Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon ekrani sag alt kosesinden kalkti, cok rahatsiz ediyor, acep pili filan mi sisti?

1.5 senedir sorunsuz diyordum nazar degdirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni uzun süredir rahatsız eden birşey var, bilen varmı? çözümü varmı acaba?
    video kaydı sırasında mikrofon otomatik kazanç ayarı yapıyor
    ses seviyesini kısıyor, açıyor, az açıyor, çok kısıyor falan filan..
    yapmasın istiyorum

yani bunun ingilizcesi AGC (auto gain control) benim bildiğim
    bunu ayarlamanın bir yolu yokmu? (yani kapatmanın)

mediatek işlemciler için yardımcı programlar vardı
    giriyordun bir sürü donanım özellikleriyle oynuyordun
    zenfone 6 için yokmu? yada #15*4818xxx gibi tuşlara basarak açılan özel bir ayar mesüsü falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Telefon ekrani sag alt kosesinden kalkti, cok rahatsiz ediyor, acep pili filan mi sisti?

Hocam aynısı bugün bașıma geldi, benimki de sağ alttan kalkıyor. Elimle bastırıyorum, bir süre sonra yine çıkıyor. Telefonun dertlerinden artık gına geldi, lanet ediyorum aldığım güne.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Telefon ekrani sag alt kosesinden kalkti, cok rahatsiz ediyor, acep pili filan mi sisti?

Hocam aynısı bugün bașıma geldi, benimki de sağ alttan kalkıyor. Elimle bastırıyorum, bir süre sonra yine çıkıyor. Telefonun dertlerinden artık gına geldi, lanet ediyorum aldığım güne.

Off pilinde sorun çıkarsa yandık.
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Temmuza kadar götürsün de ne olursa olsun. Yemin ederim bıktım bu telefondan. SIM kartı sorunu, hafıza kartı sorunu var. Bir ara youtube senkron sorunu vardı. Şarjı çok geç dolar, hemen biter. Şarj kablosu desen kısa, ucu hemen kırılıyor. Yani telefonu neresinden tutsan elinde kalıyor. Atasözü de var: Ucuz etin yahnisi yavan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 26 Nisan 2016; 22:49:24 >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Hocam garantisi dolmadan bir baktırın servise dolunca başınıza kalmasın.
  • Telefon serviste onarım durumundan beklemeye geçti acaba parça mı bekleniyor. Anakartsa bizim telefonada değişim gözükecek sanırım
  • Beksu kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimal anakarttır online destekten sordurabilirsin hocam telefondan daha çok yardımcı oluyorlar.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediginizgibi online destekten hemen geri dönüş oldu ürün onarımdan beklemeye güncellendi onu sordum anakart bekleniyormuş degişim icin 20 iş günü dediler tabiki

• Ben pazartesi kargpya verdim sali ulaati carsampa yapip ups kargolanmis insallah yaptik diyip iyicene boazlar

• Sizinkide anakart mıydı hocam

• Arkadaşlar ben arama yaptığımda karşı tarafa sesim gitmiyor. Ama WhatsApp'dan konuşabiliyorum. Sizce sorun ne olabilir?
    (Asus Calling Screen'in güncellemelerini kaldırdım ama yine aynı.)
  • karmic kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorundan bende muzdariptim karşı tarafa sesimiz gitmiyor onun yerine parazit-haşurtu ses dışında her şey gidiyordu servis 4 defa yapamadı değişim verdiler umarım sen düzeltirsin bir sıfırlamayı dene hocam telefonu tamamen factory reset bir şey diyorlardı recovery diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beksu

Sizinkide anakart mıydı hocam

yok hocam subboard değişmiş

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    Mikrofonumda sorun var diyeceğim ama whatsapp görüşmesi yapıyorum. ses kaydı yapamıyorum ve hat üzerinden konuşamıyorum. anlamadım ki. Akşam bir fabrika ayarlarına alayım belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmic -- 29 Nisan 2016; 12:29:47 >
  • karmic kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle dedim servisteki elemanlara bu yazılımsal vs mikrofonda sorun olsa linede felan görüşemem diye ama anlatamadım her seferinde anakart-mikrofon vs değiştirip gönderdiler olmadı düzelmedi en sonunda değişim aldım.
  • Arkadaşlar kamera kalitesi ciddi anlamda düştü. Sanki sis varmış veya ne bileyim tozlu bi çekimi var. Baska yaşayan var mı bu sıkıntıyı?

• cLemonade kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlarını kontrol ettiniz mi? Bu 13-8-5 vs ayar çekilen vardı.
  • Sesi hoporlöre aldığımda ve kulaklıkla konuştuğumda da karşıya ses gidiyor şimdi oldu. Ama diğer türlü gitmiyor. Böyle kullanacağım artık. Daha yeni servisten geldi bir kez daha göndermek istemiyorum.
  • Kamera karıncalı çekiyor abi. Ne yapacaz bunu ya. Sırf kamera yüzünden telefonu değiştiricem artık. Yoksa başka hiç bir şikayetim yok telefonla ilgili.. yada var ya

Kamera kötü. Hele ön kamerayı hiç konuşmaya değmez.

Bağcık bağlamak vs için eğildiğimde telefon cebimdeyse simkart hatası veriyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Bide sağ köşeden sararmamız başladı nur topu gibin. Sanki hergün birazdaha büyüyor.

• 
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.