Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 981982983984985
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@olcys Benim telefon da çok sorun çıkartıyor. SD kart ve sim kart hatası, geç açılma, durduk yere kapanıp açılma.......
    Ben kitkat'a dönmeyi planlıyorum, lolipop'a geçince bu sorunlar çıktı. Bir de sen dene bakalım, belki çözülür...
  • Merhaba. Telefonu annem kullanıyor. Cihaz garibime gidiyor şarj konusunda. Çok yavaş şarj oluyor. Çok çabuk da bitiveriyor. Lollipop a yükseltmiştim ondan mı oldu acaba? Yüzde 25 şarj 5 saatte de bitmez herhalde oyun falan oynamadan.

Bir de Asus'un gereksiz bir sürü saçma uygulamasını kaldırabilir miyim? Android konusunda cahilim. Elimde yeni alınan bir bilgisayar olsa üreticinin saçma programlarından kurtulmak için pat diye format atardım da rahatlardı bilgisayar. Android de böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse Asus için nasıl yapacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    benim telefon lollipopa hiç geçmedi ki aldım alası kitkat. lollipop yüklemeye çalışmıştım ilk çıktığında cihaz görmedi yüklemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcys

benim telefon lollipopa hiç geçmedi ki aldım alası kitkat. lollipop yüklemeye çalışmıştım ilk çıktığında cihaz görmedi yüklemeyi

Kitkat'a geçtim, Allah nazar değdirmesin eski problemler olmuyor artık. Cihazı sıfırla, belki düzelir.

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    daha yeni format attım hiçbir değişiklik yok :(( Garantisi bitmedi bayramdan sonra garantiye yollayacağım artık asus düşünsün :)
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum,tavsiye edermisiniz.2.el garantili yada sıfır olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 6 Temmuz 2016; 8:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkboy

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum,tavsiye edermisiniz.2.el garantili yada sıfır olabilir.

Hayatının en büyük hatasını yaparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon %83 ten sonra çok yavaş şarj oluyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?
  • Beyler KVK Zenfone 6'nın servisini yapıyor mu? Ankara'da merkezleri var direk verip yaptırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Merhaba. Telefonu annem kullanıyor. Cihaz garibime gidiyor şarj konusunda. Çok yavaş şarj oluyor. Çok çabuk da bitiveriyor. Lollipop a yükseltmiştim ondan mı oldu acaba? Yüzde 25 şarj 5 saatte de bitmez herhalde oyun falan oynamadan.

Bir de Asus'un gereksiz bir sürü saçma uygulamasını kaldırabilir miyim? Android konusunda cahilim. Elimde yeni alınan bir bilgisayar olsa üreticinin saçma programlarından kurtulmak için pat diye format atardım da rahatlardı bilgisayar. Android de böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse Asus için nasıl yapacağım?

Öneri yok mu

• Telefonla çekmeyen yerlerden geçince tekrar şebeke gelmiyor, kapatıp açmak gerekiyor. Bazen de durduk yere şebeke gidiyor ve yine reset atmadan gelmiyor.
    Sim kartıyla alakalı olabilir mi? Çözümü var mı?
    Yoksa benim telefon rootlu, bunu servise nasıl yollamalıyım?
    Ağustosta da garanti bitiyor, ne yapsam sizce?
  • quote:

quote:

Merhaba. Telefonu annem kullanıyor. Cihaz garibime gidiyor şarj konusunda. Çok yavaş şarj oluyor. Çok çabuk da bitiveriyor. Lollipop a yükseltmiştim ondan mı oldu acaba? Yüzde 25 şarj 5 saatte de bitmez herhalde oyun falan oynamadan.

Öneri yok mu

Format atıp rootlarsan şarz sorunu bence çözülür, istediğin programı da kaldırırsın.

• Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Kardeş o lollipoptan dolayı oluyor sanırsam bende de aynı sorun var. 4.3 e dönüp bi kaç gün kullandım öyle bir şey olmadı.

• Lolipoptan kitkata dönmek bombanın pimini çekmek demek çoğunlukla anakart değişime gidiyor deneyecek arkadaşlara önemli bir hatırlatma olsun tecrübeyle sabittir

• quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

Telefonla çekmeyen yerlerden geçince tekrar şebeke gelmiyor, kapatıp açmak gerekiyor. Bazen de durduk yere şebeke gidiyor ve yine reset atmadan gelmiyor.
    Sim kartıyla alakalı olabilir mi? Çözümü var mı?
    Yoksa benim telefon rootlu, bunu servise nasıl yollamalıyım?
    Ağustosta da garanti bitiyor, ne yapsam sizce?

bu sorun yazilimsal aynisi bendede oluyor lolipop ile alakalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise yollamayı düşünmediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

Servise yollamayı düşünmediniz mi?

servis ne yapicak yazilim güncelleyip gönderecek yapildi diye seevisle alakası yok yazilim sorunu lolipop sürümünün uyumsuzluğu ile alakalı kitkat gecersen sorun olmadığını görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Beksu

Lolipoptan kitkata dönmek bombanın pimini çekmek demek çoğunlukla anakart değişime gidiyor deneyecek arkadaşlara önemli bir hatırlatma olsun tecrübeyle sabittir

Türkiye'de çok fazla mağdur var bu konu yüzünden. Bunu bile bile ASUS halen sitede kaldırmadı. Yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Anladım hocam. Tüm bu işlemler garanti kapsamında ücretsiz olarak yapılıyor değil mi?

Hocam benim telefonun da sağ üst bölgeye yakın bir noktadan sararma başladı. Siz telefonu servise verdiğiniz mi son durum ne oldu. Birde telefonun ekranında değil ama kapağında ufak bir çatlak var güç tuşunun yanında garanti için bir sorun teşkil eder mi sizce?
  • Arkadaşlar yok mu bu şarj sorununu bilen ona göre servise göndereceğim. Belli bir yüzdeden sonra çok yavaş şarj oluyor hatta gece 12 gibi şarja takıyorum sabah baktığımda ya %74 de ya da %83 de kalıyor.. Yeni yeni olmaya başladı bu

• 
Sayfa: önceki 981982983984985
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.