Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
13
Favori
39.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Ben soyleyim hocam neler yaptığımı bol bol face twit whatsap video sörf bugün 26 saat telefon açık kalma 4g ile 10.47 ekran süresi 2 saat telefon görüşmesi e daha ne olsun.

Gayet iyi görünüyor, bir de ss atarsanız kullanım detayına dair sevinirim, hem de aydınlatmış oluruz milleti.

Mazur gör nasıl yapıyoruz hemen atım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran goruntusu (ScreenShot)

• Bu note 4
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Asus'larda nasıl bilmiyorum ama bir çok cihazda pil kısmına girersen detayları girebilirsin ve onun screenshot'unu alırsın. Şayet yoksa gsm battery monitör programını indirerek de bakabilirsin asıl belirleyici olan böyle bir paylaşım yaparak açıklama yapmak olur.

• quote:

Asus'larda nasıl bilmiyorum ama bir çok cihazda pil kısmına girersen detayları girebilirsin ve onun screenshot'unu alırsın. Şayet yoksa gsm battery monitör programını indirerek de bakabilirsin asıl belirleyici olan böyle bir paylaşım yaparak açıklama yapmak olur.

onu biliyorumda hocam foruma yollayamıyorum ekran resmini. şarja taktım şarj bitince ki 5 saat sürüyor denerim tekrar. 12.07 ekran aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

onu biliyorumda hocam foruma yollayamıyorum ekran resmini. şarja taktım şarj bitince ki 5 saat sürüyor denerim tekrar. 12.07 ekran aldım

Bu benim çektiğim bir video, nasıl yapacağını görebilirsin burda
    Yavuz Aydoğanyoutube
    Mobilden DH'a fotoğraf yükleme
    https://m.youtube.com/watch?v=36nc5JlpYxs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmanderr

bence bu telefon piyasada sarji en uzun giden telefon.lenovo p1in de sarji uzun gidiyor. ikisinin de bataryası aynı ama lenovonun işlemcisi 8 cekirdek 1080p çözünürlüğü var asus max 4çekirdek 720p. bu yüzden max in sarji daha çok gider.asus max in kamerası da lenovoya göre daha iyi.millet niye lenovo alıyor anlamiyorum metal diyorlar gittim baktım metal olduğunu anlamadım bile.

Hocam ben lenovo p1 kullanıyorum ve niye aldıklarını söyliyeyim. Öncelikle sizin cihaz daha yeni çıktı ve daha ne olduğu belli değil. Öte yandan bizim cihaz bir süredir piyasada ve pili çok iyi. Ben kendi kullanım şartlarımda dışarıda 3g yoğun olarak kullandığımda en az 7 saat ekran süresi alıyorum. Bu çok iyi bir süre. Öte yandan metal olduğunu anlamadım bile dersen kusura bakma da abesle iştigal etmiş olursun. Cihazı beğenmemiş olabilirsin ve bunu çıkar dersin ki beğenmedim ama metal bile olduğunu anlamadım dersen biraz fanboyca olur. Kamerası çok iyi değil, idare eder. Asus yeni çıktı ve pil süresi iyiyse, ki kamerası da iyi diyorsunuz zaten çok satacaktır önümüzdeki günlerde. Bu arada pil çok iyi diyenler var ama biraz subjektif kalıyor. Bıraz ss atın da yorum yapabilelim iyi yada ne kadar iyi diye. Kullanım senaryoları paylaşın ve ona istinaden de ss koyun, daha net olsun konuşulanlar. Ben hiç bir markaya önyargılı değilim ve hangisi işime gelirse alıp kullanıyorum. Bu arada mesela parmak izi okuyucu süper çalışıyor ve hatta samsung cihazlardan da hızlı belki, ölçmedim ama öyle geldi bana (note 5 ve s6 edge plus, iphone 6 kullandım bu arada) en temiz çalışanı iphone bu konuda fakat sonrasında lenovo da iyi mesela. Bence bu şekilde karşılaştırmalar yapın önceki kullandığınız marka ve model cihazlarla. Daha bilgilendirici ve katılımcı olur. Konu biraz sakin çünkü

ben metalini pek farketmedim.gold olana baktım ekran açıkken yanlardaki siyah boşlukta hoşuma gitmedi. belki gümüş renkli olanla hissiyati farklı olabilir benim baktığım gold du.ben asus max i almadım birkaç telefon var aklımda.performansı iyi bi telefon düşünüyorum ama performans iyi olunca pil dayanmiyor.antutuda 410 işlemci 25.000 alıyor. 615işlemci 30000civari alıyor arasında pek fazla fark yok gibi asus max mantikli geliyor ama 3gb ramli bi telefon almak daha mantıklı geliyor aklımda asus selfie var.

• verdi001 V kullanıcısına yanıt
    incelemelerde nisan mayıs gibi gelecek diyorlar

• Beyler bataryaya nazar değdi şarji doldurdum öyle kenara bıraktım elime dahi almadım, bi baktım yarım saatte 98'e düşmüş acaba sıkıntımı var daha 3 gün oldu alalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Beyler bataryaya nazar değdi şarji doldurdum öyle kenara bıraktım elime dahi almadım, bi baktım yarım saatte 98'e düşmüş acaba sıkıntımı var daha 3 gün oldu alalı...

Arka planda bisey calisiyordur, buda cok normal.
    Gereksiz asus ve diger google uygulamalarini dvre disi birak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 13 Nisan 2016; 11:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9metal_99

quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Beyler bataryaya nazar değdi şarji doldurdum öyle kenara bıraktım elime dahi almadım, bi baktım yarım saatte 98'e düşmüş acaba sıkıntımı var daha 3 gün oldu alalı...

Arka planda bisey calisiyordur, buda cok normal.
    Gereksiz asus ve diger google uygulamalarini dvre disi birak.

Hocam birçok programı devre dışı bıraktım ama bugün nedendir bilmiyorum bugün şarj berbat şuan %87 63 dakika ekran sürem var. Daha önce net hatırlıyorum %87 de 2 saat ekran sürem vardı. Zaten telin 2. Şarjı 4 gün oldu alalı. Hocam acaba bır sorunmu var?

• Yazilimsal degilse ve devam ederse servise verin. Batarya degisir. Bence bir uygualama neden oluyor. Yedeginizi alin fabrika ayarlarina donun. Olmazsa servis..

• quote:

Yazilimsal degilse ve devam ederse servise verin. Batarya degisir. Bence bir uygualama neden oluyor. Yedeginizi alin fabrika ayarlarina donun. Olmazsa servis..

Öyle yapacam hocam ama umarım gerek kalmaz daha 4 gün oldu alalı.

• quote:

Yazilimsal degilse ve devam ederse servise verin. Batarya degisir. Bence bir uygualama neden oluyor. Yedeginizi alin fabrika ayarlarina donun. Olmazsa servis..

Ama sanki yavaştan düzeldi gibi şuan batarya %80 ekran süresi 1:56 yani normal gıbı her nekadar ılk şarj süresi kadar olmasada kullandığım tarayıcı chorom.

• Buyrun ssler..

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Buyrun ssler..

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj

ss nasıl atıyoruz hocam ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verdi001 -- 13 Nisan 2016; 19:24:18 >

• lenovo a7010 ile karşılaştırırsak pil kapasiteleri dışında sizce bu telefon nasıl?
    vatan'da a7010 daha iyi demişler ama neye dayanarak boyle söylediler bilmiyorum.

• verdi001 V kullanıcısına yanıt
    Telefonun sag alttaki tuşuna basılı tutunca resmini alıyor ekranının. Sonra Telefonundan pcne atıp o resimleri burada resim ekle diyerek paylasirsın...
  • quote:

Telefonun sag alttaki tuşuna basılı tutunca resmini alıyor ekranının. Sonra Telefonundan pcne atıp o resimleri burada resim ekle diyerek paylasirsın...

uzun iş hocam ya direk telden gönderebilsek süper olurdu

• quote:

şuan %60 batarya ekran sürem 4 saat muhteşem tek kelime ile...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.