Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GamerX53

arkadaşlar merhaba iki telefonum var biri J1 6 diğeri Zenfone 6. Zenfone 6 nın sürümü V2.21.40.39 ben bunu Lollipop a güncellemek istiyorum. acaba nasıl güncellerim lütfen yardımcı olun.

http://www.asus.com/Phone/ZenFone_6_A600CG/HelpDesk_Download/

Buradan işteletim sistemini sonra firmware seçeneğini seçip birinci sıradaki son sürümü indirip manuel olarak kurmanız gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyomania -- 31 Ekim 2016; 10:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus zenfone 6 sahibiyim 3 kez sim problemi yaşadım
    merhaba sim problemi nedeniyle servis değişimine karar verdi

şimdi bana nasıl bir zenfone 6 verecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

asus zenfone 6 sahibiyim 3 kez sim problemi yaşadım
    merhaba sim problemi nedeniyle servis değişimine karar verdi

şimdi bana nasıl bir zenfone 6 verecekler

Büyük ihtimalle vermeyecekler para iadesi veya üst model teklifi yapacaklar.

• cok sagolun
  • Beyler ekranın sol alt köşeden ekran camı 1 milim kalkma yapıyor. Bastırınca oturuyor ama sonra geri yükseliyor.Bi çözüm varmı acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba acil yardımcı olursanız sevinirim

Ben 3 ekimde cihazimi teknik servise gonderdim ve buna karşılık 27 ekimde bana 0 kapali kutu cihaz gönderildi. Cihazi islerimin yoğunluğundan dolayı dün akşam açabildim. Cihazi açtığımda ilk kurulumu yaptım cihazin menüsüne girdigimde olmamasi gereken 3.parti yazilimlar (cia-uninstall tarzı programlar) gordum normal olduğunu düşünerek hesabıma giriş yaptım ve playden uygulama güncellemelerini yaptım. Cihazı yeniden başlattım. Ancak açıldığında birsürü hata mesajı almaya başladım. Eski sürümden kaynaklandığını düşünerek cihazı android 5 sürümüne yukseltme işlemini gerçekleştirdim cihaz kendini kapadi yeniden acildi ancak başlangıçtaki asus yazisinda kaldi. Cihaz suan şarj alıyor ancak hiçbir sekilde açılmıyor. bu durumda ne yapmam lazım
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun mevcuttu, ekran kirilinca sifir ekran aldim onda da ayni sorun mevcut. Oyle kabullendim.

Eger garantiniz devam ediyorsa servise gonderin baksinlar

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Evet garantisi var. Sorunları bitmiyor. Gps uydusunu 25 dk.da anca buldu üstelik açık havada. Ne biçim iş yapmıışlar. Bi ara göndereyim en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4 ay önce zenfone'um yere düştü ancak ekranı dışarıdan kırılmasa da çizgiler oluşmaya ve ekran oynamaya başladı bir süre o şekilde kullandım, servise göndermedim çok isterler diye bir telefoncuda geçen gün 150 tl'ye ekranı değiştirdim. Ekran düzeldi ama taktıkları ekranın dokunmatiği sapıtıyor, geri götürdüm ertesi gün. Yine yapamamışlar. Sonuç olarak param çöpe gitti onları şikayet edeceğimi içeren bir mesaj attım. Ancak karşılığında fatura da almadığım için şikayette bulunamıyorum. Biraz cahilce davrandım sanırım, pek anlamıyorum bu işlerden. Garantinin bitimine beş ay vardı, ekran değişince garantisi de yandı.
    Siz bu durumda bana ne önerirsiniz? Teknik servise mi yaptırmalıyım? Yoksa Ankara'dagüvenilir bir telefoncu bulup ona mı yaptırayım tekrar? Servise verirsem ekran değişimi bana ne kadara mal olur? Lütfen bilgilendirebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemt77

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4 ay önce zenfone'um yere düştü ancak ekranı dışarıdan kırılmasa da çizgiler oluşmaya ve ekran oynamaya başladı bir süre o şekilde kullandım, servise göndermedim çok isterler diye bir telefoncuda geçen gün 150 tl'ye ekranı değiştirdim. Ekran düzeldi ama taktıkları ekranın dokunmatiği sapıtıyor, geri götürdüm ertesi gün. Yine yapamamışlar. Sonuç olarak param çöpe gitti onları şikayet edeceğimi içeren bir mesaj attım. Ancak karşılığında fatura da almadığım için şikayette bulunamıyorum. Biraz cahilce davrandım sanırım, pek anlamıyorum bu işlerden. Garantinin bitimine beş ay vardı, ekran değişince garantisi de yandı.
    Siz bu durumda bana ne önerirsiniz? Teknik servise mi yaptırmalıyım? Yoksa Ankara'dagüvenilir bir telefoncu bulup ona mı yaptırayım tekrar? Servise verirsem ekran değişimi bana ne kadara mal olur? Lütfen bilgilendirebilir misiniz?

Aliexpress'ten olumlu yorum alan bir kullanıcıdan 17 dolara ekran aldım arkadaşlar, burada bir telefoncuya da 15-20 tl verip taktırım diye düşündüm mantıklı geldi. Şu an fiyatı 600 tl olan telefonu tekrar servise gönderip üstte belirtildiği gibi 300tl ekran taktırmak mantıklı gelmedi. Ekran elime geçtikten sonra bir süre kullanırım, olumlu sonuç alırsam isteyenlere de yardımcı olması açısından önereceğim. Bunun dışında telefona format atığımda bile hafif kasılmalar yaşıyorum, bunun önüne nasıl geçebilirim? Telefonu az bir yıl daha kullanmam gerekiyor.

• bugün birşey farkettim kameraya gelen bütün güncellemeleri kaldırıp ilk haline çevirince fotoğraf kalitesi muazzam derecede arttı önizlemedeki donmalar ortadan kalktı sanırım asus bu modeli planlı eskitme programına başlattı bir süredir..
  • zenfone 6 yı servise göndermek için basvuru yaptım 28.11.2014 de aldıgım halde sıteye tarıhı gırınce garantısı doldu dedi tam 2 yıl degilmi garantısı sıtedemı sorun var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc.cakil

zenfone 6 yı servise göndermek için basvuru yaptım 28.11.2014 de aldıgım halde sıteye tarıhı gırınce garantısı doldu dedi tam 2 yıl degilmi garantısı sıtedemı sorun var ?

Hocam bitme ayı içinde ya ondandır yarın müşteri hizmetlerini arayın gönderirsiniz.

• panter20 kullanıcısına yanıt
    Nasil yaptiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Nasil yaptiniz?

uygulama ayarları- asus kamera- güncellemeleri kaldır
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Telefonu geçenlerde powerbank'tan şarj etmeye çalıştım, 5 saat kadar durdu, %64. Şarj işlemi çok yavaşlamıştı. Sonra ertesi günü şarjını %1 e kadar indirdim, kendi şarj aletiyle denedim, yaklaşık 6 saat şarjda durdu, %58 de çektim şarjdan. Bugün yine şarja taktım, normale dönmüştü telefon.

Aman diyeyim asuslarınızı farklı şarj aletleri ya da uyduruk powerbank'larla şarj etmeyin.

• Ben sadece asusla ilgili değil de daha genel bisey sorucam. Araba çakmak girişinden telefonu sarjederken radyonun çekimini bayağı bi etkiledi. Acaba bu arabanın radyosunu veya elektronik aksamları bozar mı?

• Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır Asus Zenfone 6 kullanıyorum bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadım fakat dün akşam durduk yere ekranın en altındaki home tuşu, geri tuşu ve açık uygulamaları gösteren tuş çalışmaz hale geldi, tek el modunda kullanmaya başladım. Ertesi gün kendiliğinden düzeldi fakat 3-4 saat sonra tekrar çalışmaz hale geldi acaba sorun ne kaynaklı olabilir ?
  • Selamlar, bu Allahın belası telefon için 2.5 yıldır Cyanogenmod gibi düzgün bir custom rom yapılmadı mı arkadaşlar? Herkes stock rom mu kullanıyor?
  • arkadaşlar sim kart okumama sorununa gelen kesin çözüm varmı benim 1 yıldır öyle 1 yıldır tablet nyietine kullanıyorum telefonu şuan telefona ihtiyacım var. factory reset ten tutunda rom flashlama vs. her eyi yaptım olmadı bi akıl verin gözünüzü sevim. garantide bitti napıcam?

bende ilk şöyle başlamıştı lollipopa güncelleddim telefon kendini reset attı başlattı direkt sim kart okunamıyor dedi bana yazılımsal mış gibi geliyor ama bilmiyorum. şuanda denediğimde ara sıra geliyo hat.

yapmamı önerdiğiniz bir şey varmı?
  • 
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.