Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (992. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İç panel hasarlı dostum üst dokunmatik camın sağlam oyüzden fiziksel hasar gözükmüyor. Ekran panelin değişecek bayağı bir masraflı maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

İç panel hasarlı dostum üst dokunmatik camın sağlam oyüzden fiziksel hasar gözükmüyor. Ekran panelin değişecek bayağı bir masraflı maalesef

normal konuşmayı yapmayı becerdim, arama ikonu sağ alttaydı oraya dokununca açabildim(ekran sürekli hareket halinde olduğu için o ikon ortalara kayıyor normalde)...deneye deneye ikonları denk getirdikçe işlerimi görebiliyorum...telefonun şimdiki fiyatı malum, bunu ben şimdi ne yapayım, kaça tamir olur, yeni telefon mu bakayım...ortada kaldım telefonsuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrok

quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

normal konuşmayı yapmayı becerdim, arama ikonu sağ alttaydı oraya dokununca açabildim(ekran sürekli hareket halinde olduğu için o ikon ortalara kayıyor normalde)...deneye deneye ikonları denk getirdikçe işlerimi görebiliyorum...telefonun şimdiki fiyatı malum, bunu ben şimdi ne yapayım, kaça tamir olur, yeni telefon mu bakayım...ortada kaldım telefonsuz...

Hocam istiyorsan bi garantiye gönder ama yere falan düşürdüm deme böyle oldu bi an fiziksel hasar yoksa değiştirirler belki değişmezse bile fiyatı öğrenirsin

• Bi tamirci buldum hocam o değiştirdi ekranı, 150 ye maloldu

• quote:

Bi tamirci buldum hocam o değiştirdi ekranı, 150 ye maloldu

Hayırlı olsun hocam o zaman.

• Zenfone 6 ya hdmi bağlanabilir mi. Olmuyorsa görüntüyü tv ye vermek için ne yapmak lazım.

Birde ekrana çift tıklayarak erkan kilimini aktif etmek yada kilitlemek mümkün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: m044010

Zenfone 6 ya hdmi bağlanabilir mi. Olmuyorsa görüntüyü tv ye vermek için ne yapmak lazım.

Birde ekrana çift tıklayarak erkan kilimini aktif etmek yada kilitlemek mümkün mü

Hocam ilk soruna bir şey diyemem ikinci soru için ilk sayfada anlatım olması lazımdı bir bakın derim veya zenfone forumlarında da vardır.

• O olayı ben de araştırmıştım bir sene önce, Ankara konya sokakta elektronikçilere gittim kablo için bu telefona olmuyor demişlerdi..

• Arkadaşlar, 80 tl ye iyi kalite ekran aldım maşallah i var nazar değmesin. Teknik servise satiyormus bunlardan toptan. Geçen bozulduğunda almıştım aşırı dandik çıkmıştı hem de aynı fiyata . Tahtakaleden araştırıp aldım. Hepsi aynı değilmiş . Araştırıp alın. İnternetten de almayın direk. İlk aldığım çok dandikti. Belki bir arkadaş görür faydalanır yazayım buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Arkadaşlar, 80 tl ye iyi kalite ekran aldım maşallah i var nazar değmesin. Teknik servise satiyormus bunlardan toptan. Geçen bozulduğunda almıştım aşırı dandik çıkmıştı hem de aynı fiyata . Tahtakaleden araştırıp aldım. Hepsi aynı değilmiş . Araştırıp alın. İnternetten de almayın direk. İlk aldığım çok dandikti. Belki bir arkadaş görür faydalanır yazayım buraya

Siteleri falan var mı hocam lazım olur.

• ASUS zenfone 6 Telefonumu 11/12/2014 tarihinde aldım halada kullanıyorum.Dedimki asus bu yıllardan beri kaliteli Anakart , laptop , kasa , vb ürünleri üretiyor.Fiyatı ve özellikleri de gayet cazip geldi.6inç ve intel olması da dikkatimi çekti.Neyse gittim teknosaya bitmiş asusun bütün telefonları adam aynen şöyle dedi geldiği gibi satıyoruz isminizi verin yoksa alamazsın dedi.2Haftta sıra bekledim :D sonunda 800 tlye Teknosadan aldım.Aldığımda baya dikkat çekiyordu 6inç gelen giden soruyor okulda bu ne biçim telefon ekmek küreği diye :D ne kadara aldın diye soruyorlar 800 tl diyince şaşırıyor hepsi :D Neyse telefonla ilgili deneyimlerimi anlatayım.Asusun arayüzü çok güzel ve hızlı. ekran büyük olduğundan film dizi izlemesi çok güzel , Telefonda fazla oyun oynamam ama ekran büyük olduğundan güzel oyun oynanıyor .Arka Kamerası fena değil . Ön kamerası kötü.Kamera modları gayet iyi.Performans 1.6 ghz intel atom işlemci , 2 gb ram var günlük kullanım için gayet yeterli. Ozamanki oyunlarda çatur çutur açıyordu ama şimdiki yeni nesil oyunlarda zorlanıyor :D arda sırada takılıyor ama ben oyun oynamadığım için sıkıntı yok .16 gb depola alanı var bende 16 gb sd kart taktım.en ufak arayüzde donma yok hala ve okadar uygulama yüklü, yılda bir kez reset atarım telefona bütün telefonlar için atılması gerek yılda 1 kez en az.Kısacası memnunum hala kullanmaktan.Annemede zenfone2 laser aldık oda fiyatına göre gayet iyi .Kısacası bozulana kadar kullanacam galiba :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Arkadaşlar, 80 tl ye iyi kalite ekran aldım maşallah i var nazar değmesin. Teknik servise satiyormus bunlardan toptan. Geçen bozulduğunda almıştım aşırı dandik çıkmıştı hem de aynı fiyata . Tahtakaleden araştırıp aldım. Hepsi aynı değilmiş . Araştırıp alın. İnternetten de almayın direk. İlk aldığım çok dandikti. Belki bir arkadaş görür faydalanır yazayım buraya

Siteleri falan var mı hocam lazım olur.

İnşallah Eminönü ne gidisimde fotoğraf çekip sitesine vs de bakayim. İsmini not almadigim için unuttum.

• Ben de gayet uygun fiyata aldım . İlk ekran değiştirme olayı benim dikkatsizliği m ikincisi ise dandik ekran satan dolandırıcı herifler yüzünden oldu. Sattiklari ekran iki ay da cortladi ..neyse ben de çok memnunum . Allaha şükür butcem kısıtlı ama çok yardımı oluyor bana .

• Evet beyler hoparlorden gelen kısık sese 10 numara 9 yıldız bi çözüm buldum. Playden connect2me indirin. Birine mesaj yazın sonra hoparlor canlanıyor.
    Şu sıralar benim sıkıntım ise mikrofondan sesim çok az gidiyor. Ona çözüm bulamadım.

• Pes 17 kaldırmıyor intel desteklemiyor artik

• Arkadaşlar hepnize merhaba.

Telefonum birden ne olduğunu anlamadığım şekilde ekranı gidip gelmeye başladı bunun üzerine telefonu kapatıp açayım dedim ama ekranda komut yok diye ölü bir android bildirimi.
    Telefonu nasıl açabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Zenfone 6 yı yere düşürdüm , Ekran berbat hale geldi, fiziksel bir hasarı yok, görüntü eski televizyonlarda bozuk gösteren kanallar gibi...aşağı yukarı titreme, enine boyuna çizgiler vs... Ekran parolasını bile zor çiziyorum elimle....Sorun ekranda mı yoksa telefonun kendisinde mi, ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?

Komple çıtalı LCD panel degisimi gerekiyor, cok pahali degil ben biraz gezdim tahtakale tomruk sokakta, 60 tl ye buldum. Tek kusur tepedeki ASUS yazisi az sola kayik, goren fark etmiyor bile.

Ama telefonu sokmek bayagi beceri gerektiriyor, 17 senedir tornavida tutmama ragmen ben bile zorlandim, isi bilen bir telefoncuya 15 20 tl ye degistirtin. Servis 325 tl istiyor bu arada bilginiz olsun.

Not: O telefonu o sekilde kullanmayin bence, daha cok bozulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 27 Ekim 2016; 0:03:39 >

• Mahirrozcan M kullanıcısına yanıt
    Acilen telefonu geri gonderin yeniden yazilim atsinlar.

• Telefonumun ana kartı arızalı,yenisini arıyorum bir türlü bulamıyorum.Sizce sıfır ana kart nereden bulabilirim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar merhaba iki telefonum var biri J1 6 diğeri Zenfone 6. Zenfone 6 nın sürümü V2.21.40.39 ben bunu Lollipop a güncellemek istiyorum. acaba nasıl güncellerim lütfen yardımcı olun.
  • 
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.