Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
13
Favori
39.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9metal_99

quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Bende internet bağlantısında sorun var sürekli..yapmadığım ayar kalmadı internetle ilgili..anlamadım gitti..ayarlarınızı paylaşır mısınız?
    Ayrıca telefonu açtığınızda şebeke ne kadar sürede geliyor tam olarak bende abartısız 1,5 dakikada geliyor şebeke yahu

Telefonu ucus moduna al kapat hemen baglanir.

Uçuş moduna almak çözüm değil ki bu sorunun sebebini bulmak önemli,ayrıca şebeke soruma da cevap verirmisiniz lütfen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende internet bağlantısında sorun var sürekli..yapmadığım ayar kalmadı internetle ilgili..anlamadım gitti..ayarlarınızı paylaşır mısınız?
    Ayrıca telefonu açtığınızda şebeke ne kadar sürede geliyor tam olarak bende abartısız 1,5 dakikada geliyor şebeke yahu

Telefonu ucus moduna al kapat hemen baglanir.

Uçuş moduna almak çözüm değil ki bu sorunun sebebini bulmak önemli,ayrıca şebeke soruma da cevap verirmisiniz lütfen..

Sebeke de ayni. Ucus modunu ac kapat yayinca baglaniyor. Yazilimsal bir problemdir. Android 6 gelince duzelir bence. Genel bir problem sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir deneyimimi paylaşmak istiyorum belki problem yaşayanlara yardımcı olur.

Ahizesinden konuşma esnasında cızırtı geliyordu. Kulaklık takınca veya hoparlördeyken sıkıntı yoktu.

12 nisanda ups kargo ( gelip adresten teslim alıyorlar)aracılığıyla gönderdim. 13 nisanda ellerine ulaştı. 15 nisan bugün aradım. Arıza tespit edilmiş. Değişim onaylanmış. Bana kargo aracılığı ile geri gönderecekler ben de o belgeyle gidip yeni telefonu alacağım.
    Türkiye şartlarında bu kadar hızlı ve iyi hizmet veren bir teknik servisle daha önce karşılaşmadım( önceki telefon htc-teleservice idi)

Teknik desteğin başarısından dolayı asus aldığım için mutluyum bilginize

Emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambus

Bir deneyimimi paylaşmak istiyorum belki problem yaşayanlara yardımcı olur.

Ahizesinden konuşma esnasında cızırtı geliyordu. Kulaklık takınca veya hoparlördeyken sıkıntı yoktu.

12 nisanda ups kargo ( gelip adresten teslim alıyorlar)aracılığıyla gönderdim. 13 nisanda ellerine ulaştı. 15 nisan bugün aradım. Arıza tespit edilmiş. Değişim onaylanmış. Bana kargo aracılığı ile geri gönderecekler ben de o belgeyle gidip yeni telefonu alacağım.
    Türkiye şartlarında bu kadar hızlı ve iyi hizmet veren bir teknik servisle daha önce karşılaşmadım( önceki telefon htc-teleservice idi)

Teknik desteğin başarısından dolayı asus aldığım için mutluyum bilginize

Emre

Ya beyler bizim asus maxin garantisini kvk sağlıyor dimi alırken hiç sormadım.

• Asus türkiye sağlıyor. Direk istanbula gönderiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

Dun itibariyle cihazin alarak araniza katildim muthis pil suresi var inanilmaz guzel bu ve cihaz yag gibi akiyor cok hizli daha oncede snapdragon 410 islemcili bir cok cihaz kullanmistim ama bundaki gibi bir hiz ve akiskanlik gormemistim sanirim asusun arayüzünün düzgünlüğü ile alakali bir durum bu. Bu cihazdan kolay kolay vazgecebilecegimi sanmiyorum...

Hayırlı olsun aynen pil omru zaten hiçbir telefon ile kıyaslanmayacak kadar muhteşem. Z5 gibi bir telden geçtim yokluğunu aramıyorum. Batarya muhteşem hız yeterli stabil daha ne olsun..

Tesekkur ederim kardesim bende htc m8 den gectim birak eksikligi cok fazlasini buldum her anlamda ...

• quote:

quote:

quote:

Dun itibariyle cihazin alarak araniza katildim muthis pil suresi var inanilmaz guzel bu ve cihaz yag gibi akiyor cok hizli daha oncede snapdragon 410 islemcili bir cok cihaz kullanmistim ama bundaki gibi bir hiz ve akiskanlik gormemistim sanirim asusun arayüzünün düzgünlüğü ile alakali bir durum bu. Bu cihazdan kolay kolay vazgecebilecegimi sanmiyorum...

Hayırlı olsun aynen pil omru zaten hiçbir telefon ile kıyaslanmayacak kadar muhteşem. Z5 gibi bir telden geçtim yokluğunu aramıyorum. Batarya muhteşem hız yeterli stabil daha ne olsun..

Tesekkur ederim kardesim bende htc m8 den gectim birak eksikligi cok fazlasini buldum her anlamda ...

aynwn öyle 2500 tl boşuna vermişim z5'e süper bir cihaz Max %75 bataryam var ekran sürem 3 saat daha ne olsun...

• Yeni bir guncelleme geldi..

• quote:

Yeni bir guncelleme geldi..

Bana dün gelmişti bugün bisey gelmedi.

• Arkadaşlar, bu telefonda ekran ikiye bölünerek işlem yapılabiliyormu?.
    Ayrıca almamak için bir sebep varmı karşılaştığınız??

• quote:

Ya arkadaş 11 saatt ekran süresi veriyor oda 4g ile bırakın da şarj olması 5 saat sürsün.

Ekran resmi alabilirmiyiz hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Havzali

quote:

Ya arkadaş 11 saatt ekran süresi veriyor oda 4g ile bırakın da şarj olması 5 saat sürsün.

Ekran resmi alabilirmiyiz hocam..

Telden nasıl atılır bilmiyorum.

• .......
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj

• Telefon süper ya internete takıl ful oyun oyna müzik dinle sarj derdin olmadan muhteşem bisey bu...

• 64 gn hafıza kartı alacam sanrım destekliyor 64 gb'ye kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Telefon süper ya internete takıl ful oyun oyna müzik dinle sarj derdin olmadan muhteşem bisey bu...

Aynen öyle sony z5 kullanırken en fazla aldığım ekran süresi oda rekorum 5 saat idi dün 13 saat ekran süresi aldım. Ve çoğu kullanım 4g ile

• quote:

64 gn hafıza kartı alacam sanrım destekliyor 64 gb'ye kadar..

Evet destekliyor..

• quote:

quote:

Telefon süper ya internete takıl ful oyun oyna müzik dinle sarj derdin olmadan muhteşem bisey bu...

Aynen öyle sony z5 kullanırken en fazla aldığım ekran süresi oda rekorum 5 saat idi dün 13 saat ekran süresi aldım. Ve çoğu kullanım 4g ile

Aynen öyle dün bende oyun internet karışık 34 saat açık kalma 1 saat konuşma 11.36 ekran aldım 4G ile. Ya süper ötesi hocam piyasada bu süreyi verecek telefon şuan yok.

• Arka kapak kaç paradır nerde satılır?
    Benim telin arka kapağın bir köşesi yerine oturmuyor oturtunca dışarı doğru geri atıyor bi esneme problemi var gibi..ne yapılabilir acaba,daha bir haftalık telf ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arka kapak kaç paradır nerde satılır?
    Benim telin arka kapağın bir köşesi yerine oturmuyor oturtunca dışarı doğru geri atıyor bi esneme problemi var gibi..ne yapılabilir acaba,daha bir haftalık telf ya..

Nerden aldıysan götür bence telefonu düşürmediysen senin hatan değil çünkü fabrika çıkış hatası olma ihtimali yüksek...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.