Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam garanti eski faturana göre olur iade durumunda faturada yazan fiyatı olur.

Bu nedenle iade kesinlikle en avantajlısı
  • sarja takmadığım halde bildirim ekraninda sarj oluyor gosteriyor kapattığımda telefon kendi kendine sarj oluyor .. yazilim gunceledim yine duzelmedi sorun donanımsal telefon bozuldu garantiye elden teslim edebilirmiyim kisiklidaki asusun orjinal servisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 23 Nisan 2016; 14:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj yuvasında Kısa devre var. Tahrip olmuştur. Kürdan benzeri Bişey ile şarj girişini kurcalayın. Ama iğne Yada metal olmasın. Soket tamamen gitmediyse düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 23 Nisan 2016; 20:20:30 >
  • Hocam Ataşehir dışında kabul etmiyorlar bildiğim kadarıyla öyle deneyen bir kaç arkadaşımız vardı Ataşehir SMS'e yönlendirmişler.
  • quote:

Hocam Ataşehir dışında kabul etmiyorlar bildiğim kadarıyla öyle deneyen bir kaç arkadaşımız vardı Ataşehir SMS'e yönlendirmişler.

işlem hizlansin diye elden teslim edebilir miyim . birde bende değişik fatura var kabul olurmu aldığım dükkan kapandı galiba

verilen fatura
    http://i.hizliresim.com/YkGaDD.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Şarj yuvasında Kısa devre var. Tahrip olmuştur. Kürdan benzeri Bişey ile şarj girişini kurcalayın. Ama iğne Yada metal olmasın. Soket tamamen gitmediyse düzelir.

evet bozuk usb kablo takip kisa drvre yaptırdım bir kac sey denedim olmadi normal şekilde sarj oluyor göstergesi calisiyor ama dediğim gibi telefonu kappatigom da açılmıyor illa sarj cihaxi bağlamam gerekiyor, tekrar kapattığımda telefon kendi kendine sarj oluyor

• Hocam olur ama faturanın fotokopisini ver orijinale zarar verilmesin şu adrese gidersen elden veridiğin de birazda zorlandın mı aynı gün değiştirip verebilirler.
    Adres: Sütçü Yolu, No:62, D.1-2-3-4, Yeni Sahra, Ataşehir, İSTANBUL
  • quote:

Hocam olur ama faturanın fotokopisini ver orijinale zarar verilmesin şu adrese gidersen elden veridiğin de birazda zorlandın mı aynı gün değiştirip verebilirler.
    Adres: Sütçü Yolu, No:62, D.1-2-3-4, Yeni Sahra, Ataşehir, İSTANBUL

hocam bu fatura gecerli degil mi daha once teknosa vatan gibi sitelerden aldigim icin bu fatura degisik geldi bana sıkıntı cikarmazlar degil mi servis sms inforcom mu

• Söketin içindeki bacaklar birbirine çok yakın olduğundan zamanla birleşiyor ve bu durum oluşuyor. O yuvayı kürdan ile temizleyip uzun zaman sorunsuz kullandım.aynı sorun Vardı. Ama sizinki tamamen gitmiş herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam çıkarmazlar senin fatura bilgisayardan çıkmamışta adamlar kendileri doldurmuş aynen geçerli evet sms ınfoocom.
  • Telefonun dokumatik ekranı algılamıyordu. Ekran da yeşill kesik çizgiler çıkıyordu. Bende factory reset attım. Fakat Formating / data ekranında kaldı. Sizce düzelir mi?
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Yaptınız mi hocam değişimi noldu

• hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    Hocam değişim verdiler raporu bekliyorum 15 günden hazırlanır dedi mh bakalım zf6 bulursam devam ederim annem beğenmişti telefonu ekranını felan.
    Anladim iyi akşamlar size

• gecen sene şubattan beri zen6 kullanıyorum bir daha asus mu asla parayı basar iphone alırım şu piyasada f/p hayaldir ucuz etin yahnisi ciddi anlamda yavan oluyor arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayarlarda erişebilirlik seçeneklerinden sakın TalkBack açmayın açtığınız anda yandığınızın resmidir. Telefonunu kullanması işkence haline dönüyor.
  • Arkadaslar telefon sim karti bir okuyor bir okumuyor garantiye yollayacagimda direk ups ye gidip asus servisine yollayacagim desem gotururlermi

• mercan2317 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu alta ki linkten onarım kaydı açın email adresine bilgiler gelecek email içinde UPS kodu var o kodu söylediniz mi direk servise gidiyor.

gözün aydın en sonunda değişim almışsın. Bence Telefon işine hiç bulaşmayın siz sizin için marke önemli değil çünkü şans yok sizde eminimki ip 6 + bile alsanız bir problem yaşarsınız.
  • Hayırlısı olur hocam bu sefer umarım yine zf6 ile devam edecekler galiba.
  • 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.