Şimdi Ara

Asus Zenfone Cihazı 'Test Model C' Olarak Görünenler Grubu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
11
Favori
27.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linwin sizin konuya bende destek veriyorum ZE550KL için adam akıllı ayrı bir konu olması daha iyi. Sizin konu için sık sorulan sorular rehberi hazırlamaya başladım ve size önerilerimi gönderdim. İmza ve diğer taslak şablonlar içinde yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

linwin sizin konuya bende destek veriyorum ZE550KL için adam akıllı ayrı bir konu olması daha iyi. Sizin konu için sık sorulan sorular rehberi hazırlamaya başladım ve size önerilerimi gönderdim. İmza ve diğer taslak şablonlar içinde yardımcı olabilirim.

Teşekkürler hocam. Ben önerileriniz doğrultusunda konuyu güncelledim sık sorulan sorular bölümünüzde çok güzel oldu yeni cevapları bekliyoruz. Hocam televizyon konum olsun zenfone sorunları olsun kendi konunuz gibi ilgileniyosunuz Allah razı olsun hocam. Televizyonun kartı yanınca sizin önerinizle servis parasının dörtte birine yaptırdım kuru kuru teşekkür etmekten başka elimden bişey gelmiyor Allah razı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Ana konuyu uçurmus biri, ben direk donanimhabere e posta atiyorum simdi yapilan bu saçmalik için. Bu konuyu da ucururlar yakında.

Ana konunun uçtuğu zamana denk gelemedim. Bu sebeple ne oldu bilemiyorum. Bizim test model c konusu uçmaz merak etmeyin, forum uçar ama bizim konu uçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

quote:

Ana konuyu uçurmus biri, ben direk donanimhabere e posta atiyorum simdi yapilan bu saçmalik için. Bu konuyu da ucururlar yakında.

Ana konunun uçtuğu zamana denk gelemedim. Bu sebeple ne oldu bilemiyorum. Bizim test model c konusu uçmaz merak etmeyin, forum uçar ama bizim konu uçmaz.

Sarppy ile mevzuyu hallettik. O konuya da eklenmesini istediğimiz ayrıntılar varsa ekleyecek. Hem konunun genel işleyisi hem de ilk mesaja eklenmesi gerektiğinidüşünüdklerimizi derleyip atabiliriz öm ile ona da. Ben unuttum yoğunluktan size de öm atmayı.

• quote:

Sarppy ile mevzuyu hallettik. O konuya da eklenmesini istediğimiz ayrıntılar varsa ekleyecek. Hem konunun genel işleyisi hem de ilk mesaja eklenmesi gerektiğinidüşünüdklerimizi derleyip atabiliriz öm ile ona da. Ben unuttum yoğunluktan size de öm atmayı.

Konu halledildi ise gayet güzel. Sıkıntı nedir bilmiyorum ama konuyu kaldıracaklarını düşünmüyorum. Test Model C konusu eklense iyi olurdu, linwin ZE550KL modeli için ayrı bir konu açtı ve bende orası için sık sorulan sorular bölümü hazırlıyorum. Aslında Sarppy mevcut ana konuyu ZE500KL ana konusu yapsa çok güzel olur. 500KL ile 550KL yazılımsal olarak da birbirlerinden ayrılmaya başladılar ve menü içeriklerinde değişiklikler baş göstermeye başladı. Bu sebeple iki modelin ayrı devam etmesi bence daha iyi olur, eğer bu uygun görülmezse ana konuda ciddi bir düzenleme yapılması şart. Özel mesaj sorun değil teşekkür ederim.

• Hocam benim açtığım ze550kl konusunu isterseniz size veya başkasına devredebilirim. Konu güzel oldu hocam sizinde sık sorulan sorular yazılarınız çok güzel oldu bende çok fayda sağladım. Benim açtığım konu Sarppy hocanın konusuna engel oluyorsa gereken yapılabilir hocam.
  • mrb arkadaşlar. bende laser 5,5 alma arefesindeyim.yalnız bu test model c kafamı karıştırdı. internetten alacağım bende.test model olan cihazla normal üretim cihaz arasında bir fark var mı?gerek yazılımı, gerek garantisi, gerek donanımı olarak? hepsi garantili değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tennessat1

mrb arkadaşlar. bende laser 5,5 alma arefesindeyim.yalnız bu test model c kafamı karıştırdı. internetten alacağım bende.test model olan cihazla normal üretim cihaz arasında bir fark var mı?gerek yazılımı, gerek garantisi, gerek donanımı olarak? hepsi garantili değil mi?

Garantisinde fark yok hocam donanımda söylenenlere göre aynı sadece test modellerinde fazla performans versin diye donanımın yazılımla biraz daha zorlandığı iddia ediliyor ama ispatlanmış değil. Yurt dışındaki sitelerde antutu testi yapıyorlar 23500 çıkıyor benim telefonda test model ve benim 26800 çıkıyor. Teknofone hoca bunları bu konuda yazmış konuyu baştan sona okursanız hepsi yazıyor. Ha bende okumadım teknofone hocanın başını kuruttum ayrı mesele.

• quote:

mrb arkadaşlar. bende laser 5,5 alma arefesindeyim.yalnız bu test model c kafamı karıştırdı. internetten alacağım bende.test model olan cihazla normal üretim cihaz arasında bir fark var mı?gerek yazılımı, gerek garantisi, gerek donanımı olarak? hepsi garantili değil mi?

Mesajınızı yeni gördüm cevapta verilmiş ama bende ekleme yapayım.

Garanti konusunda sadece ilk hafta sorun yaşandı sonra cihazların hepsi garantili hale getirildi. Bu sebeple garanti konusunda sıkıntı söz konusu değil ve tüm cihazlar 2 yıl garantili ayrıca IMEI adresleri BTK'ya kayıtlı.

Diğer sorunuzun cevabını inanın Türkiye Asus'da bilmiyordur. Normalde test cihazları test yapan firmalara gönderildiği için cihaza genelde yazılımsal olarak overclock (hız arttırma) işlemi yapılır ve testlerde daha iyi sonuç alınması sağlanır. Ancak bu cihaz ömrünü kısalttığı için normal kullanımda pek tavsiye edilmez. Bu test cihazlarının bu işlemi görme ihtimali var çünkü antutu gibi test yazılımları normalden yüksek puanlar veriyorlar. Overclock yazılımsal olarak yapıldıysa sorun yok zaten cihazı fabrika ayarlarına döndürüp güncelleme yaptığınızda overclock görmüş yazılım işlevini yitirecektir.

Bizim için önemli olan donanımsal olarak overclock işleminin yapılıp yapılmadığıdır. Bu konuda hiçbir resmi bilgi yoktur ve hiçbir kaynaktan bilgi alınamamaktadır. Cihazlarımızın donanımları olması gerekenle aynı görünüyor ancak donanımsal overclock yapıldı mı bilemiyorum. Ben size donanımsal overclock var veya yok desem yalan söylemiş olurum çünkü bunu ispatlayabilecek hiçbir veriye sahip değilim.

• ilginiz için çok teşekkür ederim.hepsi buradadan 5"5 lik sipariş verdim.geldiğinde 12345+ testini yapıcam sanırım, forumdan okudum.kutuyu açmadan asusa kayıt yapıcam.başka neler yapmam gerek?ayrıca temperli cam siparişi de vermiştim ama sensörlerde sorun yaratıyomuş sanırım.temperli kullanınca sorun olur mu?
  • quote:

ilginiz için çok teşekkür ederim.hepsi buradadan 5"5 lik sipariş verdim.geldiğinde 12345+ testini yapıcam sanırım, forumdan okudum.kutuyu açmadan asusa kayıt yapıcam.başka neler yapmam gerek?ayrıca temperli cam siparişi de vermiştim ama sensörlerde sorun yaratıyomuş sanırım.temperli kullanınca sorun olur mu?

Başka yapmanız gereken bir şey yok. Seri numarasından asus sitesine kayıt olup test model mi ona bakın. Eğer içinize siniyorsa açın ve hesap makinesinden ulaşacağınız testi yapın. Kırılmaz cam sorun değil yeter ki üst bölümde 3 adet deliği bulunsun. Satın almadan önce satıcıya bunu sorun eğer üst bölümde 3 adet deliği varsa (sensörler, hoparlör ve kamera için) sorun yaşamazsınız.
  • teşekkür ederim cvbınız için.yarın gelir muhtemelen.gelince detaylı incelerim.hayırlısı diyeyim. deliklere gerçekten dikkat etmedim, olmazsa geri iade ederim.bişey olursa yine grşz...iyi akşamlar...saolun...
  • quote:

teşekkür ederim cvbınız için.yarın gelir muhtemelen.gelince detaylı incelerim.hayırlısı diyeyim. deliklere gerçekten dikkat etmedim, olmazsa geri iade ederim.bişey olursa yine grşz...iyi akşamlar...saolun...

Rica ederim. Sorun olursa biz buradayız yapabileceğimiz bir yardım olursa yazmanız yeterli. Siparişi iptal etme şansınız varsa satıcıya ulaşıp deliklerini sorabilirsiniz, eğer üst bölümde 3 ayrı delik yoksa boşu boşuna gelip gitmesi ile uğraşmayın. İyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRB hocam.tel şimdi elimde yalnız kayıt edicem.ama bu seri numarası zaten kayıtlı diyor.ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

MRB hocam.tel şimdi elimde yalnız kayıt edicem.ama bu seri numarası zaten kayıtlı diyor.ne yapmam gerekiyor?

Bu linke tıklayın giriş yaptıktan sonra, çıkan bilgilerin ekran görüntüsünü paylaşın isterseniz. Önceden alıp iade eden birinin telefon gelmiş olabilir size

• quote:

MRB hocam.tel şimdi elimde yalnız kayıt edicem.ama bu seri numarası zaten kayıtlı diyor.ne yapmam gerekiyor?

Size iade telefon gelmiştir. Herkes sizin gibi alıp kutusunu açmadan deniyor ve test model c yazarsa iade ediyor. Bir kere kayıt olan cihaz bir daha kayıt olamıyormuş hocam bu sebeple sizde nereden aldıysanız iade edip başka cihaz isteyin. İsterseniz teknofone hocam foruma gelince ona sorun o bu işleri daha iyi biliyor. Böyle iade olan cihazları daha önce tayvan ile görüşüp sistemden sildirmiş. Eğer bekleme şansınız varsa belki sizinkinide sildirir.
  • hocam gelmeden önce fatura adıma imei numarasını ve seri numarasını kaydetmiş olabilirler mi?ayrıca işyerinde internette bi sorun vardı, bikaç kez fazla tıkladım.ondan da olmuş olabilir.resimi ekledim, başka birine satılmış cihaz olduğunu nasıl anlarız?

bu arada benimkide test model c sanırım.bi link vardı forumda oraya tıklayınca test model c yazıyordu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• linwin L kullanıcısına yanıt
    hocam kutuyu açtım ben.bişey olur mu?
  • linwin L kullanıcısına yanıt
    satın alma tarihi doğru ama.önceden alınan telefonda satınalma tarihi farklı çıkması gerekmez mi?
  • quote:

hocam gelmeden önce fatura adıma imei numarasını ve seri numarasını kaydetmiş olabilirler mi?ayrıca işyerinde internette bi sorun vardı, bikaç kez fazla tıkladım.ondan da olmuş olabilir.resimi ekledim, başka birine satılmış cihaz olduğunu nasıl anlarız?

bu arada benimkide test model c sanırım.bi link vardı forumda oraya tıklayınca test model c yazıyordu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Siz siteye giriş yapmışsınız sorun görünmüyor. Eğer bu ekran görüntüsü size aitse giriş yapmışsınız sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.