Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guncellemeyle zenmotion düzeldi ve sanki pil daha yavaş bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 25 Mayıs 2016; 9:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün hemen g0ncelldikten sonra zenmotiona girdim düzelmemişti sabah asus maharetin uygulamasına güncelleme geldi onu yaptım şimdi zenmotion d0zeldi kararlılık artırıldı hadi bakalım bu hafta geliyormuş marsmallow

• Kamerası ve dokunmatiği nasıl ?

Arama gelince ekran açılırken gecikme yapıyor mu ?
  • Kamera dokunmatik iyi sorun yokta bu yakınlık sensörü bazen çalışıyo bazen çalışmıyo sizinde oluyor mu

• https://www.youtube.com/watch?v=09utZhE-rZg ben burda duraklama ya da kasma göremedim
  • Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar en son sürüm olarak hangisini yüklediniz.

• Android 5.02

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

arkadaşlar, turkcell i bırakıp vodafone hatta geçtim, fakat 4.5g internet kulanılırken hat çok az çekiyor, yada çekmiyor,
    2.sim de vodafone şirket hattım var.2. sim full çekerken 1.sim çekmiyor,bazen bana ulaşılamıyormuş. ayarlardan 3g ye
    dönünce çekiş gücü artıyor ama internet cırtlıyor. bu sorun nedendir anlamadım. karşılaşan varmı başka?

cevap bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

quote:

arkadaşlar, turkcell i bırakıp vodafone hatta geçtim, fakat 4.5g internet kulanılırken hat çok az çekiyor, yada çekmiyor,
    2.sim de vodafone şirket hattım var.2. sim full çekerken 1.sim çekmiyor,bazen bana ulaşılamıyormuş. ayarlardan 3g ye
    dönünce çekiş gücü artıyor ama internet cırtlıyor. bu sorun nedendir anlamadım. karşılaşan varmı başka?

Hocam bende vodafone kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yok. Benim evimde hiç bir hat hiç bir telefon çekmiyor nasıl birşeyse bilmiyorum. Hatta öyleki 2013de avea varken, hiç çekmiyordu arayan ulaşamıyordu. Sonra hattı değiştirdim en azından 2 g çekiyor. Ama ev hariç bir yerde çekmeme sıkıntısı yaşamadım.

• quote:

quote:

Bende de Turkcell var. 4.5 G de az çekiyor 3g alınca artıyor. 4.5 g ile alakalı olabilir.

• Güzel göz alışkanlık yapar ;)

• 4.5G yi 3 hatta da denefim. Vodafone diğerlerine göre bi tık ileri de. Asus Zenfone Selfie ve Iphone 5s ile test ettim. Vodafone evde 4 dışarıda 5 full çrkiyo 4.5G de Turkcell evde 3 dışarıda 3 bazen 4 5e bi çıkıyo geri 4-3e iniyo TürkTelekom da aynı Turkcell ile..
    Yalnız arama gelince hemen hdspa ye geçiyo yani 2g

• lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam konuşma yaparken kulağımdan çekince ekran yanması lazım yanmıyo. Çift tıklama da işe yarsmıyo. Güç tuşu ile uyandırıyorum.

• güç tuşuna basıyorum çok kısa ekran yanıyo kapatamıyorum karşıdaki kapamayınca arasıra düzeliyor inş şu güncelleme ile düzelir
  • Alarm kurunca ekrandaki kapatma sürgüsü çalışmıyor illa arkadaki ses kısma düğmesine basıyorum gözden nasıl kaçırmışlar bunu

• Bende calisiyor ?

• Tekrar deneyip dönüş yapayım

• Tamam hocam çalışıyormuş ortadaki yuvarlağı çekmem lazımmış ben samsung tan alışkanlık yuvarlağa doğru çekmeye çalışıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: karacomert

Aynen hocam konuşma yaparken kulağımdan çekince ekran yanması lazım yanmıyo. Çift tıklama da işe yarsmıyo. Güç tuşu ile uyandırıyorum.

ekran koruyucu jelatindendir.

• Koruyucu Jelatin kullanmıyorum. Yakınlık sensörü gece karanlığında dışarıda çalışmıyor..

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.