi denediniz mi? Bende şöyle bir olay olmuştu ikiye takınca mobili açamadım ama tekrar bire takınca mobil açıldı.

onu denemedim hocam ama cihazı açıp kapayınca geliyor, arada kesiliyor yine...bi de dediğin gibi yapayım
  • akrok A kullanıcısına yanıt
    Var mı hocam bir değişme? Bu arada yurt dışı asus email adresini bilen varsa yazabilir mi oraya da bir mail atayım belki dikkate alırlar.
  • Beksu kullanıcısına yanıt
    hocam servise verdinizmi siz
    Diğer tarafa taktım şimdilik mobil neti kullanabiliyorum, tesadüf de olabilir, yarın yine kontrol ederim iş yerindeyken... 4.5G ile bi alakası var mıdır? Android güncellemesi kaynaklı da olabilir belki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Biraz kasıyor ama hocam, eski hızında değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.