Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
13
Favori
39.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüzde yüz fabrika hatası zaten yere düşürme falan olmadı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4g ye baglanabilen varmı.
    Sim1 ve sim2 ye taktım sırayla test ettim ama bağlanamadım nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Telefon süper ya internete takıl ful oyun oyna müzik dinle sarj derdin olmadan muhteşem bisey bu...

Aynen öyle sony z5 kullanırken en fazla aldığım ekran süresi oda rekorum 5 saat idi dün 13 saat ekran süresi aldım. Ve çoğu kullanım 4g ile

Hocam benim hattım 4g uyumlu ama 4g ye baglanmıyor. Turkcelli aradım tel uyumsuz diyor. Asusu aradım hat uyumsuz diyor.

Halbuki ikiside uyumlu.

• benim de öyleydi garantiye gönderdiğim kapak, umarım bu sefer düzgün çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambus

benim de öyleydi garantiye gönderdiğim kapak, umarım bu sefer düzgün çıkar

Hocam cihazı komple gönderdiniz değil mi,kapak için..sonucu paylaşır mısınız,açıkçası asusa hiç yakışmıyor böyle saçma sapan sorunlar,yeni arka kapak alıyım dedim sırf bu yüzden, kapakta bulamadım..zaten arka kapak değişecek mecbur başka bi çözümü yoktur gibi bunun..

• Ben de bugün aldım zenfone max. İlk defa akıllı telefon aldım. Cihaz bana gayet hızlı ve seri geldi. Kurcalayacak çok ayarı var, öğrenmek zaman alacak gibi.
  • beyler bugün bana sistem güncellemesi geldi acaba tam olarak neyi içeriyor. ve android 6 ne zaman gelecek acep heyecanla bekliyoruz bakalım...

• ve telefon gerçekten hızlı stabil yağ gibi akıyor ve bataryası muhteşem ötesi bugün 4g ile 12.40 ekran süresi aldım neredeyse 13 saat 2 saat konuşma var bide bunun içinde ve 44 saat açık kalma.. muhteşem gerçekten iyiki almışım cihazı.

• quote:

beyler bugün bana sistem güncellemesi geldi acaba tam olarak neyi içeriyor. ve android 6 ne zaman gelecek acep heyecanla bekliyoruz bakalım...

banada geldi bende neyi kapsadığını anlamadım gelecek zaten yakın zamanda android 6.0 telefon muhteşem zaten ne zaman gelirse gelsin fark etmez..

• quote:

ve telefon gerçekten hızlı stabil yağ gibi akıyor ve bataryası muhteşem ötesi bugün 4g ile 12.40 ekran süresi aldım neredeyse 13 saat 2 saat konuşma var bide bunun içinde ve 44 saat açık kalma.. muhteşem gerçekten iyiki almışım cihazı.

aynen telefon gerçekten çok iyi batarya inanılmaz ya maşallah bende bugün 12 saat ekran süresi aldım 1.30 saat konuşma 30 saat açık kalma bende 4g ile aldım bu süreyi rüya gibi resmen.

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Turkcelli olupta 4g si çalışan bir arkadaşından rica edip simini kendinde dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Kılıf isteyen varsa şu üç haftada geldi bana ve baya güzel bir kılıf...
    http://www.ebay.com/itm/For-Asus-Zenfone-Max-ZC550KL-Nillkin-Super-Slim-Matte-Hard-Cover-Case-LCD-Film-/381556158215?var=&hash=item58d684ef07:m:m7u5X7Ic6osL6BaKFcijK9A

hocam güzelmiş ama 3 hafta çok uzun ya. yani alırdım yoksa

• Teknik destek deneyim paylaşımı;

Ahizesinden cızırtı geldiği için Ups kargoyla gönderdiğim telefon 13 nisan da istanbula ulaştı. 13 nisanda değişim kararı verildi ve 15 nisanda rapor hazırlanıp kargoya verildi.

Şöyle bir sıkıntı oldu ki ben 18 nisan pazartesi günü asus aradım ama daha raporunuz çıkmamış bu hafta çıkar dedi. Fakat rapor 15nisanda çıkmış kargolanmış gelmişler ve beni bulamamışlar bile. Sistemsel sıkıntıları olabilir bilemiyorum.
    UPS de sağolsun cumartesi pazartesi ve salı olmak üzere 3 kere gelmiş ama ne telefon etti ne de geldik bulamadık kağıdı bıraktı dolayısıyla ben çıkmış mıdır acaba rapor diye 20 nisan çarşamba günü arayınca gayri ihtiyari öğrendim gidip değişim raporunu teslim aldım.

Daha fazla beklememek için akşamına bimekse gittim ama. Değişim raporunun merkeze gönderilip oradan onay geldikten sonra alabileceğimi yani ertesi güne kaldığını söyledi. Ben de müsterihizmetleri@bimeks.com.tr adresine tarayıp yolladım belgeyi bakalım haber bekliyoruz.

Bu kadar hızlı hizmet veren Asus Türkiyeye teşekkür ediyorum. Zamanında bazı sıkıntılar yaşanmış herhalde ama şu anda gayet iyi hizmet veriyorlar bence. En azından ben iyi hizmet aldım. Asus teknik destek hakkında soru işareti olanlara belki yardımcı olur paylaşımımım

• ben kapaktan değil ahizeden gönderdim. Ama kapak plastik olduğu için normal bence olması. Çok rahatsız ediyorsa gönderin bence süreç hızlı bayaaa
  • bambus B kullanıcısına yanıt
    Hocam işte kapağın bi kenarı açıkta kalıyor geri esnediği için..de sıfır kapakta bulamadım hiçbir yerde.. Servisi göze alamam..

• Telefon süper ya çok şükür yağ gibi akıyor şarjını bitirmek için özel çaba gerekiyor

• Forumdan bir kullanıcı daha 4g ye bağlanma ile ilgili sorun yaşamış. Kronik bir sorun mu var, problem çözüldü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanapay -- 21 Nisan 2016; 15:29:51 >
  • Kapat aç düzelir :) süper çözüm üretmişsiniz, muhtemelen telefonun kullanıcısı bunu düşünememiştir hiç denememiştir..

Asus zenfonun da bağlantı sorunları var, bu telefonda da benzer sorunlar olması düşündürücü, acaba Asus telefonlarda bağlantı sorunları kritik mi diye ??

Acaba başka benzer sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanapay -- 21 Nisan 2016; 23:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanapay

Kapat aç düzelir :) süper çözüm üretmişsiniz, muhtemelen telefonun kullanıcısı bunu düşünememiştir hiç denememiştir..

Asus zenfonun da bağlantı sorunları var, bu telefonda da benzer sorunlar olması düşündürücü, acaba Asus telefonlarda bağlantı sorunları kritik mi diye ??

Acaba başka benzer sorun yaşayan var mı?

Sebeke cekim olarak cok iyi. Ayni hat ayni yer note 4 bir dis cekerken max full cekiyor. sebeke arasi baglantida problem var. İlk acilista nete cok gec baglaniyor. Ama ucus modu acilip kapanirsa hemen baglaniyor. Buda yazilimsal olsa gerek. İlerleyen guncellemelerle yada android m ile duzelir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.