Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar imei null oldu orjinal roma geri döndüm düzelmedi takla attım düzelmedi şarja bıraktım düzelmedi yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinktank

Arkadaşlar imei null oldu orjinal roma geri döndüm düzelmedi takla attım düzelmedi şarja bıraktım düzelmedi yardım lütfen

Hocam şöyle videolar var araştırmanızı tavsiye ederim ne kadar doğru bilmiyorum ama yapamazsanız servise gönderdin düzeltsinler.
    https://www.youtube.com/watch?v=j7WEqI2H7fw
  • Ben cihazı 5.0 dan kitkata geçirirken kapandı asus yazısı çıkıp tekrar kapanıp açılıyor asus yazsısı geliyor tekrar recovery e falan da sokamadım ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alver24

arkadaşlar asus telefonumu şarjdan cıkardıgım zaman bu şekile dönuyor ve hic birşey yapamıyorum bilgisi olan varmı

Kardeşim telefon şarjdayken ayarlara gir asus özelleştirilmiş ayarlardan akıllı kılıf özelliğini devre dışı bırak eğer hala devam ediyorsa tabi 10 gün olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Snap kamerasına hala bir çözüm bulunmadı mı acaba?

• alihan.w.414 A kullanıcısına yanıt
    Bende loipoptan kitkata dönerken asus ekranında kalmıştım anakart değişti bilginiz olsun recovery falan olmuyordu

• Marsmallow kesin yokmu bu telefona

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gönderdim hocam bende 2 gün sonra 2 kere mesaj atmama rağmen anca kayıt yaptılar şuan 15.06.2016 giriş gözüküyor. Bir arkadaştan ellerinde parça yoksa iade/değişim verebildiklerini duymuştum ama vardır diye tahmin ediyorum. Umarım anakart değişince başka sorunlar çıkmaz. Çok teşekkür ederim bu arada hocam. Bir de garanti kapsamında mı değişti hocam?

Android M verilecek listesinde bu telefon yok. Bu kesin gelmeyecek anlamına gelmiyor ama geleceğini hiç sanmıyorum. Siz yinede beklemeyin gelirse ufak bir süpriz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihan.w.414 -- 18 Haziran 2016; 8:47:16 >
  • İnstagram surekli donmaya basladi

Benim ki garanti kapsamında değişti hocam fakat 15 işgünü falan bekledim bence lolipop gelmesin bizim cihazda sarjı içiyor resmen şahsi fikrim bu cihazın hakkı kitkattır

• Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 5 gündür onarımda yazıyor hayırlısı bir de lolipopta şarj konusunda pek birşey hissetmedim ben ama keşke kitkat gibi oturmuş olabilseydi Teşekkür ederim hocam bu arada
    Ne demek hocam inşallah sorunsuz şekilde alırsınız telefonunuzu

• Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam sabah aradılar servisten anakart değişmiş benimde daha elime ulaşmadı tekrar teşekkür ederim
    Benide aramışlardı lollipop yüklemeyin diye ısrar edip kitkat yukletmiştim ama bayağı ısrar etmişlerdi

• Gençler telefonu kullanıyorum ama son gelişmeleri takip etmiyorum beni bilgilendirin, bi de telefonu alanlar arasında 82. sıradayım

• Merhaba arkadaşlar. Telefonumda dokunmatik sorunu başladı. Üst taraftan çekilen hızlı ayarlar kısmı inmiyor. Birkaç kere zorlarsam kendi kendine inip çıkıyor. Üst taraf dokunmatikte sorun var sanırım. Çünkü tıkladığım yerler farklı yerlerde algılıyor. Bu sorundan dolayı servise gönderen varmı. Ve sonuç ne oluyor. Şimdiden teşekkürler

• ilhanben İ kullanıcısına yanıt
    Ön paneli değiştiriyor lar hocam benim bir kere o birkere de anakart değişti değişmeyen bir arka kapak kaldı nerdeyse sıfır telefon oldu

• Eğer donanım kaynaklı sorun ise parçası değişen telefon kullanmak istemediğimi ve değişim istediğimi belirten not yazdım kutunun içine koydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Beksu

Ön paneli değiştiriyor lar hocam benim bir kere o birkere de anakart değişti değişmeyen bir arka kapak kaldı nerdeyse sıfır telefon oldu

Telefon sıfır olsa ne olacak?

Telefondan memnun musun onu söyle sen
  • Arkadaşlar wi fi ile banka uygulamalarına giremiyorum. Mobil interneti açınca girebiliyorum. Bunu nasıl düzeltirim.

• 
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.