Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arka kapak ve batarya değiştirilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bugün sipariş geciyorum. Herkese teşekkür ederim yardımları icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 21 Mayıs 2016; 10:03:09 >
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    Şarjı %5e düşürmezseniz iyi edersiniz demişsin ne yapmalıyım ?
    Telefonu alalı daha şurda 5-6 gün oldu. 2 adet Zen IU güncellemesi geldi. Şarjı bu sömürüyo bence. Bu arada cihazı sim kartsız yalnızca wifi de internet için kullanıyorum. 3G-4G filanda açık değil.

• lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    %5 de takıyorum. 1,5 SAAT de yani 90dk da doluyor. Cihazı kapatıp şarj ediyorum.

• Cihazın Kırmızı veya Gold rengini düşünüyordum, Fakat Vatan da sadece beyaz varmış. (Elektro marketler içinde, (Teknosa, Bimeks, Media Markt) Vatan bilgisayarın ürünleri bana sanki biraz daha iyi gibi geliyor. Teknosa nedense hep biraz pahalı oluyor.)
    kutusundan ekran filmi de çıksa bence daha iyi olurdu bence.
    Kutusundan çıkan kulaklığı beğendim. Bu fiyat seğmentinde telefonlardan çıkan kulaklıklar arasında çok iyi bir kulaklık bence,
    Ekranda Gorilla Glass 4 var diyor fakat bana pek öyle gelmedi biraz, ekran filmi yerine ikinci bi koruma cam daha taktırsam mı diye düşünüyorum.
    Kılıf olarak, flip cover kılıf düşünüyorum fakat bu kılıflarda ön ve arka tarafta bulunan küçük mıknatıslar telefonu bozabilir düşüncesindeyim.
    Cihazın içinde ön yüklü gelen bir sürü Asus ve üçüncü parti uygulama var ve bir çoğu ingilizce ben bunları gereksşz buldum. (Omlet Chat, Zencircle, Zinion, Tarayıcı (Asus Browser) Zen Talk
    CLAN master,Dr Booster, CM security bunlarda gözüme batanlar reklamdan çok bişey yok, yapacağı işten çok reklam var.
    Telefonda iyi bir navigasyon yok.
    Gelen Zen IU güncellemeleri telefonda küçük duraklamalara neden oluyor ve şarjı çabuk yiyor.

Ha bu arada, Android 6.0 ı gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz bence

• Bu arada tel periscope da ısınıyo ve biraz kasıyo. Bu nasıl Snapdragon ?

• Eğer telefonunuzda sorun yoksa donanımsal ve Garanti sorun olmaz derseniz Android 6.0 Cyanogenmod 13 kurun lakin garanti dışı kalır. Ben kurdum 1 aydır filan eksikleri var ama genel olarak çok daha iyi ve problemsiz çünkü gereksiz program yok. Her gün güncelleme geliyor ayrıca.

http://forum.xda-developers.com/zenfone-2-laser/orig-development/rom-cyanogenmod-13-0-t3317515

http://download.cyanogenmod.org/?device=Z00T

Navigasyon için ücretsiz Here Maps uygulamasını tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacomert

Bu arada tel periscope da ısınıyo ve biraz kasıyo. Bu nasıl Snapdragon ?

periscope anlamsız şekilde telefonları zorlayan bir uygulama. Bundan önce iphone 4s kullandım ondada öyleydi. İpad mini 2 var birde air var onlarda da ısınıyor cihaz. Normal yani hocam sıkıntı yok
  • Ön kamera.

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

• Ucak modu sadece telefon ozelligini kapatmiyor mu neden radyo calismiyor ucak modunda bilen var mi?

• Arkadaşlar herkese iyi günler. Yaklaşık on gün önce ASUS ZENFONE SELFİE telefonumu vatan bilgisayar aracılığıyla servise gönderdim. Sorun titreşim sorunuydu. Telefon titrerken aşırı ses yapıyordu. Telefon yaklaşık bir hafta serviste kaldıktan sonra geldiğinde titreşimde ses sorununun giderildiğini fakat bu seferde titreşimin tutukluk yaptığını fark ettim.Ayrıca bir de öndeki sensörün servisten geldikten sonra çalışmadığını fark ettim. Kısacası telefondan midem yavaş yavaş bulanmaya başlamıştı, hemde daha yirmi günlük telefon iken. Tekrardan servise gönderdim telefonu fakat bu sefer kendim vatan bilgisayarı araya sokmadan gönderdim servisle iletişime geçerek. iki gün sonra onarım durumu için aradığımda telefonda donanım hatası olduğunu ve telefonun değişim yapılacağını söylediler. Bu haber karşısında sevinmedim değil tabii. Şimdi asus tarafından gönderilecek olan raporu bekliyorum bu raporla değişim yapılacakmış. Fakat ben aynı telefonu almaktan yana değilim artık aradaki farkı ödeyip daha performanslı olan ASUS ZENFONE 2 almayı düşünüyorum.(Çünkü zenfone selfienin bazı oyunlarda kasma yaptığını yaşadım) Bunları anlatmamın sebebide böyle bir olay yaşarsanız bilginiz olsun arkadaşlar. Herkese iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karapiyon

Arkadaşlar herkese iyi günler. Yaklaşık on gün önce ASUS ZENFONE SELFİE telefonumu vatan bilgisayar aracılığıyla servise gönderdim. Sorun titreşim sorunuydu. Telefon titrerken aşırı ses yapıyordu. Telefon yaklaşık bir hafta serviste kaldıktan sonra geldiğinde titreşimde ses sorununun giderildiğini fakat bu seferde titreşimin tutukluk yaptığını fark ettim.Ayrıca bir de öndeki sensörün servisten geldikten sonra çalışmadığını fark ettim. Kısacası telefondan midem yavaş yavaş bulanmaya başlamıştı, hemde daha yirmi günlük telefon iken. Tekrardan servise gönderdim telefonu fakat bu sefer kendim vatan bilgisayarı araya sokmadan gönderdim servisle iletişime geçerek. iki gün sonra onarım durumu için aradığımda telefonda donanım hatası olduğunu ve telefonun değişim yapılacağını söylediler. Bu haber karşısında sevinmedim değil tabii. Şimdi asus tarafından gönderilecek olan raporu bekliyorum bu raporla değişim yapılacakmış. Fakat ben aynı telefonu almaktan yana değilim artık aradaki farkı ödeyip daha performanslı olan ASUS ZENFONE 2 almayı düşünüyorum.(Çünkü zenfone selfienin bazı oyunlarda kasma yaptığını yaşadım) Bunları anlatmamın sebebide böyle bir olay yaşarsanız bilginiz olsun arkadaşlar. Herkese iyi günler.

Hangi oyunlarda kasma yapıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

Ucak modu sadece telefon ozelligini kapatmiyor mu neden radyo calismiyor ucak modunda bilen var mi?

Her telefonda böyle.3000tlye alsan yine aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: elmanderr

quote:

Orijinalden alıntı: bha41

Ucak modu sadece telefon ozelligini kapatmiyor mu neden radyo calismiyor ucak modunda bilen var mi?

Her telefonda böyle.3000tlye alsan yine aynı

Cevap icin tesekkurler ama benim merak ettigim sebebi.3000tllik tel de alsan boyle diyince sanki selfieye has bi ozellikten sikayet ediyormusum gibi anlasiliyor.

• bha41 kullanıcısına yanıt
    uçaklarda radyo kullanımına da izin verilmediği için olabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

uçaklarda radyo kullanımına da izin verilmediği için olabilir bence.

Evet en mantiklisi bu gibi.

• arkadaşlar, turkcell i bırakıp vodafone hatta geçtim, fakat 4.5g internet kulanılırken hat çok az çekiyor, yada çekmiyor,
    2.sim de vodafone şirket hattım var.2. sim full çekerken 1.sim çekmiyor,bazen bana ulaşılamıyormuş. ayarlardan 3g ye
    dönünce çekiş gücü artıyor ama internet cırtlıyor. bu sorun nedendir anlamadım. karşılaşan varmı başka?
  • Güncelleme hazirana kadar gelecekmiş bu haftadan itibaren herhangi bi gün gelebilir

• karapiyon K kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 de intel işlemci var. Adreno grafik işlemci ile ne kadar uyumlu çalışıyor bilmem fakat youtube test videolarında gördüm. San andreas oynunda sık sık küçük duraklamalar gördüm. Zenfone 2 ailesinin en iyi modeli bence selfie batarya 3000 değil de 4000 olsaymış daha iyi olurmuş bence (3000 de fena değil)

• 155mblik sistem güncwllemesi indiriyorum şimdi hiç bi açıklama yazmıyo güncellemede marsmallow yakındır

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.