Şimdi Ara

Asus Zenfone Cihazı 'Test Model C' Olarak Görünenler Grubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
11
Favori
27.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tukulemun

Test Model c satan var mı ? Zaten param sadece demosunu yeter :)) Ciddi olan arkadaşlarımızla görüşelim, herkese iyi akşamlar

hayrola kardes???sana test cihazı yazanlar daha ucuz mu dendi de boyle bi msj atıyosun???
    suan piyasadaki 5.5 inc cihazların hepsinde test cihazı yazıyodu,halbuki hepsi asus garantili ve orjinal cihazlardı.
    yani suan hala sistemde test cihazı olarak gecen varsa bile ne ikinci kalite maldır ne de bi üstünlügü vardır.

fırsatcılık yapıp mezar soygunculugu yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

Cihazın tüm güncellemelerini yapın ve cihazı kapatıp açın. Ondan sonra şarjı %15'in altına indirin, yeni serilerde güncelleme ile bu hata çözülmüş. Eğer güncellemeler tam olmasına rağmen bu hatayı alıyorsanız donanımsal olarak sorunlu cihazlardan almış olabiliriz.

Hocam benim güncelleme tam ama şarj %15 olunca aynı hatayı alıyorum asus Türkiye ile konuştum sorun çözülmüş ama bende aynı sıkıntı devam ediyor dediğimde sorunun çözülmediğini birkaç geçici çözüm olduğunu onları yaparsam hata almayacağımı veya telefonu ingilizce kullanmamı tavsiye ettiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.r.e.n.

quote:

Cihazın tüm güncellemelerini yapın ve cihazı kapatıp açın. Ondan sonra şarjı %15'in altına indirin, yeni serilerde güncelleme ile bu hata çözülmüş. Eğer güncellemeler tam olmasına rağmen bu hatayı alıyorsanız donanımsal olarak sorunlu cihazlardan almış olabiliriz.

Hocam benim güncelleme tam ama şarj %15 olunca aynı hatayı alıyorum asus Türkiye ile konuştum sorun çözülmüş ama bende aynı sıkıntı devam ediyor dediğimde sorunun çözülmediğini birkaç geçici çözüm olduğunu onları yaparsam hata almayacağımı veya telefonu ingilizce kullanmamı tavsiye ettiler

hala o sorun var mı yaaa =? çözmüşler diye biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tukulemun -- 24 Aralık 2015; 23:26:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yorfa

quote:

Test Model c satan var mı ? Zaten param sadece demosunu yeter :)) Ciddi olan arkadaşlarımızla görüşelim, herkese iyi akşamlar

hayrola kardes???sana test cihazı yazanlar daha ucuz mu dendi de boyle bi msj atıyosun???
    suan piyasadaki 5.5 inc cihazların hepsinde test cihazı yazıyodu,halbuki hepsi asus garantili ve orjinal cihazlardı.
    yani suan hala sistemde test cihazı olarak gecen varsa bile ne ikinci kalite maldır ne de bi üstünlügü vardır.

kardeş, 4g çalışmıyormuş sanırım test model ürünlerinde. memnun olmayıp elinden çıkarmak isteyenler illa ki olacaktır ki daha önce satanlar oldu. eeee, sonuçta telefon bu, tutup da tanımadığın adamdan almak var ki acaba ne sorunu vardır diye bin bir türlü düşünürsün, demo sürümü yahut 4g çalışmadığı için ürünü satmak istediğini bildiğin adamdan almak var.

• quote:

quote:

quote:

kardeş, 4g çalışmıyormuş sanırım test model ürünlerinde. memnun olmayıp elinden çıkarmak isteyenler illa ki olacaktır ki daha önce satanlar oldu. eeee, sonuçta telefon bu, tutup da tanımadığın adamdan almak var ki acaba ne sorunu vardır diye bin bir türlü düşünürsün, demo sürümü yahut 4g çalışmadığı için ürünü satmak istediğini bildiğin adamdan almak var.

vay arkadas yaaa nasıl bi millet olduk biz bi tarafımızdan element uydurma konusunda.
    kardes 4g geldi de denedin de bu cihazda calısmadımı da bu kadar önyargılı konusuyosun?kim diyo 4g desteklemedigini???
    sunu bi aklınızdan silin bu model test modeli degildir,tam tersi 5,5 inc modellerin %80i sistem hatası yuzunden asus sitesinde test model c olarak gecmektedir.
    tüm donannımları asusun ze550kl turkiye versiyonuyla aynıdır.

cihazda 4g donanımı var,he hala ikna olmayan varsa test cihazı olarak gorunen cihazımdan turkcellden yaptıgım 4,5g sorgulamasının ekran goruntusunu atayım

• quote:

quote:

quote:

Bende var tüm güncellemeler tam ama yine yapıyor. Telefonu ingilizce yapınca yapmıyor bende ingilizce olarak kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

vay arkadas yaaa nasıl bi millet olduk biz bi tarafımızdan element uydurma konusunda.
    kardes 4g geldi de denedin de bu cihazda calısmadımı da bu kadar önyargılı konusuyosun?kim diyo 4g desteklemedigini???
    sunu bi aklınızdan silin bu model test modeli degildir,tam tersi 5,5 inc modellerin %80i sistem hatası yuzunden asus sitesinde test model c olarak gecmektedir.
    tüm donannımları asusun ze550kl turkiye versiyonuyla aynıdır.

cihazda 4g donanımı var,he hala ikna olmayan varsa test cihazı olarak gorunen cihazımdan turkcellden yaptıgım 4,5g sorgulamasının ekran goruntusunu atayım

Kardeş Sen Asus'a mı çalışıyorsun ? Ajan mısın nesin :))
    Bak adamlar, yani Asus açıklama yaptı.

Bu test model yazanların, aslında demo ürünü olduğunu, bunların satıştan önce tanıtımlarını yapmaları için firmalara ve tanıtım videoları çeken arkadaşlara gönderdiğini, ilgili kişilerce bu telefonların kendilerine geri gönderildiğini, sonra bu ürünlerin tekrar paketlenerek kullanıcılara satışı yapıldığını, lakin sistemden bu test model c ürün kayıtlarının değiştirmediklerini, şimdi artık düzelttiklerini bu sorunun bu yüzden kalmadığını garip bir şekilde ikrar ettiler. Hatta komik ve absürd bir şekilde de, bu test model ürünlerin yani geneli 08/2015 ürünlerin daha kaliteli malzeme filan olduğunu söylediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende var tüm güncellemeler tam ama yine yapıyor. Telefonu ingilizce yapınca yapmıyor bende ingilizce olarak kullanıyorum.

kardeş ben bu adamları anlamadım. sana ingilizce telefonu kullan demişler, kardeş ürün bu telefonu at vallahi bizde beğenmedik gibi birşey demekle eşdeğer. Ama bence firmanın kendisi kaybedecek, hatırlasan HTC'nin burnu nasıl havadaydı Türkiye pazarı için. Sorun havasını indirdi kullanıcılar. Umarım böyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tukulemun -- 24 Aralık 2015; 23:54:56 >

• daha önce de söyledim ya evet kardes asus ajanıyım hatta 5bin tl de maasım var diye bak kacırmıssın orayı :)
    hatta göreviminde asus begenmeyenleri tespit ve imha etmek oldugunu :))

o acıklamanın resmi kaynagını vs hadi gectik diyelim peki sen bu acıklamanın neresinde okudun 4g nin calısmadıgını bide soylesen??
  • quote:

daha önce de söyledim ya evet kardes asus ajanıyım hatta 5bin tl de maasım var diye bak kacırmıssın orayı :)

o acıklamanın resmi kaynagını vs hadi gectik diyelim peki sen bu acıklamanın neresinde okudun 4g nin calısmadıgını bide soylesen??

Ana konuya dön kardeş, orada yazan önceki mesajları bi oku görürsün.
    heee, 5 bin çok az, bence daha çok kazanman gerek vallahi, senin ki de zor iş, ona yalan at buna yalan at :)))
  • quote:

quote:

daha önce de söyledim ya evet kardes asus ajanıyım hatta 5bin tl de maasım var diye bak kacırmıssın orayı :)

Ana konuya dön kardeş, orada yazan önceki mesajları bi oku görürsün.
    heee, 5 bin çok az, bence daha çok kazanman gerek vallahi, senin ki de zor iş, ona yalan at buna yalan at :)))

ben anakonunun basından beriyim burdayım kardes bana anlatma sen bence ;) dön bi bak profilime eski msjlarıma
    naparsın ekmek parası be kardeşşş :)
    sizi kandırmasak nasıl para kazancaz.hey allahım yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 25 Aralık 2015; 0:10:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş ben bu adamları anlamadım. sana ingilizce telefonu kullan demişler, kardeş ürün bu telefonu at vallahi bizde beğenmedik gibi birşey demekle eşdeğer. Ama bence firmanın kendisi kaybedecek, hatırlasan HTC'nin burnu nasıl havadaydı Türkiye pazarı için. Sorun havasını indirdi kullanıcılar. Umarım böyle olmaz

Bilmiyorum hocam ingilizce kullanıyorum sorun olmuyor. Cihaz sorunsuz çalışsında gerisi mühim değil benimde telefon 2015/08 üretiminden olan test cihazı. Konuda bunlar test cihazı değil diyende var ama ben samimi olarakda konuştum bilkomla çoğu kişi şikayet etmiş fakat benle ikinci aramamda ilgilendiler evet cihazlar test cihazı bunu inkar etmenin anlamı yok fakat firmayı tanıtım gibi düşünüldüğünde daha kaliteli üretim yapıldığı söylendi banada inandırıcı geldi.

• e.r.e.n.: Sürüm tam olarak nedir son güncellemeden sonra.

yorfa: Hocam "Don't feed the troll":)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 25 Aralık 2015; 0:38:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

e.r.e.n.: Sürüm tam olarak nedir son güncellemeden sonra.

yorfa: Hocam "Don't feed the troll":)

LRX22G.WW_user_1.13.40.496_20150925 yazıyor

• anlamadı ben
    yau her fırsatta ingilizce bilmediğimi söyledigim halde gıcıklıgına mı yapıyonuz kardesimmm

google ceviride "trollere yem olma" gibi bişiy cıktı ama övdünüz mü sövdünüz mü anlamadım

• Telefona hard format atıp ingilizceden Türkçeye çevirince yeni güncelleme geldi boyutu 315 mb 1.16.40.763-1 şimdi onuda yapıyorum umarım bu %15 şarj olayını çözer

• Internet baglantısı uçunca cevap veremdim, hallolmuştur umarım
  • quote:

Telefona hard format atıp ingilizceden Türkçeye çevirince yeni güncelleme geldi boyutu 315 mb 1.16.40.763-1 şimdi onuda yapıyorum umarım bu %15 şarj olayını çözer

O sorun sistem güncellemesi ile halloluyor, neredeyse tüm Asus telefonlarda bu sorun vardı ve hepsi sistem güncellemesi ile çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy
    O sorun sistem güncellemesi ile halloluyor, neredeyse tüm Asus telefonlarda bu sorun vardı ve hepsi sistem güncellemesi ile çözüldü.

ValarMorghulis ve sarppy cevap için teşekkürler.

Evet sorun güncelleme ile çözüldü ama başka sorun başladı. Artık açılışta --harici depolama alanı eklendi-- uyarısı geliyor her açılışta bu uyarıyı yapıyor. İngilizce yaptım yine değişmedi.

Samsung Evo Class 10 kullanıyorum toplam 3 markada denedim hepsinde aynı uyarıyı veriyor. Forumda benzeri sorun yaşayanların sayısı çok fazla yurt dışı forumlarda durum aynı. Bizim cihazlar bozuk mu yoksa buda mı sistem hatası?

Güncelleyene kadar böyle bir sorun yoktu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

ValarMorghulis ve sarppy cevap için teşekkürler.

Evet sorun güncelleme ile çözüldü ama başka sorun başladı. Artık açılışta --harici depolama alanı eklendi-- uyarısı geliyor her açılışta bu uyarıyı yapıyor. İngilizce yaptım yine değişmedi.

Samsung Evo Class 10 kullanıyorum toplam 3 markada denedim hepsinde aynı uyarıyı veriyor. Forumda benzeri sorun yaşayanların sayısı çok fazla yurt dışı forumlarda durum aynı. Bizim cihazlar bozuk mu yoksa buda mı sistem hatası?

Güncelleyene kadar böyle bir sorun yoktu.

Bende de aynı sorun var . Her açılışta bunu yazıyor sinir bozucu gerçekten . Arkadaş bir telefon bu kadar aceleye nasıl getirildi. Anlam vermek zor . Güncelleme lazım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.