Bildirim
Asus ZENFONE 6 Nereden Alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
vatan filan. -
quote:
Orijinalden alıntı: nickneyimex
Asus Zenfone 6 almak istiyorum teknosaya baktım bulamadım. mağazalarda var ama internet satışı yok. denizlide yaşıyorum. bu makinayı görerek nereden alabilirim?
ürünü şuan oralarda bir tek telefoncularda bulursun nazilliye gelirsen burdaki telefoncularda var mesela kapalı kutu olarak ama teknoloji marketleri stok ve tedarik konusunda ASUS türkiye'nin anlaşılmaz abuk sabuk tavrı yüzünden telefona ulaşamıyor e haliylede telefona yoğun bir ilgi mevcut. fakat bu ilgiliye karşılayamıyorlar -
teşekkürler cevap için -
konu yeni fazla uzaklaşmış olamazsınız ben adanada vatana gittiğimde ön sipariş alıp gönderdiklerini söylediler en iyisi internetten getirtmek -
asus türkiyeden yanıt geldi. ürün stoklara 3 hafta içinde girecek dedi. teknosa vatan ve kliksa stoklarına -
quote:
Orijinalden alıntı: Barış Gültekin
konu yeni fazla uzaklaşmış olamazsınız ben adanada vatana gittiğimde ön sipariş alıp gönderdiklerini söylediler en iyisi internetten getirtmek
asus türkiyeden yanıt geldi. ürün stoklara 3 hafta içinde girecek dedi. teknosa vatan ve kliksa stoklarına -
stoklar gene bitmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X