Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (973. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda custom rom yükleyen var mı ?
    Açıkçası kendi romu çok sıkıcı ve işlevsellikten uzak geldi ve anladığım kadarıyla zenfone 6'nın custom romları yok denecek kadar az.
    Custom rom deneyen varsa deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Kanunen değişim hakkı verilmesi gereken telefonu geri gönderecekler bana anasını satıyım böyle işin şu anakart bana niye denk gelmezse hakem heyetine başvuruda bulunuyorum artık.
    Hocam dediğim gibi para iadesi satın aldığın yer ile alakadır rica vs edersende verebilirler yada ellerinde zenfone6 yoktur kesin vermek zorundadır.

Benim bir önceki sefer de ekran değişimi oldu.

Son arıza da şu şekildeydi;

Telefona baya bir uygulama vs yuklemiştim aşırı ısınıyordu, en sonunda telefon kendi kendine kapandı ve kendini kılıf moduna aldı.. telefonu şarja taktığım zaman ancak normal ekrana dönüyordu. 2 gün kullanamadım telefonu.. Servise götüreceğim gün, güç tuşuna bastığımda hiç açılmadı ve ana kartın değişmesi gerektiği bilgisi verildi. Stokta da olmadığı için değişim kararı çıktı. Telefonu teknosa internet mağazasından almıştım, stokta varmı yokmu bilmiyorum. Çarşamba günü değişim evrağı hazır olacakmış.. Sonrasında ise sorgulayacağım bakalım.. Umarım para iadesi alırım daha fazla kullanmak istemiyorum iyice sıkıldım bu telefondan

• orchun41 O kullanıcısına yanıt
    Uzun uğraşlar sonucunda değişim çıktı bana da hocam bu evrağın nerden geldiğini nasıl kontrol ediyoruz onarım durumda direk değişim yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Uzun uğraşlar sonucunda değişim çıktı bana da hocam bu evrağın nerden geldiğini nasıl kontrol ediyoruz onarım durumda direk değişim yazıyor.

Asus müşteri hizmetlerini araman gerekiyor. Ben müşteri hizmetlerini arayarak öğrendim.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Hocam gözünüz aydın en sonunda şansınız döndü. Benim cihaz daha servise ulaşmadı. Bu kitkata dönemeyen cihazlardada anakart değiştiriliyor diye biliyorum. Benim cihazada değişim çıkacak gibi geliyor bana
  • Arkadaşlar bildirim geldiginde bildirim ledi yanmiyor sarjda iken felan yaniyor ne yapmam lazim lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beksu

Hocam gözünüz aydın en sonunda şansınız döndü. Benim cihaz daha servise ulaşmadı. Bu kitkata dönemeyen cihazlardada anakart değiştiriliyor diye biliyorum. Benim cihazada değişim çıkacak gibi geliyor bana

Hocam sağ olasın valla kurtardım umarım sende kutarırsın sıfır kitkatlı telefonu verirler.
  • nakooseh kullanıcısına yanıt
    İslevsellikten uzak mı? Daha neler.. Hangi zenfone kullanıyorsun anlamadım ama bizim zenfone lar için bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar custom rom var lakin ne kadar başarılı o da tartışılır.

• Beyler para iadesi yapmıyorlar mi değişim diyorsunuz da yeni zenfone 6 mi veriyorlar

• hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    Hocam onu sordum satıcı firma ile görüşün dediler bana eğer ellerinde ürün yok temin edemezlerse para iadesi yaparlar dedi satın aldığımız yere baglıymış.
  • Bildiğim kadarı ile satıcının değil müşterinin talebi neyse o olur diye biliyorum ama satıcı ne diyor peki

• hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    Ben kutunun üstüne bedel iade yazdım ama değişim dedi asus tarafı satıcı biraz geçiştirci beni anladığım Kayseri Forum'dan almıştım getirin yardımcı olur felan deyip şak kapattılar.
  • Asus değişim der ve topu satıcıya Atar. Aradan çekilir Satıcı ise varsa değişim yapar Yoksa eş değer bir ürün teklif eder mümkün mertebe yokuş yapar, oda olmazsa paranızı alırsınız.

Bozulan Asus modem ile yaşadığım maceram dan tecrübe ile sabittir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Hocam artık satıcı ile yürüteceğim para iadesi almaya nasıl bir yol izleyelim veya başka bir ürünü almaya ben mesela bunu almak istemiyorum artık samsung j7 var 850-900 civarında aynı fiyata verebilir mi sence? Olmadı değişim yaparlarsa iyi olur annem telefondan menmundu ekranın büyük olması felan ben bıkmıştım sorunlarından.
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Bende zenfone 6 kullanıyorum, değişik bir şeyler denemek istiyorum ancak bilgisi olan kişi yok gibi.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Burda kilit Nokta değişim için ellerinde ürün olup olmaması.eğer yoksa işiniz kolay.
    değişim yapamaz ve para iadesi yapılır. Ürün varsa Zaten sıfır ürün verir sizde rahat edersiniz. Yada ambalajı bile açmadan satarsınız. Yani her durumda kafanız rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Burda kilit Nokta değişim için ellerinde ürün olup olmaması.eğer yoksa işiniz kolay.
    değişim yapamaz ve para iadesi yapılır. Ürün varsa Zaten sıfır ürün verir sizde rahat edersiniz. Yada ambalajı bile açmadan satarsınız. Yani her durumda kafanız rahat olur.

Yeni sıfır bir ürün verildiğinde garanti de 2 seneye çıkıyor mu tekrar ?... Çunku Benim 6 ay kaldı garantinin bitmesine..

Ayrıca şuanda bu ürün seri sonu ürün durumunda.. 649 tl ye kadar düşmüş fiyatı.. Garanti sıfırlanmıyorsa eğer ben bunu 400 liraya ancak satarım.. para iadesi ile alınacak 800 tl nerde 400 tl nerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchun41 -- 23 Nisan 2016; 12:40:55 >
    Bildiğim ve yaşadığım kadarıyla eski Garanti devam ediyor yani kalan süre geçerli malesef.

Hocam garanti eski faturana göre olur iade durumunda faturada yazan fiyatı olur.
  • 
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.