Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (996. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wi-fi Açık mavi de takılı kaldı arkadaşlar. yeniden başlatıyorum ama düzelmiyor wifi açılmıyor yani. ona bir çözümünüz varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Wi-fi Açık mavi de takılı kaldı arkadaşlar. yeniden başlatıyorum ama düzelmiyor wifi açılmıyor yani. ona bir çözümünüz varmıdır acaba?

Fabrika ayarlarına geri dönüş yaparsanız düzelir belki hocam deneyin bir derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    format işlemini tamamladım ancak düzelmedi ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

format işlemini tamamladım ancak düzelmedi ne yazık ki.

Hocam tek çare servis görülüyor o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 14 Aralık 2016; 23:13:20 >
  • Alakası varmı bilmiyorum ama telefonu ingilizceye çevirdim wifi düzeldi. şans da olabilir bilmiyorum.
  • uygulamalar arasinda parmak hareketleriyle (iphone daki gibi multitouch gesture)gecis yapmanin bir yolu var mi?

• Arkadaşlar merhaba, elime çökmüş durumda bir asus zenfone6 geçti. Daha önce hiç kullanmadığım bir telefon. Kendi telefonum serviste olduğu için geçici olarak bunu kullanmak istedim. Dün akşamdan beri bakınıyorum ama yapamadım. Recovery sayfasını açabiliyorum sadece, telefonu açmaya çalışınca usb simgesi gelip sonra telefon kapanıyor. Sorunumun çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
    E can't open /tmp/update-script.log bu hata yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

Arkadaşlar merhaba, elime çökmüş durumda bir asus zenfone6 geçti. Daha önce hiç kullanmadığım bir telefon. Kendi telefonum serviste olduğu için geçici olarak bunu kullanmak istedim. Dün akşamdan beri bakınıyorum ama yapamadım. Recovery sayfasını açabiliyorum sadece, telefonu açmaya çalışınca usb simgesi gelip sonra telefon kapanıyor. Sorunumun çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
    E can't open /tmp/update-script.log bu hata yazıyor

Hocam asus forumuna bakın bir bootlop olmuş telefon nasıl kurtarırız vs rehberi vardı.

• Ekran SararmasI için Göndermiştim. Bu neyi bekliyor arkadaşlar bilen varmı. Önce onarımda yazıyordu şimdi beklemede yazıyor.

• Bazen durup duruken telefon gidiyor. Ekran kapanıyor hiç tepki vermiyor. Arada bir konuşurken resen atıyor. Geçen hafta sık olmaya başlamıştı. Garantiye vereyim dedim bir haftadır hiç olmadı. Bu sıkıntıları yaşayan var mı? Eskişehir de servisi yokmuş. O da sıkıntı.
  • Yandex Browser'i yüklerken telefon res atıyor yükleme bitince. Hatta tekrar indirmeye başlıyor ortalarında kapanıyor telefon. Sol tarafta ekran sararması, sol alt panelde kalkma, uygulamaların sürekli durduruldu hatası vermesi nedeniyle ile garantiye vereceğim inşallah. Değişim çıkarsa da aynısını alırım çok memnunum telefondan. Sadece yazılım desteği bakımından çok zayıf kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 17 Aralık 2016; 1:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanben

Ekran SararmasI için Göndermiştim. Bu neyi bekliyor arkadaşlar bilen varmı. Önce onarımda yazıyordu şimdi beklemede yazıyor.

Yedek parça bekliyorlardır büyük ihtimalle ama siz yinede online chatten sorun durumu.

• arkadaşlar bende bi zen 6 var sürümü kitkat hala
    sürümü
    2,22,40,47 20151120 yazıyor model a601cg lolipop için hangi sürümü indirmem gerek arkaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

arkadaşlar bende bi zen 6 var sürümü kitkat hala
    sürümü
    2,22,40,47 20151120 yazıyor model a601cg lolipop için hangi sürümü indirmem gerek arkaşlar

Hiç bulaşma dostum millet kitkata dönecem diye can çekişiyor her deneyen 3 kişiden birinin tel.na anakart arızasıyla servis yolu gözüküyo

• niyomania kullanıcısına yanıt

Hadi ya dursun o zaman hocam ellemiyelim

• ilhanben İ kullanıcısına yanıt
    2 hata önce geldi benim tel. ekranı değiştirmişler. aynı sizin gibi önce onarımda yazıyordu. sonra beklemede oldu. 1,5 hafta sonra normal prosedür işledi. Ekran bekliyorlardır değiştirmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Hadi ya dursun o zaman hocam ellemiyelim

Bu cihazın stabil olarak çalıştığı tek sürümdür kitkat, lollipopa yükseltenlerin derdiyle dolu forum.
    Hiçbir sıkıntı çıkmasa bile batarya süresi %30 düşüyor.

• Başımız çok ağrıdı kitkat dışında sürümlerde hiç geçmeyin kitkat en iyisidir.
  • Arkadaşlar ekranın alt kısmında düşmeye bağlı soyulma var. Şu alt gri kısmın köşesinde. Bir de yine düşmeye bağlı ekranda hafif iki tane çizgi var. Garantiye gönderirsem ekran değişimi yapmadan garanti kapsamına almazlar mı? Böyle bir durum yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Arkadaşlar ekranın alt kısmında düşmeye bağlı soyulma var. Şu alt gri kısmın köşesinde. Bir de yine düşmeye bağlı ekranda hafif iki tane çizgi var. Garantiye gönderirsem ekran değişimi yapmadan garanti kapsamına almazlar mı? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Hocam düşürdüğünüzü söylemeyin garantiye ilk defa göndereceksiniz belki değişim yaparlar fiziksel bir hasar var mı düşmeye yoksa değiştirirler.
  • 
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.