Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (989. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    80 lira civarına sökme setiyle birlikte çıtalı ekran satılıyor, alıp evde takabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona Google'ın yeni uygulaması Duo'yu kurup kullanan var mı? Karşıya ses gitmiyor nedense.

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Nerden alıcam peki bir bilginiz varmıdır hocam.

Bide çıtalı dediği ne oluyor ? Bazı yerlerdede kasalı felan yazıyor. Normal lcd+dokunmatik alsam takamazmıyım. Bide alırım takamam felan sorun olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam1marjinal -- 25 Ağustos 2016; 0:41:45 >
  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-6-lcd-ekran-dokunmatik-citali-233314482?rcp_action=rceProductClicked

Ben burdan almıştım, biraz uğraştırıyor ama daha önce de eski telefonumun ekranını değiştirdiğim için tecrübeliydim sorun olmadı. Takamam diyorsanız telefoncuların birinden fiyat alıp ona göre sipariş verin o taksın.
  • Arkadaşlar hanımın zenfone6 sı 2 gündür wifi ye bağlanmıyor kimlik doğrulama hartası ve kötü internet bağlantısından kaçınıldı diye hata veriyor modemi resetledim olmadı telefonu resetledim gene yok benim tel ile pc bağlı wifi de hiç bir sorun yok nasıl çözebilirim lütfen yardım edin servise göndermek hiç istemiyorum kitkatta cihaz lollipop yüklemesinden korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

Arkadaşlar hanımın zenfone6 sı 2 gündür wifi ye bağlanmıyor kimlik doğrulama hartası ve kötü internet bağlantısından kaçınıldı diye hata veriyor modemi resetledim olmadı telefonu resetledim gene yok benim tel ile pc bağlı wifi de hiç bir sorun yok nasıl çözebilirim lütfen yardım edin servise göndermek hiç istemiyorum kitkatta cihaz lollipop yüklemesinden korkuyorum.

Wifi ayarlarında bulabilirsin. Ağ kötüyse bağlanma diye bir şık vardı, oradaki tiki kaldırın sorun çözülür.
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Olmadı maalesef dostum her türlü ayarı denedim sanırım servisten başka yol kalmadı

• arkadaşlar hafıza kartı çıkarıldı, sim kart çıkarıldı gibi sürekli uyarı alanlar için kesin çözüm, 1.si aliexpresten card soketi alıyoruz kendimiz değiştiriyoruz, 2.si yetkili servisten parça işçilik dahil 45tl ye sorununuz halloluyor, ben 1.seçeneği denedim sorunum kalmadı kendim söktüm taktım isteyen arkadaşlara yardımcı olurum
  • İyi akşamlar...

Asus Zenfone 6 marka cihazım android 4.4.2 'de kaldı. Güncelleme denetle dememe rağmen güncellemeyi bulmuyor ve haliyle telefon 4.4.2'de kalıyor sürekli. Ne yapmam lazım?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • kartalkolik74 K kullanıcısına yanıt
    Asus'un sitesinden güncellemeyi indirip yükleyin.
  • gps zor baglaniyor birisi conf dosyasi atabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır takip edemiyorum, cyanogenmod gibi bir mod çıktı mı telefona? Herkes stock mu kullanıyor? Şebeke gidince otomatik gelmeme sorunu çözüldü mü? Bende hala tünele falan girince telefonu kapatıp açmam gerekiyor.
  • 1.5 yıldır babamın kullandığı zenfone 6'yı ekran sararması, ekrandaki çokça sayıda bulunan beyaz lekeler ve çift hat aktif olarak kullanılırken sürekli olarak hattın birinin tamamen şebekesinin gitmesi sorunları ile garantiye gönderdim, 2 gün önce değişim kararı çıktı. Yarın değişim ile ilgili belge gönderilecekmiş, teknosanın elinde cihaz olmadığı için muhtemelen GM 5 Plus'a yöneleceğim. Cihaz hiç bir perakendecide yok, asusun elinde parçada yok. 10 gün LCD'nin gelmesini bekledim sanırım LCD gelmediği için değişim kararı çıktı. cihazda herhangi bir sorununuz varsa gönderin, yüksek ihtimalle iade alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu çekmeyen yerden çıktıktan sonra kapatıp açmak zorunluluğu hala devam ediyor mu arkadaşlar.

• Telefonu 4. kez servise gönderdim. Problemler:
    1. dokunmatik sapıtma
    2. %74 ten sonra şarj olmama
    3. hat çekmeme
    4. hafıza kartı çıktı hatası.

Bu sefer de değişim vermezlerse kıracağım telefonu, servise de bir güzel hayırlı kelimeler söyleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaDLoFF74

Telefonu 4. kez servise gönderdim. Problemler:
    1. dokunmatik sapıtma
    3. hat çekmeme

Bu sefer de değişim vermezlerse kıracağım telefonu, servise de bir güzel hayırlı kelimeler söyleyeceğim

Kanunen 4.den sonra banko değişim verilmesi gerekiyor hocam bende dördünce değişim aldım biraz mail felan sıkıştır istersen değişim istiyorum vs diye olmadı asus eu mail çak ingilizcen güzelse anlat durumunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

1. dokunmatik sapıtma
    3. hat çekmeme

Kanunen 4.den sonra banko değişim verilmesi gerekiyor hocam bende dördünce değişim aldım biraz mail felan sıkıştır istersen değişim istiyorum vs diye olmadı asus eu mail çak ingilizcen güzelse anlat durumunu.

Az mı aradım az mı yazdım kardeş dedikleri tek şey "servise gönderin bi kontrol edilsin" kimi arayıp mail attıysam dedikleri tek şey bu

• quote:

quote:

quote:

1. dokunmatik sapıtma
    3. hat çekmeme

Az mı aradım az mı yazdım kardeş dedikleri tek şey "servise gönderin bi kontrol edilsin" kimi arayıp mail attıysam dedikleri tek şey bu

Benim maile cevap bile vermiyorlardı hocam geçmiş olsun şunu anladım zenfone 6 sıkıntılı biraz daha değişim alıp zenfone 2 laser 6' aldık üstüne 100 tl koyup daha menmun kaldık harbiden kamerası vs olsun daha iyi allaha şükür sıkıntı da çıkarmadı diğeri gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1. dokunmatik sapıtma
    3. hat çekmeme

Benim maile cevap bile vermiyorlardı hocam geçmiş olsun şunu anladım zenfone 6 sıkıntılı biraz daha değişim alıp zenfone 2 laser 6' aldık üstüne 100 tl koyup daha menmun kaldık harbiden kamerası vs olsun daha iyi allaha şükür sıkıntı da çıkarmadı diğeri gibi.

Benim ağzım yandı asustan daha da almam eğer para iadesi çıkarsa. Gİder vestel alırım bundan daha iyidir :D

• arkadaşlar telefonu garantiye gönderdim . ekranı kırılmıştı ve birkaç tane daha sorun vardı.

ekran için 325 tl fiyat istediler . diğer sorunlar için ücret talep edilmedi

1-2.sim kart yuvası görmüyor
    2-hafıza kartı görmüyor

bunun yerine bitane telefoncu buldum oda ekranı 130 tl ye takarım diyor. sitesinde orjinal çıtalı ekran yazmış ama kimbilir ne kadar güvenilir 6 ayda garati veriyor.

https://www.gsmiletisim.com/urun/asus-zenfone-6-ekran-degisimi?gclid=Cj0KEQjwxqS-BRDRgPLp0q2t0IUBEiQAgfMXRJKMx1lTgfFcBA4gw3jpmXcUfYDATLV-H-mrv7VoiWoaAn6M8P8HAQ

SORU : sizce 325 tl verip garantide ekranı yenileyip 2.sim kartyuvası ve hafıza kartı yuvasını yaptırmalımı ? yoksa 130 tl ye ekranı yaptırıp diğer bozuk yerlerden feragat etmekmi ? 2.sim kart kullanmıyorum zaten. hafıza kartındada film izlemek için kullanıyordum genelde.

• 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.