Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (990. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 988989990991992
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalkolik74

İyi akşamlar...

Asus Zenfone 6 marka cihazım android 4.4.2 'de kaldı. Güncelleme denetle dememe rağmen güncellemeyi bulmuyor ve haliyle telefon 4.4.2'de kalıyor sürekli. Ne yapmam lazım?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Bunu indir
    Hafıza kartına kopyala.
    Hafıza kartını çıkar tak.
    Güncelleme buldu diyip yükleyecek.ama istersen hafıza kartı yerine telefon hafızasına at.daha garantili olur.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A600CG/UL-ASUS_T00G-WW-3.24.40.87-user.zip?_ga=1.207578067.1500787288.1457009802

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaDLoFF74

Telefonu 4. kez servise gönderdim. Problemler:
    1. dokunmatik sapıtma
    2. %74 ten sonra şarj olmama
    3. hat çekmeme
    4. hafıza kartı çıktı hatası.

Bu sefer de değişim vermezlerse kıracağım telefonu, servise de bir güzel hayırlı kelimeler söyleyeceğim

Zenfone 6 cihazimi 08.08.2016 tarihinde ekranin ust dokunmatiginin calismamasi sebebiyle garantiye gonderdim 26.08.2016 tarihinde degisim cikti. Pazartesi urunu aldigim yerden degistirecegim. Satip yine asus almayi dusunuyorum. Bu sefer Zenfone 2 32 gb almayi dusunuyorum. Acikcasi sikayet var sitesinde okudugum kadariyla baya sikayet vardi asus servis hakkinda boylesini beklemiyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev

Telefonu çekmeyen yerden çıktıktan sonra kapatıp açmak zorunluluğu hala devam ediyor mu arkadaşlar.

Arkadaşlar bu sorunlar hala devam ediyor mu cevap gelmemiş. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSiLi_ZaiTSev -- 4 Eylül 2016; 14:39:08 >
  • VaSiLi_ZaiTSev kullanıcısına yanıt
    Aynen devam ediyor malesef.

Teli aç kapa yapma süresinde sağlam bi format atılır. Yazık sana asus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 4 Eylül 2016; 22:43:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev

Telefonu çekmeyen yerden çıktıktan sonra kapatıp açmak zorunluluğu hala devam ediyor mu arkadaşlar.

borest kernel yukle düzeliyor baya sorunlari

• Telefonun Ekranı Yandan Hafif Attı(Düşmemiş Olmasına Rağmen),Orta Kısmın Sağında Beyaz Bir Leke Ve Arada Açılırken Asus Ekranında Kalma Hatası.Kanser Etti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosimi -- 9 Eylül 2016; 2:15:01 >
  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt
    Hocam,Bedavaya Yapacakları Sorunları Yaptırıp.Ekranı Telefoncuda Yaptırmak Daha Mantıklı Geliyor Bana.
  • Telefon bi kaç yerden fiziksel darbe yedi sol alt metal bantta biraz beyazlık var yere düşmesinden ötürü. Ekranı çevreleyen koruyucu banttada darbeler var göçük möçük.
    Ekran sağ tepeden sarılık oluştu ve sağ alttan kalkma yaptı. Ama bunlar düşmeden öncede vardı. Acaba bu sorunlardan ötürü servise göndersem kullanıcı hatası mı derler ? Boşuna beklemiyim. Boşunada göndermiyim. Çünkü sağlam telefonu gönderen herkesin başına bişeyler geliyor.

• selam arkadaşlar,

benim zen 6 ,

4.4.2

2.22.40.47

konunun ilk sayfasındaki açıklamayı kullanarak lolipop 5 e yükseltebilir miyim?

edit:

denedim, tel. güncelleme dosyasını görmedi.

şu anda hardreset yapıyorum ve işlem bitince tel.i oğluma teslim ediyorum.

güle güle zen 6 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 14 Eylül 2016; 13:10:35 >
  • Telefon şuan rootlu ve içindeki çoğu stock programı sildim. Hard reset atsam geri gelirler mi? Satmadan önce ne yapmam gerekiyor acaba?
  • Arkadaş ben bu kadar iğrenç ekrana sahip bir telefon daha görmedim beyazı gri olarak veriyor ekran parlaklığı desen o daha da kötü bide gidip intell işlemci kullanmışlar bunu aldığım dönem gm 4g yeni çıkmıştı şu an 7.0 la canavar gibi oldu bu telefonda çoğu uygulama uyumsuz artık saçma sapan çin malları almaktansa japon veya güney kore çıkışlı markalardan şaşmamak gerekiyor.

• telefonu 4 ay önce sim kart çıkarıldı ve hoparlörün bozulmasından dolayı servise vermiştim anakart ve hoparlör ve arka kapağı değiştirip yolladılar döndüğünde hoparlör yine çalışmıyordu geçen ay yine servise tekrar anakart değişmiş ama galiba ekranda değişmiş çünkü ekran çizikle kaplıydı sıfr ekran geldi ve tek kuruş para vermedim ve her 2 serviste en fazla 2 haftada halletti telefon çok kötü ama servisinden memnunum asus z3ü bekliyorum şimdi
  • Uzun zamandır benim ekranın sağ üst köşesinde 2 cm lik bi sararma var. Gondersemmi gondermesemmi diye tereddüt ediyorum. Az kaldı garantisinin de bitmesine.

• Yedek telefonunuz varsa yollayın bence

• telefonun arka kapağı soyuldu hopoler kismi garantiue versem degisim olurmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonum garantiden geldi şuan güncelleştirmeleri yapıyorum fakat telefon çok ısınıyor acaba bi sorun mu var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığımız sıralarda güncelleme yaparken ısınması normaldi el yakacak kadarda oluyordu ılıkta oluyordu değişiyordu duruma göre.
  • parmak izi bırakmayan ekran koruyucu varmi telefonun ekrani lagam pisliği gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Beyler telefonum garantiden geldi şuan güncelleştirmeleri yapıyorum fakat telefon çok ısınıyor acaba bi sorun mu var. Yardımcı olursanız sevinirim.

aynisi benimde oldu servise gonderdim yapildiktan sonra asiri sekilfe ısınmaya başladı telefon servis oncesi yoktu boyle birsey zamanla duzeldi yada ben alistim bilmiyorum

telefonda fazla sorunu yoksa kesinlikle servise göndermeyin iyicene bozuyorlar

• Arkadaslar herkese merhaba.

Zenfone 6 mizda simcard gorememe sorunu var. Naptik ne ettik beceremedik. Ankara da yasiyorum. Asus un ankara da nerede servisi var?

Veya surdaki servise ver daha iyi dediginiz bi yer var mi?

tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 988989990991992
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.