Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bizde senin gibi kullandık ama telefon öyle kullanılmıyor maalesef acil iş çıkıyor hoperlörü kulaklığı unutuyorsun vs gönder yapabilirse yapsınlar yoksa değişim alıp kurtar servisten gelince bozuldu zaten benim mikrofonum da.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim hocam onla alakası yok ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam.

Ekran görüntüsünün çizzgi çizgi olması nedeniyle salı günü servise gönderdim. Led panel değişmiş bugün geldi. Fakat sağlam olan ses yok.

Telefondan ses çok çok az geliyor ve aramadada karşı tarafa ses gitmiyor. Servis bi yeri yapayım derken diğer tarafı bozmuş.

Yine servis yolu gözüktü. Şu değişimi verselerde yeni telefon alsam artık
  • teowanted kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun tam krizlik durum ben sarj olmuyor diye gönderdim mikrofonu bozup göndermişlerdi bi arkadaş da öyle olmuş buradan çıkardığım servis mikrofon ses ile akalı içine sıc.. gönderiyor.

Hocam bu arada kaçıncı gidiyor telefon ben dördüncüde almıştım değişimi evrakları kaşeletip imzalattıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 30 Nisan 2016; 21:34:34 >
  • Sağolasın.

Bununla beraber 3. olcak. ilk gönderdiğimdede telefon şarz olmuyor ve kendine reset atıyordu. 2 ay iyi gitti. 2.ci gönderdiğimdede ekran bozuktu.
    3. de de kendi bozdukları mikrofon ve ses için gidecek.

İŞALLAH 4. olmazda değişimi verirler. Kasım 2016 da garantide bitiyor.
  • Anakart değişimi için serviste bulunan telefonum 11.gün 7.iş gününe girdi halen parça bekliyoruz benim şahsen ümidim yok acileyitimi ilgili birime ileteceklermiş bakalım
  • Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam 20. iş gününe 1-2 gün kala baktın gelmiyor direk değişim diye email at ara vs versinler kurtar.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    İş oraya doğru gidiyor hocam bakalım hayırlısı

• Beksu kullanıcısına yanıt
    benimde 2016/04/26 giriş yapmış hala anakart bekliyolar nasıl bir teknik servis bunlar anlamadım
  • Benimki de 22 si hocam bekliyoruz bakalım

• Değişim almakla paçayı kurtaramıyoruz resmen raporu bekliyorum daha gelecek 10 iş günü bakalım ne olacak sonumuz telefonu kazasız belasız alırsak kar daha tövbe olsun servise gönderirsem bozulmayan mikrofonu bozdular.
  • ben gönderdim servise kazasız geldi herhangi bir sorun yasamadim. subboard denen parca değişmiş. son olarak da siyah ekranda belli olan ölü pikseller var onun icin göndermeye tirsiyirum garantisi bitmeye yakin gondericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 5 Mayıs 2016; 7:26:31 >
  • Hocam ilk gönderdiğimde benim de o parça değişmişti sizin gibi sarj problemin vardı bende olmuyordu dişlilerde sıkıntı vardı, ondan sonra 1 hafta sıkıntısız kullandım sonra mikrofon sorunu ortaya çıkmaya başladı telefon tam güncelleme yaptıktan sonra arama yaparak mikrofonu dene ilk 1-2 gün göstermiyor kendini de 3. gün çat diye çıkıyor.
  • zenfone 6 kullanıyorum ve telefonum kapandı yarım saattir açılmıyor ekran da böyle bana yardımcı olabilir misiniz?
     ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • ASLI AMUK A kullanıcısına yanıt
    o dönüp dönüp tekrar kapanıyosa bootloop olmuştur droidboot veya recovery ekranına girebiliyomusun droitboot ekranına girmek için açılışta ses açma ile güç tuşuna basılı tut
  • Arkadaşlar benim telefon koştuğum sıra cebimdeydi sonrasında sanırım nemden dolayı açılmadı servise kargoladım telefona su girmiş denip geri döndü anakart değişimi gerekiyomuş 600 tl para istediler geri kargolattım telefonu,aradan 6-7 ay geçti tekrar göndersem 2-3 kez fayda eder mi,tüketici hakem heyetine başvuracağımı vs. söylesem,aman aman su içinde kalmadı yani çok hafif nemli ortamda cebimdeydi?
  • kelli felli kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam fotoğraflar ile kayıt altına alıyorlar sıvı temasında siz gönderince yine aynısını diyeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Sanmıyorum hocam fotoğraflar ile kayıt altına alıyorlar sıvı temasında siz gönderince yine aynısını diyeceklerdir.

Ben bulunduğum ilde yaptıracak yer bulamadım bakan herkes anakart değişimi gerekiyor dedi,istanbul da ya da başka yerde güvenilir bildiğiniz yer var mı anakart değişim ya da tamiri yapabilecek?
    Hocam orijinal parça olarak servisten başkası yapmaz ama 600 TL çok bana göre telefonun 2. eli o kadar zaten.
    anakart üzerinde sıvı ile rengi değişen bir nokta yada bir bant var oradan anlıyorlar ondan dolayıda tüketici hakem heyetide birşey yapmaz yada oksitlenmeden anlaşılır sıvı teması en kötü şey
  • 
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.