Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V

anakart üzerinde sıvı ile rengi değişen bir nokta yada bir bant var oradan anlıyorlar ondan dolayıda tüketici hakem heyetide birşey yapmaz yada oksitlenmeden anlaşılır sıvı teması en kötü şey

peki yurtdışından anakart getirtsem burada taktırtsam bozulan anakartın imei sini yeni gelene aktarabiliyorlar mı,sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

quote:

anakart üzerinde sıvı ile rengi değişen bir nokta yada bir bant var oradan anlıyorlar ondan dolayıda tüketici hakem heyetide birşey yapmaz yada oksitlenmeden anlaşılır sıvı teması en kötü şey

peki yurtdışından anakart getirtsem burada taktırtsam bozulan anakartın imei sini yeni gelene aktarabiliyorlar mı,sıkıntı çıkar mı?

senin yapacağın en güzel şey telefonu parca parca satmak icindeki ve aksesuarları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

quote:

senin yapacağın en güzel şey telefonu parca parca satmak icindeki ve aksesuarları.

Aynen yeni tel almaya karar verdim,zenfone 2 araştırıyorum,akıllanmadım:)

Bu tip arızalar için cep kask yaptırsam hakkında çok fazla kötü yorum var,sigorta zaten karşılamıyor,sanırım en iyi çözüm hardcase,ya da sony nin su geçirmeyen modeli vardı,anakart gidince telefon komple gidiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tip arızalar için cep kask yaptırsam hakkında çok fazla kötü yorum var,sigorta zaten karşılamıyor,sanırım en iyi çözüm hardcase,ya da sony nin su geçirmeyen modeli vardı,anakart gidince telefon komple gidiyor...

tmm satarsan haberim olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tmm satarsan haberim olsun

Burada satmam üstüne mezar parası isterler:)))

• Cihazı teknosa dan aldık 1-1.5 yıllık yani garantisi devam ediyor. Yalnız hoparlör patladı gibi cızırtıli ses çıkmaya başladı bi garip yani. Garanti ücretsiz yapar mı sizce? Ne önerirsiniz

• Yaparlar hocam niye yapmasınlar garantisi devam ediyorsa sıkıntı çıkmaz.
  • selamlar, bir sinir buhranı sonucu telefonu bir iki kez duvara vurdum. ekran kırıldı, pil ve gövde eğildi. içindeki kişisel bilgilerimi nasıl kurtarırım. tel çalışıyor fakat ekran kırık olduğu için birşey yapamıyorum. pc ye bağladığımda taşınabilir media player görünüyor. lütfen yardım
  • Beksu kullanıcısına yanıt
    19 da benim servis süresi doluyor ozamandan beri yapamadılarsa dahada yapamazlar heralde servis süresi dolunca iade isteğeceğim
  • hata verdi sistem, ikinci kez yazmış oldum mesajı. bu fazla oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus. -- 11 Mayıs 2016; 14:44:39 >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Dedi?iniz yerden bende de kalkma oldu. servise gönderebildiniz mi? ne diyorlar? ben de önümüzdeki hafta göndermek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morpheus.

Dedi?iniz yerden bende de kalkma oldu. servise gönderebildiniz mi? ne diyorlar? ben de önümüzdeki hafta göndermek istiyorum.

Garantiye göndersem 1-1.5 ay telefonsuz kalacağım. Yazın Samsung Note 6 Little çıkacak, onu alana kadar mecbur bu telefonu kullanacağım.

Pilden kaynaklı bir problem ise mazallah telefon patlayabilir. Sen de bir an önce bu telefonu defet.
    Hocam garanti o kadar sürmüyor şuan yedek parça sıkıntısı var gibi ama 10 günden halledeilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam garanti o kadar sürmüyor şuan yedek parça sıkıntısı var gibi ama 10 günden halledeilir.

Telefon ekranında problem olmuştu, 1 ay sürer demişlerdi. İzmir'de durum böyle, İstanbul'da daha kısa sürer tabi.
    Hocam İzmir'de sizi yemişler İzmir veya Ankara'da ki yerler bakmıyor zaten tek yer var SMS ınfoocom onun dışındakiler toplama merkezi onlar toplayıp oraya gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam İzmir'de sizi yemişler İzmir veya Ankara'da ki yerler bakmıyor zaten tek yer var SMS ınfoocom onun dışındakiler toplama merkezi onlar toplayıp oraya gönderiyorlar.

İzmir'den gönderilecek, İstanbul'da bakılacak, gerekli görülürse müdahale edilecek, İstanbul'dan geri gelecek dediler. Toplam süre 1-1.5 ay sürer dediler. Zaten İzmir'de yapılmayacakmıș.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok hocam o kadar sürmez ben ilçede olmasam ups kargo ile gönderdim 3 günde yaptılar geri kalan 8 gün kargo bekledim ilçede olduğum için perşembe günleri geliyor sadece mobil alan ama merkezde veya ups ofisi vs yakınsan daha az sürer ben dört defa gönderdim üçüncü gönderişim de 12 günde geldi onda da parça bekleniyor dediler 4 gün fazla sürdü.

Bu günler Sivas için geçerli İzmir'den daha az sürer kargo gidişi gelişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 11 Mayıs 2016; 21:14:49 >
  • Bugün servisten aradılar anakart gelmiş ürün son istasyondaymis gecikme için Üzgün olduklarını söylediler lolipop yüklemeyin dedim servis olarak son güncel versiyonu yüklemek zorundayiz dedi bende yuklerseniz kitkata dönerim bir dahaki hafta telefonu tekrar servise gönderirim dedim tamam bakacağım dedi Chatten sordum kitkat yüklenip paketlenmiş şimdi ups nin keyfini bekleyeceğiz ve inşallah sağlam olarak telefonunuza kavusacagiz edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beksu -- 12 Mayıs 2016; 20:11:04 >
  • zenfone 6'da değişim almıştım değişim parasına 15 gün dediler bende üstüne 100tl koydum zenfone 2 laser 6" aldık inşallah bu sefer sıkıntı yaşamam.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Nasıl oldu hocam parayı veriyorlad mı yoksa üst versiyon vs mi

• 
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.