Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum yere düşme sonucunda ahizesi çalışmıyor. Anakartın komple değişmesi mi gerekir yoksa ayrı bir parça mı ? Bilgisi olan var mı ? Kulaklıkla kullandığım zaman herhangi bir sıkıntı yok, karşı taraf sesimi alabiliyor.
  • BendenSenden B kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=e5kbDvW-Nbs Şuradan bakabilirsin hocam yardımcı olur.
  • Beyler zenfone 6 şarj aletini arkadaşıma verdim.O da kaybetti.Orijinal șarj aleti alabileceğim bir Asus bayi var mı İstanbul'da ?
  • telefion sarji %50 altına dustun mu telefon kıtlenıyor donuyor sorun ne olabılır
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonun temizinin 2. eli ne kadar ediyor? En kısa sürede nasıl elden çıkarabilirim?
  • Bu teli salladikca neden titrer
    Her islemdede titriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 2 Haziran 2016; 16:03:19 >
  • Konu ölmüș
  • Aynen öyle ölmüş burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar asus telefonumu şarjdan cıkardıgım zaman bu şekile dönuyor ve hic birşey yapamıyorum bilgisi olan varmı  ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • gulhana G kullanıcısına yanıt
    Telefonu arac torpidosuna filan biraktiniz mi, ya da cok sicak bir yere?

Bende de ayni sorun var sicaktan oluyor

• 2 yillik zenfone 6 cihazım beni hicbir zaman ekran sapitmasi haric yari yolda birakmadi ama kameranin kotulugu sarjin cabuk bitisi ekran parlakliginin azligi artik canimi sikmaya baslamisti xperia c5ultraya geçtim tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Telefonu arac torpidosuna filan biraktiniz mi, ya da cok sicak bir yere?

Bende de ayni sorun var sicaktan oluyor

Hocam valla tam isabet bi tahmin.Bir kaç gün kalmıştı torbidoda.Tekrar gönderdim servise bizle alakası yok dediler zaten.
  • benjm teli aldigim magza kapandi iade nasil yapicam
  • asusla iletişime geçeceksin hocam onlar da yardımcı olur büyük ihtimal ithaalatçı firmaya yönlendirecekler seni bilkom ile numaraları vs var ara konuş durumu
  • 1.5 senedir kullandığım telefona sonunda nazar değdi. Betona düşürdüm, dış cam komple çatladı. Dokunmatikte filan sorun yok.

Servise göndereceğiz bakalım, numarası ne servisin?
  • telefonun bataryasini degistirdim telefon full kullanim mobil veri WIFI acik sekilde 6 saat sarj da dayandi acayip fark etti

• quote:

1.5 senedir kullandığım telefona sonunda nazar değdi. Betona düşürdüm, dış cam komple çatladı. Dokunmatikte filan sorun yok.

Geçmiş olsun hocam numara yok öyle eru-asusa girip kayıt açıyorsun kargo ile gidiyor üzüldüm cidden tek sorunsuz kullanan insanlardandın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

1.5 senedir kullandığım telefona sonunda nazar değdi. Betona düşürdüm, dış cam komple çatladı. Dokunmatikte filan sorun yok.

Geçmiş olsun hocam numara yok öyle eru-asusa girip kayıt açıyorsun kargo ile gidiyor üzüldüm cidden tek sorunsuz kullanan insanlardandın.

Çok sağolun hocam, umarım yapılıp gelir de kullanmaya devam ederim, çok seviyorum telefonumu
  • Hocam orjinal bataryayı ne kadar kullanmıştınız birde neden değiştirmeye karar verdiniz
  • 
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.