Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beksu

Acıkcası bootloder ve recovery menusıne ulasamadım orada baska pc de deneyin diyordu bende bulamadım direkt servise gonderiyorum insallah pazartesi günü

Hocam sizin ki yeni gelmemismiydi ne oldu ki yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Yeni geldi hocam adamlara kitkat yükleyin dedim inatla lolipop yüklemişler bende kitkata dönerken bric ettim telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Beksu

Yeni geldi hocam adamlara kitkat yükleyin dedim inatla lolipop yüklemişler bende kitkata dönerken bric ettim telefonu

Aynısı bende de oldu servis anakartı degistirdi adamlara not yazdım kit-kat yukleyin diye yine lollipop geldi kit-kat â dönecem ama yine bozulur diye dönmedim şimdilik

• hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    İstebenim korkumda o hocam birkac arkadaşa kitkat yuklenip gelmiş sanırım

• Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam bana 3. servis sonunda kitkat 40.49 geldi ama ikinci gün onarım talebi açıp perşembe postaladım mikrofonu yine düzeltilemedi ondan sonra ekranı bozmuşlar dokunmatik çalışmadı aşırı ısınıyordu alet boşta dururken bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 17 Nisan 2016; 13:26:53 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_113721391/tm.htm zenfone2 için brickden kurtarmayı anlatmış arkadaş güzelce aynı halt bence deneyin hocam.
    Hocam cihazı paketledim yarın servise gönderiyorum. O yüzden bir daha açıp denemeyeceğim yinede sağolun hocam
  • Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında servise gidince daha kötülüyor alet onu anladım ben ilk sarj olmuyor diye gönderdim geldi ekran-sorunu mikrofon çıktı gönderdim ekran düzeldi mikrofon düzelmedi geri gönderdim şimdi ekran da bozuk aşırı ısınıyor mikrofon sorunu devam bakalım ne olacak.
    İnşallah aksilik yasamayız demekten baska bişey gelmiyor elden hocam ben acma tusunu bozmasam hiç gondermiycektimde gonderdık işte sagolsunlar yaptılar bide kitkat yükleseler cihazdan cok memnundum aslında

• orjinal sarj adaptörünu nereden satib alabilirim

• ulan telefon kargoda bir şey oldu galiba en son kurye dağıtmaya çıkardı diye kalmış daha bilgi girilmemiş şu saat olmuş.
  • Arkadaşlar halamın telefonunda son sürüm kitkat yüklü. Lollipop yapmak için hangi versiyonu indirip kurmam lazım? Link atabilecek var mı?
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Kitkat 40.44 sürümü yüklü ise direk telefonuna indirip kurabiliyorsun ilk mesajda anlatmış arkadaşlar.
  • Evet 3.telefon edişimde ups kuryesi geldi ve bugun cihazım gitti bu hızla 15gune geri gelir sanırım

• Zenfone 6 da fifa 16 oynamaya çalıştığımda acayip bir kasma ve ekranda karıncalanma oluyor. Bizim telefonlar desteklemiyor mu acaba?
  • Son test istasyonunda yazıyor sorgulama anladığım yine yaptık diye gönderecekler bu yaptıkları alenen tüketici haklarına karşı gelmektir telefon gelsin gelen servis rapouru diğer 3 ile birlikte tüketici hakem heyetine gidiyorum.
  • Zenfone 6 değişim kararı çıktı.. Değişim yerine İade şansımız olmuyor mu telefonu acaba
  • orchun41 O kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatır mısınız değişimi nasıl aldınız ben dördüncü gönderdim alamadım bir türlü iade olayı satıcı ile alakalı onlara derseniz ellerinde ürün yok temin edemezler para iadesi yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam anlatır mısınız değişimi nasıl aldınız ben dördüncü gönderdim alamadım bir türlü iade olayı satıcı ile alakalı onlara derseniz ellerinde ürün yok temin edemezler para iadesi yaparlar.

Anakart değişicekti ama stokta yokmuş o nedenle yasal sürede temin edilemediği için değişim kararı çıktı...
  • orchun41 O kullanıcısına yanıt
    Kanunen değişim hakkı verilmesi gereken telefonu geri gönderecekler bana anasını satıyım böyle işin şu anakart bana niye denk gelmezse hakem heyetine başvuruda bulunuyorum artık.
    Hocam dediğim gibi para iadesi satın aldığın yer ile alakadır rica vs edersende verebilirler yada ellerinde zenfone6 yoktur kesin vermek zorundadır.
  • 
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.