Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nitroture

Arkadaslar herkese merhaba.

Zenfone 6 mizda simcard gorememe sorunu var. Naptik ne ettik beceremedik. Ankara da yasiyorum. Asus un ankara da nerede servisi var?

Veya surdaki servise ver daha iyi dediginiz bi yer var mi?

tesekkurler

Hattın avea, ve kartın eski tip ise değiştirmeni öneririm, benim de başıma gelmişti. Vodafone geçince sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 20 Eylül 2016; 20:49:09 >
  • Telefon 4. kez geldi servisten yine değişim çıkmadı. Yedek parça değişimi yazmışlar ama ne değişti belli değil. sapıtma azalmış ama yine yapıyor.. Kakaladılar bozuk telefonu daha da asus almam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaDLoFF74

Telefon 4. kez geldi servisten yine değişim çıkmadı. Yedek parça değişimi yazmışlar ama ne değişti belli değil. sapıtma azalmış ama yine yapıyor.. Kakaladılar bozuk telefonu daha da asus almam...

Hocam servis fişleri ile tüketici hakem heyetine gidin eğer telefonla işin yoksa ekran sapıtıyor sorunlar halen devam ediyor değişim diye tekrar gönder ama tüketici hakeme de başvuru yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Arkadaslar herkese merhaba.

Zenfone 6 mizda simcard gorememe sorunu var. Naptik ne ettik beceremedik. Ankara da yasiyorum. Asus un ankara da nerede servisi var?

Veya surdaki servise ver daha iyi dediginiz bi yer var mi?

tesekkurler

Hattın avea, ve kartın eski tip ise değiştirmeni öneririm, benim de başıma gelmişti. Vodafone geçince sorun kalmadı.

cevabınız için sağolun hocam. başka kartlarla da denedik sonuç aynı. Ankara da teleservice bakıyormuş. verdik bugün bakalım yapılır inşallah.
  • Hocam telefonu nasıl garantiye yollarım.bayisi yaşadığım şehirde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhg68

Hocam telefonu nasıl garantiye yollarım.bayisi yaşadığım şehirde yok.

zenfone nasil garantiye gonderirim yaz google

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba telefonum garanti den yeni geldi anakart değişmiş. 0123456789 olmuş sebebi nedir içinde imei de yazmıyor şuan sim kart okumuyor imei olmadığı için. Telin arkada imei yazan etiket değişmiş ama içinde 000000000000000 yazıyor. Yardım bekliyorum çok acil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahirrozcan -- 1 Ekim 2016; 18:40:48 >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Telefona güncelleme geldi. arama bölümü değişmiş. Yalnız şöyle bir sıkıntı var.

Arama kayıtlarım siliniyor. "Hızlı arama yaptınız, arama günlüğünüz daha sonra silinecek" diye uyarı veriyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Teşekkürler.
  • Bende 4.4.2 yüklü en son gelen Sürüm hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lowelas

Bende 4.4.2 yüklü en son gelen Sürüm hangisi?

Lolipop var tavsiye etmem 4.4.2 de telefon daha iyi
  • Arkadaşlar telefon son 1-2 aydır aşırı derecede pil tüketiyor. İlk iki sırada pil harcayan ise Android İS ve Android hizmetleri. Telefon uyku modunda dahi çok şarj tüketmeye başladı. Eskiden tükettiğinin en az 3 katı tüketiyor uyku modunda. Sebebi ne olabilir? Geçen ay memurlar.net sitesinde bir reklama istem dışı tıklayınca program gibi bir şey kurmaya başladı. Sanırım o virüstü, ama kurulumu bitirmeden çıkmıştım. Sonrasında 3 ayrı antivirüs ile tarattım ama telefonda virüs bulmadı.

Sizce sorunum neyle alakalı olabilir?
  • Şu telefonda ne kadar gereksiz uygulama var yahu.

Telefonu başkası kullanıyor. Geçenlerde çok yavaşladı falan diye getirdi, ben de baktım telefon boştayken bile reklam koymuşlar. Telefonu stand-by dan çıkarmak için iki üç defa reklamlı ekranı kaydırman gerekiyor. Format atıp 5 yüklemiştim. Şimdi baktım yine aynı reklamlı zımbırtı gelmiş. Ne bu saçmalık? Nereden yükleniyor bu?

4.4.2'de daha stabil diyorsunuz ama çoktan 5'i yükledim. Geri dönerken çok telefonu bozulan olduğu için ona da cesaret edemedim şimdi. Geri dönmenin güvenli bir yolu falan çıktı mı? Belki cahilce bir soru ama basitçe fabrika ayarlarına döndürsem telefonu aldığımız Android sürümü tekrar yüklenmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 8 Ekim 2016; 12:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Şu telefonda ne kadar gereksiz uygulama var yahu.

Telefonu başkası kullanıyor. Geçenlerde çok yavaşladı falan diye getirdi, ben de baktım telefon boştayken bile reklam koymuşlar. Telefonu stand-by dan çıkarmak için iki üç defa reklamlı ekranı kaydırman gerekiyor. Format atıp 5 yüklemiştim. Şimdi baktım yine aynı reklamlı zımbırtı gelmiş. Ne bu saçmalık? Nereden yükleniyor bu?

4.4.2'de daha stabil diyorsunuz ama çoktan 5'i yükledim. Geri dönerken çok telefonu bozulan olduğu için ona da cesaret edemedim şimdi. Geri dönmenin güvenli bir yolu falan çıktı mı? Belki cahilce bir soru ama basitçe fabrika ayarlarına döndürsem telefonu aldığımız Android sürümü tekrar yüklenmez mi?

Yok hocam dönmez öyle ana sayfada program yardımı ile döndürme varda denemenizi çok tavsiye etmem işi biliyorsanız sıkıntı yokta bazı arkadaşlar bootlop edip servise gönderdi bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

Şu telefonda ne kadar gereksiz uygulama var yahu.

Yok hocam dönmez öyle ana sayfada program yardımı ile döndürme varda denemenizi çok tavsiye etmem işi biliyorsanız sıkıntı yokta bazı arkadaşlar bootlop edip servise gönderdi bilginiz olsun.

İşi bilmiyorum maalesef.

Peki gereksiz programları root suz silemez miyiz? Bu reklamlı zımbırtı bir tek bizim telefonda mı var?

• TMoE T kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi program reklam yapıyor asus kendı uygulaması mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Nereden yüklenmişse 360 Battery Plus programıymış. Kaldırdım inşallah bir şekilde bir daha geri yüklenmez. Sadece şarj olurken bu reklamlar geliyor. Neyse şimdi tek tek programlara bakıyorum gereksiz her şeyi kaldıracağım.

Sadece sıkıntı bu da değilmiş; telefon araması sırasında ses kesik kesik geliyormuş (ben de denedim hakkaten öyle). Zaman zaman da sim kart yerinde değil falan diye hata veriyormuş. Bunlar neden olabilir.
  • quote:

quote:

Nereden yüklenmişse 360 Battery Plus programıymış. Kaldırdım inşallah bir şekilde bir daha geri yüklenmez. Sadece şarj olurken bu reklamlar geliyor. Neyse şimdi tek tek programlara bakıyorum gereksiz her şeyi kaldıracağım.

Sadece sıkıntı bu da değilmiş; telefon araması sırasında ses kesik kesik geliyormuş (ben de denedim hakkaten öyle). Zaman zaman da sim kart yerinde değil falan diye hata veriyormuş. Bunlar neden olabilir.

Ben zenfone6 sesten çok çektim hoperlöre alınca sıkıntı olmuyor ama normal konuşmada ses gitmiyor kesiliyor vs sim kart için ben telefonu sıfırlamıştım düzelmişti eğer garantisi halen devam ediyorsa göndermeniz de fayda olabiilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

quote:

Ben zenfone6 sesten çok çektim hoperlöre alınca sıkıntı olmuyor ama normal konuşmada ses gitmiyor kesiliyor vs sim kart için ben telefonu sıfırlamıştım düzelmişti eğer garantisi halen devam ediyorsa göndermeniz de fayda olabiilir.

Garanti konusunu bilmiyorum hocam, sorup öğrenirim. Teşekkürler cevaplar için.

• Zenfone 6 yı yere düşürdüm , Ekran berbat hale geldi, fiziksel bir hasarı yok, görüntü eski televizyonlarda bozuk gösteren kanallar gibi...aşağı yukarı titreme, enine boyuna çizgiler vs... Ekran parolasını bile zor çiziyorum elimle....Sorun ekranda mı yoksa telefonun kendisinde mi, ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.