Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordham1995

Ayarlar zen motion dokunma hareketlerine tıklayınca sizde açılıyor mu benim menüye atıyor da virüs girdi galiba ona göre format atıcam

Açılıyor hocam
  • Not Afraid kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumlarınız için hocam aklımda 4 telefon var; 5 plus, lg g4(ithalat), lenovo vibe p1 ve zenfone selfie bakalım bu yaz son gözlemlerimi yapıp karar vereceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

Teşekkürler yorumlarınız için hocam aklımda 4 telefon var; 5 plus, lg g4(ithalat), lenovo vibe p1 ve zenfone selfie bakalım bu yaz son gözlemlerimi yapıp karar vereceğim artık

5 plus ve G4 ü eleyin. P1 ve selfie arasında seçim yapın hocam. Benim bütçem kısıtlıydı p1 düşünmedim bile, alabilsem p1 alırdım. G4 sakın bulaşmayın hocam , G3e sorunlu dedim daha sorunlusu olmaz dedim ve lg g4 ü yaptı :) 5 Plus da aynı şekilde. Dediğim gibi P1 ve selfie bakın hocam. Diğerlerini eleyin. Ve son olarak Z5 compact bakabilirsiniz. Benim çok hoşuma gidiyor.
  • Hocam g4'ü kötü yapan en önemli özelliği gereksiz fazla çözünürlüğü, full hd olsa yetecek yani zaten çok güzel yapıyorlar ekran işini monitör tv tek geçerim gerçekten kaliteli ama telefona fazla ya kaldı ki ben tv de bile 2k 4k özellikli olanlara çöp gözüyle bakıyorum daha ülkede full hd yayını trt dışında doğru düzgün veren yok bide 2 4k sı çıkıyor bide şu ghos screen mı ne varmış onu duydum bir diğer sorun olarak bootlop mu ne yapılması gerekiyormuş anlamadım ben telefonu öyle rom root işleriyle kurcalamam stabil olsun kasmasın gelen güncellemeler telefonu batırmasın yeter bunların dışında nesi var telefonun bilmiyorum bataryası oynanınca çabuk giden türden diyorlar birde ithalatcı alacaktım şuan biraz vazgeçtim gibi yazınca baya şeyi çıktı ama bakalım

5 Plus kağıt üstünde '1000 tl' bandında saf android keyfi yaşatacak olmasıyla da EN iyisi bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ve telefon yeni çıktı ben yaza kadar gözlemlemeye değer buluyorum çünkü google var işin içinde, olmasaydı çoktan şimdiye kadar çıkan sorunlardan soğumuş olurdum. Bu yüzden yazın mutlaka telefonun son durumunu, kullanıcı yorumlarını okuyup ona göre eleyeceğim her sene gm aklımı çeliyor çıkardığı telefonlara iyi diye başlıyoruz sorunlarla bitiriyoruz o yüzden ne ileri ne geri diyorum

Hocam Z5 compactı ilk defa görüyorum fiyatı yüksek olduklarından bakmıyorum sony htclere ama gerçekten çok güzel beğendim boyutu işlemcisi ekranı ve depolaması tamam dedirtti kameraya söz bile denmez zaten ama 1.500 Lira bana fazla geldi zaten lg ve p1 için 200 300 çıkarım diyodum bi 200 daha çıkamam yani öyle öyle çıkarsam ağaçtan elmayı koparırım en sonunda ama telefon sonuna kadar o parayı hak edermiş onun denginde de bi ithalatcı s6 vardır okadar. (note4 saymıyorum 5.5 incden fazlasına telefon demem çünkü :D)

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Ayarlar zen motion dokunma hareketlerine tıklayınca sizde açılıyor mu benim menüye atıyor da virüs girdi galiba ona göre format atıcam

Hiç format atmaya gerek yok, son güncellemeden sonra bazı yüklü uygulamalarla uyumsuzluk var.
    Bende de aynı şekilde hata veriyor.
    Hatta zentalk forumlarında da şikayetçiler var;
    http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=74028
    http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=7668
    Herkes market üzerinden hata hakkında bildirimde bulunursa daha çabuk hallolur sanırım.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam çözümü neymiş güncelleme verince düzelicekmiymiş bide play gazatelikten gazete okuyuncuda atma oluyo çok nadirde olsa bazı uygulamalarda da böyle atma oluyo virüs mü var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

Hocam g4'ü kötü yapan en önemli özelliği gereksiz fazla çözünürlüğü, full hd olsa yetecek yani zaten çok güzel yapıyorlar ekran işini monitör tv tek geçerim gerçekten kaliteli ama telefona fazla ya kaldı ki ben tv de bile 2k 4k özellikli olanlara çöp gözüyle bakıyorum daha ülkede full hd yayını trt dışında doğru düzgün veren yok bide 2 4k sı çıkıyor bide şu ghos screen mı ne varmış onu duydum bir diğer sorun olarak bootlop mu ne yapılması gerekiyormuş anlamadım ben telefonu öyle rom root işleriyle kurcalamam stabil olsun kasmasın gelen güncellemeler telefonu batırmasın yeter bunların dışında nesi var telefonun bilmiyorum bataryası oynanınca çabuk giden türden diyorlar birde ithalatcı alacaktım şuan biraz vazgeçtim gibi yazınca baya şeyi çıktı ama bakalım

5 Plus kağıt üstünde '1000 tl' bandında saf android keyfi yaşatacak olmasıyla da EN iyisi bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ve telefon yeni çıktı ben yaza kadar gözlemlemeye değer buluyorum çünkü google var işin içinde, olmasaydı çoktan şimdiye kadar çıkan sorunlardan soğumuş olurdum. Bu yüzden yazın mutlaka telefonun son durumunu, kullanıcı yorumlarını okuyup ona göre eleyeceğim her sene gm aklımı çeliyor çıkardığı telefonlara iyi diye başlıyoruz sorunlarla bitiriyoruz o yüzden ne ileri ne geri diyorum

Hocam Z5 compactı ilk defa görüyorum fiyatı yüksek olduklarından bakmıyorum sony htclere ama gerçekten çok güzel beğendim boyutu işlemcisi ekranı ve depolaması tamam dedirtti kameraya söz bile denmez zaten ama 1.500 Lira bana fazla geldi zaten lg ve p1 için 200 300 çıkarım diyodum bi 200 daha çıkamam yani öyle öyle çıkarsam ağaçtan elmayı koparırım en sonunda ama telefon sonuna kadar o parayı hak edermiş onun denginde de bi ithalatcı s6 vardır okadar. (note4 saymıyorum 5.5 incden fazlasına telefon demem çünkü :D)

Stabilite sorunsuzluk istiyosan G4 filan hikaye hocam. Eğer kafam rahat olsun diyosan 5s alıp geçiceksin. Ama G4 bu cihazlar arasında gerçekten en son alınacak cihazdır, kağıt üstünde çok çok iyi tamam donanımı güçlü kamerası iyi ekranı iyi fakat kullanamadıktan sonra ne işe yarar ?

• Telefonun stock romu berbat, her androidin olduğu gibi, nexusları ayrı tutarım.

Çok gereksiz program var. Telefon Cyanogenmod u yükleyince kendine geliyor. Tabi onun da eksikleri var, yok değil. Ayrıca telefon oyun telefonu değil, oyun için almak isteyenler almasın. Diğer türlü güzel. Kamerası bence çok başarılı, hem ön hem arka.
  • Arkadaşlar ön kamerayı açtığımızda direk güzelleştirme moduyla açılıyor. Bunu değiştirmenin bir yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Arkadaşlar ön kamerayı açtığımızda direk güzelleştirme moduyla açılıyor. Bunu değiştirmenin bir yolu yok mu ?

O konuda bilgim yok. Lakin size başka bir kamera uygulaması tavsiye edebilirim, ön arka kamera hepsinde bu uygulamayı kullanıyorum. JPEG kalitesi de %100 ayarlı, ayarlardan. Detaylar çok daha iyi geldi bana.

Asus'un kamerasında boyut düşsün diye detaylar düşüyor, ayarlardan iyi kalite seçili olsa bile. Ayrıca güzelleştirme moduyla beraber hiç keskinlik de kalmıyor.

Open camera

Kamera uygulaması şu:https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=tr

http://opencamera.sourceforge.net/

• Valla ben alalı aşağı yukarı 1 ay kadar olucak gayet memnunum. Şarjı falan efsane gidiyo. Kamera deseniz zaten söze gerek yok. gritezgah.wordpress.com adresi benim blogum bakmak isterseniz oradaki çekimler telefonla yapıldı. En çok bu 6.0'ı merak ediyorum gelince nasıl olucak diye. Var mı o konuda bir gelişme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Telefonun stock romu berbat, her androidin olduğu gibi, nexusları ayrı tutarım.

Çok gereksiz program var. Telefon Cyanogenmod u yükleyince kendine geliyor. Tabi onun da eksikleri var, yok değil. Ayrıca telefon oyun telefonu değil, oyun için almak isteyenler almasın. Diğer türlü güzel. Kamerası bence çok başarılı, hem ön hem arka.

3Gb ram 8çekirdek işlemci oyunlarda sorun çıkarmaz herhalde. youtube da bazı oyun testleri arkaplanda ne kadar ram harcadığını gösteriyor. 2gb lık telefonlarda nerdeyse 100mb filan boş yer kalıyor.bu telefonda sorun olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmanderr -- 16 Mayıs 2016; 21:07:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmanderr

quote:

Telefonun stock romu berbat, her androidin olduğu gibi, nexusları ayrı tutarım.

3Gb ram 8çekirdek işlemci oyunlarda sorun çıkarmaz herhalde. youtube da bazı oyun testleri arkaplanda ne kadar ram harcadığını gösteriyor. 2gb lık telefonlarda nerdeyse 100mb filan boş yer kalıyor.bu telefonda sorun olmaz herhalde.

Oyunların hepsini açar, ama basit oyunları güzelce oynarsınız çok ağır bi' oyunda takılarak oynarsınız. Akıcılıkta bir problem yok arayüzde. Ama oyundan oyuna değişir o iş.

Bir tek Hearthstone denedim CM Android 6.0 yüklü onda arayüzde takılmalar oluyor bazen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Arkadaşlar ön kamerayı açtığımızda direk güzelleştirme moduyla açılıyor. Bunu değiştirmenin bir yolu yok mu ?

O konuda bilgim yok. Lakin size başka bir kamera uygulaması tavsiye edebilirim, ön arka kamera hepsinde bu uygulamayı kullanıyorum. JPEG kalitesi de %100 ayarlı, ayarlardan. Detaylar çok daha iyi geldi bana.

Asus'un kamerasında boyut düşsün diye detaylar düşüyor, ayarlardan iyi kalite seçili olsa bile. Ayrıca güzelleştirme moduyla beraber hiç keskinlik de kalmıyor.

Open camera

Kamera uygulaması şu:https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=tr

http://opencamera.sourceforge.net/

Sağolun hocam. Deneyelim , sonucu yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: bedo10

Valla ben alalı aşağı yukarı 1 ay kadar olucak gayet memnunum. Şarjı falan efsane gidiyo. Kamera deseniz zaten söze gerek yok. gritezgah.wordpress.com adresi benim blogum bakmak isterseniz oradaki çekimler telefonla yapıldı. En çok bu 6.0'ı merak ediyorum gelince nasıl olucak diye. Var mı o konuda bir gelişme ?

Yok

• Hocam bende gm 5 pkus ve selfie arasinda kaldim .

• quote:

Orijinalden alıntı: rodney196

Hocam bende gm 5 pkus ve selfie arasinda kaldim .

gm pismanliktır.

• Merhaba arkadaşlar, Asus Zenfone Selfie 32 GB modelini daha dün aldım. İçinde gelen yarım şarjı ile 2 saatten fazla kullandım. %5 olunca telefonu kapatıp, gece yatmadan şarja takıp sabaha kadar şarjda bıraktım.
    Sabah telefonu açınca 638 küsür mb lı Asus Zen yazılımı geldi. Yazılım bildiriminde ingilizce performance filan yazıyordu. Performans artar ve uygulamalar daha iyi ve güvenli çalışır diyerek gelen yazılımı kurdum fakat pişman oldum. Uygulamalarda kısa duraklamalar, telefon zil sesinde ve uygulamaların bildirim seslerinde azalma oldu. Gelen yazılımın devamında, google uygulamalarının ve diğrr bazı uygulamaların güncellemesi geldi. 44 adet güncellemeyi kurduktan sonra ufak tefek klavye güncellemesi filan derken şarj oldu %50. Chrome ile mobil site ve forumda 30 dk gezindim ve bitti. Cihazı tekrar tam şarj ettikten sonra bir iki kişiye mesaj gönderdim, ve bi mobil web sitesine girdim şarj %100 den %85 e düştü. 10 dk lık mobil site kullanımında %15 şarj mı gider. İçinde gelen yarım yazılımla 2 saatten fazla kullandım diyorum. Gelen yazılım iyi değil. Şarj çok çabuk bitiyor. Acil çözüm üretilmeli

• 5 6 kere doldur boşalt yapınca ancak kendine geliyor batarya. Şarjı %5 e düşürmeseniz iyi edersiniz.

Zaten 4-5 saat civarı ekran süresi oluyor. Android 6da daha da yükselir diye tahmin ediyorum. Haziranda gelecek diye duydum.

Son olarak 3g 4gden daha fazla şarj yiyor. Sim kartlarımın biri 4g diğeri 3g. Tecrübeyle sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 17 Mayıs 2016; 23:50:44 >
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    Neden öyle, bence çok saçma. bende Lumia 520 var şarjı emmesin diye 2G ile geziyorum etkili bir çözüm, telefona mı has acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.