Şimdi Ara

Asus Zenfone Cihazı 'Test Model C' Olarak Görünenler Grubu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
11
Favori
27.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zen2 16 gb modelini aldım, 07/2015 görünüyor, asusa kaydedince seri no falan yazıyor, test cihazı ise orada mı yazması lazım?
    nasıl emin olabiliriz?
  • Arkadaşlar zentalk globalde zenfonun yeni modeli zoom'un tanıtıldığı başlıkta konudan bahsettim arkadaşlar;
    ZenTalk
    CEO of ASUS Mr.Jerry Shen talked about ZenFone Zoom and the marketing strategy
    http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=59820&extra=page%3D1&page=2

• Arkadaşlar öncelikle bu sorunu yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İade, garanti vs. gerçekten sabır isteyen bir iş.

Birkaç sorum olacaktı size. Bu telefonun 5 inçlik modelinde bu test yazısıyla karşılaşan oldu mu, yoksa bu sadece 5.5 inçte yaşanan bir problem mi? Ve burada adı geçmeyen Teknosa gibi yerlerden alırsak bu problemle karşılaşır mıyız? Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Teknosa gibi diğerleri de aynı tedarikçilerden alacak o yüzden ço kaçınabilecek bir durum değil. Biraz yukarıda bahsetmiş teknofone üretim tarihleriyle alakalı. Kısacası iş şansınıza kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 27 Aralık 2015; 19:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Teknosa gibi diğerleri de aynı tedarikçilerden alacak o yüzden. Biraz yukarıda bahsetmiş teknofone. Kısacası iş şansınıza kalmış

Konunun tamamını okumaya çalıştım.Problemin geneli 5.5 inç alan arkadaşlarda mevcut galiba.Ben 5 inç alacağım ve buradan çıkardığım kadarıyla 10. ay ve sonrası üretimi olmasına özen göstereceğim, tabi eğer alırsam.

Bu civar fiyatta ve bu özelliklerde başka telefon bulamadım açıkçası.Başka seçeneklerim olsa insanları mağdur eden bu firmaya pek yaklaşmazdım ama uzun zamandır araştırıyorum, uzun zaman sonra aklıma yatan bir modeldi bu model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalado
    Merhaba hocam ben firmayı aradım iade değil değiştireceklerini sölediler eminim değişitirecekleride bundan iyi çıkma ihtimali yok bendeki cihaz içinde 09/2015 mfg date tarihli fakat kutu ve seri no f8 ile başlıyor nedir bu durum acaba. hatta telefonu kurarken seri no önceden kayıtlı olduğu için kayıt yaptıraramamıştım.Asus servisinden kontrol ettim servise hiç gitmemiş tahminim iade edilen bir cihaz.

bu arada herkese anlatıyorum durumu bizim milletten adam olmaz ne olacak ya ya garantisi var mı diyorlar boşver gitsinn ozaman.

Hocam boşuna uğraşmayın değişim yapıyorlarsa değiştirin ve sonra gerekirse satarsınız. Bu işin arka planı burada yazılanlardan çok daha büyük ancak uzatmaya gerek yok. Değişimi alın gerekirse satar kurtulursunuz. Bende en kısa sürede 2. el olarak satıp başka cihaz alacağım.

Bizim insanımıza ne söyleseniz boş. n11.com indirim yaptıya birkaç satıcı fiyatları 730-699 seviyesine çekti artık yılbaşı çekleri ile 600 lira seviyesine alınabiliyor. Bu sebeple artık kimse bu konuyla ilgilenmiyor 600 liraya 5.5" telefon aldım diye seviniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

zen2 16 gb modelini aldım, 07/2015 görünüyor, asusa kaydedince seri no falan yazıyor, test cihazı ise orada mı yazması lazım?
    nasıl emin olabiliriz?

asus.com'a kayıt yapınca ürünüm altında test model c yazıyor mu ona bakın. Orada yazmıyorsa destek sayfasına girin ve orta göbekte telefonun adı yazmalı orada test model c yazıyor mu ona bakın.

Destek sayfası:http://www.asus.com/tr/support/

Bu konuda emin olabileceğiniz bir durum yok. Bu cihazlar eylül 2015'de Çin'de fuarda görücüye çıktılar ve o zamana kadar binlerce cihaz üretildi. Görücüye çıkanların kaçı ülkemize gönderildi neler olup bitti net bilgi sahibi olmadığımız için 2015/10 üretiminden aşağı olan Zenfone modeli almayın diyoruz, bu 2 olur, 2 laser olur fark etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Arkadaşlar zentalk globalde zenfonun yeni modeli zoom'un tanıtıldığı başlıkta konudan bahsettim arkadaşlar;
    http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=59820&extra=page%3D1&page=2

Elinize sağlık. Hala uğraşanların olduğunu görmek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyvoda123

Arkadaşlar öncelikle bu sorunu yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İade, garanti vs. gerçekten sabır isteyen bir iş.

Birkaç sorum olacaktı size. Bu telefonun 5 inçlik modelinde bu test yazısıyla karşılaşan oldu mu, yoksa bu sadece 5.5 inçte yaşanan bir problem mi? Ve burada adı geçmeyen Teknosa gibi yerlerden alırsak bu problemle karşılaşır mıyız? Cevaplarınız için teşekkürler.

Teknosa v.s. fark etmez hepsi aynı tedarikçiden alıyor.

Zenfone mağdurları grubunda 5" alıp da test modeli çıkanlar olmuştu. Önemli olan 2015/07 - 2015/08 ve 2015/09 üretimli Zenfone almamaktan geçiyor. Hangi model Zenfone alırsanız alın 2015/10 ve sonraki üretimli cihazlardan almaya çalışın. Ülkemizde 2015/10 ve sonrası üretimli cihazlarda bulunuyor.

• 600e varsa ben de alayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyontek ve Ucuzluğun Adı mağazalarında kırmızı seçerseniz 699 liraya çıkıyor. n11.com bugün %11 indirimi yaptı ve üst limit 110 TL. Kırmızı alırsanız 622,11 TL'ye geliyor. Ayrıca mobil uygulamadan ilk kez üye olanlara 11 TL kupon veriyor ve indirim üzerine ilk üyelik kuponu eklenebiliyor. o zamanda fiyatı 611,11 TL'ye geliyor. Yeni üyelik kuponu dışındaki kuponlar %11'lik indirim ile birleşmiyor bu neden daha fazla indirmeniz ve eskisi gibi kombo yapmanız mümkün değil.

Sıcak fırsatlarda konuları var. Özellikle reyontek mağazasını ara sıra takip edin kırmızı modelde sürekli ayrıca indirim yapıyor. Alacaksanız acele edin iki mağazanında stokları bitmek üzere.

quote:

n11.com üyeleri, 28-30 Aralık 2015 tarihleri arasında yaptıkları 100 TL ve üstü ilk alışverişlerinde %11 anında indirim kazanıyor.

• arkadaşlar test model c olmayıp yeni serilerin satıldığı bir yer söyleyebilir misiniz? bi arkadaş asus-shop'u önerdi ancak orada da 800 tl. :( yeni seri olup olmadığı da belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 28 Aralık 2015; 12:23:19 >
  • n11.com mağazaları stokları eritiyor. 2015/08 serisi almaya razı olan çok uygun fiyatlara alabilir. Bizim gibi baştan yüksek fiyata alıp pişman olan gruptan değilseniz fiyatına göre alınacak en iyi telefon. Fakat ucuza gelecek olan ustaların dediği gibi 2015/08 olan.
  • ürünüm başlığı altında test model yazmıyor, almanca sitesinden de denedim yazmıyor
    support sayfası kısmında nereye bakacağımı anlamadım?
  • Hocam suport sayfası sabah düzeltildi dün mail attım hala test model c yazıyor yazdım baktım sabah düzeltmişler. Teknofone herhalde girip kontrol etmedi şu an hangi dille nereye girerseniz girin test model c yazmıyor. Böylece bu sorundan kurtulmuş olduk uğraşanlara teşekkürler.
  • Hocam ilk sayfaya kullanıcı kulübünü eklermisin hep olumsuz şeyler konuşuldu fiyatı düştükçe düştü artık günlük indirimle 620 liraya alınabilir oldu hepimiz bunun çok üstüne aldık. Dahada düşmesin hocam birazda memnun olduğumuz tarafları kullanıcı kulübünde yazalım. Böyle giderse telefonun 2. eli 300 lira etmeyecek. Kullanıcı kulübümüz:http://forum.donanimhaber.com/m_113021029/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

600e varsa ben de alayım

Sıcak fırsatlara bakacaksınız alanlarla konuşacaksınız. Ben bu rakama almadım ama forumda dün ve bugün 600 ile 620 arasına satın aldığını iddia eden birden fazla üye var. Hiçbir çek satın almadan 610 ve 620 liralara aldıklarını söyleyenler var. Bugün n11 sitesi yeni indirimler yapmış herhalde o şekilde alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

ürünüm başlığı altında test model yazmıyor, almanca sitesinden de denedim yazmıyor
    support sayfası kısmında nereye bakacağımı anlamadım?

O sayfadan da düzeltilmesi için şikayet edenlerin mesajlarını dikkate alıp düzeltmişler bende kontrol ettim artık her tarafta normal olarak görünüyor. Mesajı atarken diğer dillerde test ise sorunsuz görünüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.r.e.n.

Hocam ilk sayfaya kullanıcı kulübünü eklermisin hep olumsuz şeyler konuşuldu fiyatı düştükçe düştü artık günlük indirimle 620 liraya alınabilir oldu hepimiz bunun çok üstüne aldık. Dahada düşmesin hocam birazda memnun olduğumuz tarafları kullanıcı kulübünde yazalım. Böyle giderse telefonun 2. eli 300 lira etmeyecek. Kullanıcı kulübümüz:http://forum.donanimhaber.com/m_113021029/tm.htm

Eklemem kusura bakmayın. Biz telefondan memnun değiliz ki memnun olmayanların sayfasından kullanıcı kulübü reklamı yapalım. Ben çevremdeki herkese bu cihazdan almayın derken bu cihazı alın diyenlerin bağlantısını paylaşmayı uygun bulmuyorum. Bu durum benim nazarımda kul hakkına giriyor kusura bakmayın.

Ayrıca forumda geldiğinizden andan itibaren dikkat ediyorum bu konunun üstünü örtmek için girişimleriniz oluyor. En son icraatınız kullanıcı kulübü oldu ve en son benim imzamdan rahatsızdınız nasıl olduysa imzam kural dışı denerek silinmiş. Sizin içiniz nasıl rahat ederek telefonu kullanıyorsunuz? 1-2 ay sonra telefonunun elinizde kalıp kalmayacağı belli değil.

Test cihazı konusu öyle basit bir sistem hatası değil. Eğer basit bir sistem hatası olsaydı bu konuyu gün yüzüne çıkartmak isteyenlere karşı özellikle sosyal medyadan savaş açılmazdı. Şu an yine facebook gruplarının ve sayfalarının kontrollerini kaybettik. Zenfone mağdurları grubunun paylaşımlarının ve gruplarının yok edilmesi için dört koldan uğraşanlar varken kusura bakmayın ama ben bu telefonun reklamını yapamam ve reklamını yapanların kendi konularında yapmalarını uygun görürüm.

Asus resmi bir açıklama yapar, test telefonları ile normal telefonlar tamamiyle birebir aynıdır der, en ufak sorun olursa yanınızdayız der işte o zaman bende asus'u alkışlarım ve reklamını yaparım. Şu durumda "kime şikayet ederseniz edin" zihniyetinde olanların reklamını yapamam. Benim tavsiyemle bu telefonu alacaklar sorun yaşadığında ben bu vebalin altından kalkamam. Benim için bu dünyada kazanacağım 3-5 kuruşun önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

quote:

Orijinalden alıntı: voyvoda123

Arkadaşlar öncelikle bu sorunu yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İade, garanti vs. gerçekten sabır isteyen bir iş.

Teknosa v.s. fark etmez hepsi aynı tedarikçiden alıyor.

Zenfone mağdurları grubunda 5" alıp da test modeli çıkanlar olmuştu. Önemli olan 2015/07 - 2015/08 ve 2015/09 üretimli Zenfone almamaktan geçiyor. Hangi model Zenfone alırsanız alın 2015/10 ve sonraki üretimli cihazlardan almaya çalışın. Ülkemizde 2015/10 ve sonrası üretimli cihazlarda bulunuyor.

Bugün birkaç mağazaya gittim, üretim tarihleriyle ilgili nasıl bilgi alabileceğim konusunda sorular sordum.Hepsi onu bilemeyiz minvalinde cevaplar verdi.Bunu nasıl öğrenebiliriz?

Bu arada mağazaya gitmeden kayıt açıp, orada IMEI deneme işini sorduğumda olmayacağını söylediler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.