Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (978. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hadjibekir

Nasıl oldu hocam parayı veriyorlad mı yoksa üst versiyon vs mi

hocam parayı vermede sıkıntı çıkardılar en az 15 gün sürer dediler hatta daha fazla bizde de telefon yok üstüne para koyup 6" laser aldık inşallah şansımız bunda güler.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Bir nevi sizi yeni bir asusa zorlamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bakalım ne olacak umarım bu iyi çıkar.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun biraz daha özenilmiş bir telefon eskisine gore neticede

• Hayırlı olsun. Teknosa mı ?

Bende bekliyorum haftaya gelir İŞALLAH. Bende parayı vermezler ise öle yapacağım. Yoksa 1 ay alamayız parayı :D
  • teowanted kullanıcısına yanıt
    Yok hocam teknosa değil beko teknosadan alan arkadaşda galiba 10 gün sürdü depoya felan göndermişti kağıdı bizim elimizde telefon olmadığı için almak zorunda kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Yok hocam teknosa değil beko teknosadan alan arkadaşda galiba 10 gün sürdü depoya felan göndermişti kağıdı bizim elimizde telefon olmadığı için almak zorunda kaldık.

Zenfone laserde güzel telefon. Hayırlı olsun Kamera fokusu laserle yapıyor. Zenfone 6 ile hemen hemen aynı özellikte.
  • teowanted kullanıcısına yanıt
    Hocam artık kamerayı geçtim sorunsuz bir şey olsun da tek temmelim o
  • Bu elektronik şans işi. İŞALLAH sıkıntısız kullanırsın.
  • Tel 2g de takılı kaldı 3g ye geçmiyor teli sıfırlamayan başka çare yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Beksu

Bugün servisten aradılar anakart gelmiş ürün son istasyondaymis gecikme için Üzgün olduklarını söylediler lolipop yüklemeyin dedim servis olarak son güncel versiyonu yüklemek zorundayiz dedi bende yuklerseniz kitkata dönerim bir dahaki hafta telefonu tekrar servise gönderirim dedim tamam bakacağım dedi Chatten sordum kitkat yüklenip paketlenmiş şimdi ups nin keyfini bekleyeceğiz ve inşallah sağlam olarak telefonunuza kavusacagiz edit:imla

Benim telefonda anakart bekliyor?
    Halen parça yokmuş ellerinde.
    Kitkatla lolipop arasında ne farklar var.
    bende kitkat isteyim
  • gulhana G kullanıcısına yanıt
    Hocam kitkat iste lolipop sarjı su gibi içiyor öncelikle donanımsal sıkıntılar geliyor ekran sapıtma bazı arkadaşlar düzelmiş bazılarında çıkmış bende mesela mikrofon bozuldu düzeltememişlerdi.
  • Hocam cevap vermiş zaten lolipop ile yarım gün gidiyor gitmiyordu telefon kitkata dönelim derken servislik ettim telefonu inşallah bu sefer bir sorun olmaz bence sizde kitkat isteyin ararlarsa yada siz online chatten yazın isteğinizi
  • hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    telefonu kapatın, sim kartı çıkarın sim kartsız telefonu açın sim kart yok iken sim araç setini uygulamalarda görüyorsanız silin, sonra telefonu simsiz olarak açın, 2-3 dk açık kalsın sonra kapatın, sim kartı takıp tekrar açın düzelecek. bendede olmuştu zamanında böyle çözdüm
  • Eyvallah hocam aksam kapatıp yattıydım sabah düzeldi

• telefonu yenı aldım zenfone 6 .bazen whatsapp bıldırım saatleri yanlıs gelıyor.sebebı ne olabılır ornek olarak

---evdeyım 15.50
    ---nerdesın 16.24
  • 1 senedir kullanniyorum hic sikinti yasamadim tek sorunsuz kullanan benim gibi defalarca yere dusurdum tik yok tek sevmedigim seyi kamera cekim hizi
  • arkadaslar telefonum şebekeyi cekmiyordu bu sabah.hard reset yapmak istedim. yapmıyor. yuklemeden boot ekranına dönüyor. normal acmak istedigimde ise asus yazısında kalıyor. ne yapmam gerekiyor. yardım edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ups beni şaşırttı cuma servisten çıkan telefonun cumartesi adresime ulaştı fakat bu sefer ben şehir dışındayim dahaca test edemedim inşallah bir aksilik yoktur

• Sorunsuz kullandigim telefona nazar degdirdik galiba, cok yavas sarj olmaya basladi. Gece saat 3 te sarja taktik, sabah dokuz bucukta %80 iken dayanamadim cikardim sarjdan. Pile zarar mi geldi acep?

• 
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.