Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (995. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaptan69

ASUS ZenFone 6 (A600CG) 2016/11/28 2016/12/09 12:10 ONARIM TAMAMLANDI None DEĞİŞİM

ilk defa servise verdigim cihazıma şimdi baktım böyle diyor ,degişimmi çıkmış arkadaşlar bundan sonra ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı

Değişim evrakı gelecek size 2 hafta içinde ondan sonra aradığınız yere götürürsünuz büyük ihtimal cihaz yoktur para iadesi olarak alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

ASUS ZenFone 6 (A600CG) 2016/11/28 2016/12/09 12:10 ONARIM TAMAMLANDI None DEĞİŞİM

ilk defa servise verdigim cihazıma şimdi baktım böyle diyor ,degişimmi çıkmış arkadaşlar bundan sonra ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı

Değişim evrakı gelecek size 2 hafta içinde ondan sonra aradığınız yere götürürsünuz büyük ihtimal cihaz yoktur para iadesi olarak alırsınız.

ilgine teşekkürler,cihazı n11 mobilooom diye bir siteden aldım tabiki o model kalmış,para iadesini asus mu yoksa aldıgım şirketmi iade edecek
  • Yine telefonla ilgili sorularımı sorayım :)

Tam olarak ben kullanmadığım için telefona hakim değilim ancak saçmalamaya başlamış, belli. Android 5 yüklü ve sanıyorum sorunlu bir versiyon. WiFi kendine kendine kapatıyor vs. Ayrıca ASUS'un saçma sapan uygulamaları da sinir bozucu.

Bu telefona daha sade bir sistem kurma imkanı yok mu? Telefonu bozmadan tabii ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Yine telefonla ilgili sorularımı sorayım :)

Tam olarak ben kullanmadığım için telefona hakim değilim ancak saçmalamaya başlamış, belli. Android 5 yüklü ve sanıyorum sorunlu bir versiyon. WiFi kendine kendine kapatıyor vs. Ayrıca ASUS'un saçma sapan uygulamaları da sinir bozucu.

Bu telefona daha sade bir sistem kurma imkanı yok mu? Telefonu bozmadan tabii ki :)

android 4.4.2 stabil calisiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

ilgine teşekkürler,cihazı n11 mobilooom diye bir siteden aldım tabiki o model kalmış,para iadesini asus mu yoksa aldıgım şirketmi iade edecek

Aldıgın şirket hocam ellerinde zenfone 6 varsa cihazı verirler eğer yoksa para iadesi olarak döner veya başka model tavsiyesi ederler vs aldığınız yerle iletişme geçin derim.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şikayet ile göndermiştiniz. Bende bugun gönderdim ekran sararması şikayeti ile gönderdim. Daha öncede göndermiştim ekran değişmişti. Şimdi gene aynı sorun. Değişim çıkarmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanben

Hocam hangi şikayet ile göndermiştiniz. Bende bugun gönderdim ekran sararması şikayeti ile gönderdim. Daha öncede göndermiştim ekran değişmişti. Şimdi gene aynı sorun. Değişim çıkarmı acaba

Bende aynı durumdayım. 3 ay içinde ekran tekrar sarardı. İnşallah değişim çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanben

2 sene olacaktı aralıgın sonunda çok memnundum telden ,sag üst köşede mercimek kadar sararma vardı ondan yollamıştım ilk defa ,degişim çıktı,800 tl ye gelmişti bana hepsini alabilirmiyimki
  • ben garantiyi 15 gün ile kaçırmışım ya. çok üzüldüm :( :D ne güzel göndercektim değişim çıkıcaktı.
  • http://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone_6_A601CG/HelpDesk_Download/

Burada Firmware seçeneği altında Sürüm WW_6.2.2.2(Downgrade Version-1) altında yazan adımları uygulayarak sorunsuz Lollipop tan Kitkat a geçebiliyor muyum?

Düzenleme: Sorun yaşamadan geçiş yaptım, yapmak isteyenler için bilgi notu düşeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 12 Aralık 2016; 21:54:24 >
  • Zenfone 6 kral

• Telefonumdan çok memnunum hala severek kullanıyorum ama güncellemeler ile güzelim kamera mahvaltı şuan puslu çekiyor odak sorunu yaşıyor tek sıkıntım o bundan dolayı değiştirmeyi düşünmeye başladım yavaştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Telefonumdan çok memnunum hala severek kullanıyorum ama güncellemeler ile güzelim kamera mahvaltı şuan puslu çekiyor odak sorunu yaşıyor tek sıkıntım o bundan dolayı değiştirmeyi düşünmeye başladım yavaştan

çalışıyorsa elleme mantığıyla çok ihtiyaç olmadıkça güncellemem, eski versiyona geri dönmeyi denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

Telefonumdan çok memnunum hala severek kullanıyorum ama güncellemeler ile güzelim kamera mahvaltı şuan puslu çekiyor odak sorunu yaşıyor tek sıkıntım o bundan dolayı değiştirmeyi düşünmeye başladım yavaştan

çalışıyorsa elleme mantığıyla çok ihtiyaç olmadıkça güncellemem, eski versiyona geri dönmeyi denediniz mi ?

Yok hocam wifi ile otomatik güncellemede hepsi güncellemeleri kaldırsam ilk haline geri döner dimi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

Yok hocam wifi ile otomatik güncellemede hepsi güncellemeleri kaldırsam ilk haline geri döner dimi ?

donanımsal değilse dönmesi lazım.

• 14 Şubat 'ta garanti süresi sona eriyor bitmeden garantiye vermek istiyorum. Garantiye veren arkadaşlar teleservice mi yoksa ASUS 'un kendi yerine mi verdi merak ediyorum. Bunun yanında tavsiye ettiğiniz garanti/tamir firması var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

14 Şubat 'ta garanti süresi sona eriyor bitmeden garantiye vermek istiyorum. Garantiye veren arkadaşlar teleservice mi yoksa ASUS 'un kendi yerine mi verdi merak ediyorum. Bunun yanında tavsiye ettiğiniz garanti/tamir firması var mı?

Hocam teleservis değil bildiğim kadarıyla asus-eudan bilgileri giriyorsunuz kargo koduyla UPS'e veriyorsunuz gidiyor Asus'un servisi SMS-INFOOCOM diye bir şeydi.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için.

• arkadaşlar daha önce asusta çalışmış biri olarak sıkıntılarını burdan yazasanız cevaplarım :)
  • Beyler ekran sol alt koseden kalkmaya basladi bunu tekrar yapistirma vs gibi bir sansim var mi

• 
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.