Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam iyi günler ben bi şey sorucam rahatsız etmeyin modunda sms aldıgımında titresin istemiyorum nasıl yapabilirim teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzzz1

Hocam iyi günler ben bi şey sorucam rahatsız etmeyin modunda sms aldıgımında titresin istemiyorum nasıl yapabilirim teşekkürler şimdiden

Benim titremiyor . Siz ayarlarıyla oynamış olmayasınız ?
  • Titresim halinde iken titriyor mu peki hocam, öyleyse ayarlarınız nasıl anlatabilir misniz?
  • Cihaz Kullananlar cift tıklama dokunmatigin sapıtması oluyormu?
    -Zenfone 2 Max (2gb ram 5000 pil)
    -zen2 Laser 6
    -veya bu Selfie dusunuyorum (3gb ram)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Cihaz Kullananlar cift tıklama dokunmatigin sapıtması oluyormu?
    -Zenfone 2 Max (2gb ram 5000 pil)
    -zen2 Laser 6
    -veya bu Selfie dusunuyorum (3gb ram)

Gayet güzel hocam. Zenfone max donanım olarak daha düşük. Fakat güzel telefon. Laser 6 şarjı muhtemelen iyi gitmeyecektir. 6 inç full hd ekrana 3000 mah pil koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzzz1

Titresim halinde iken titriyor mu peki hocam, öyleyse ayarlarınız nasıl anlatabilir misniz?

Hocam ilk aldığımdan beri aynı ayarlarım. Titreşimdeyken titriyor. Rahatsız etmeyindeyken titremiyor,ekranı açıyor.
  • Marsmallow güncellemesi ne zaman gelicek bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Marsmallow güncellemesi ne zaman gelicek bilgisi olan var mı

Haziran en geç temmuz diye biliyorum
  • Ayarlardan zenmotiona tıkladığım da malesef ayarlar durdu yazıyo ve ana menüye yönlendiriyo zen motion ayarlarına giriş yapamıyorum sizdede var mı öyle bişe

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Ayarlardan zenmotiona tıkladığım da malesef ayarlar durdu yazıyo ve ana menüye yönlendiriyo zen motion ayarlarına giriş yapamıyorum sizdede var mı öyle bişe

Olmuyor hocam.Sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 12 Mayıs 2016; 16:35:05 >
  • lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yoktu şimdi girip denedim aynen dediğin gibi atıyor nasıl bozuldu bu yahu

• Dokunma hareketlerinin üzerine basınca ayarlar malesef durdu yazıyo benimde kendiliğinden bozuldu

• Ayarlar zenmotion dokunma hareketlerine basıpta herhangi bi sorunu olmayan var mı

• Düzelir büyük ihtimal ayni şey klavye temalarında vardı geçen gün bi anda düzeldi programlar guncellendikce düzeliyor

• Kolay gelsin arkadaşlar bu yaz telefon almayı düşünüyorum 1000 tl bandında telefonlara bakıyorum selfie var aklımda birkaç sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

1-Ahize sesi nasıl? Telefon görüşmesi yaparken sesin tiz,boğuk veya cızırtılı geldiği oluyor mu?
    2-Bataryası ortanın bi tık üstünde kullanımda 1 günü rahat çıkarır mı? Kaç saatte full doluyor telefon?(%10 civarlarda sarja takınca)
    3-Sim okumama sorunları yada kronik bir sıkıntısı var mı?
    4-Büyük oyunları(nfs, gta san, rr3, modern combat, mortal kombat) orta grafikte kasmadan fps düşmeden oynatıyor mu?
    5-Telefon 6.0 M güncelleme alacak mı ve ara sıra küçük iyileştirme adına güncellemeler geliyor mu?
    6-Verdiğim fiyatı biliyorum ve beklentimde orta halde en iyi performansı almak bu fiyata gerçekten iyi iş çıkarıyor mu telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

Kolay gelsin arkadaşlar bu yaz telefon almayı düşünüyorum 1000 tl bandında telefonlara bakıyorum selfie var aklımda birkaç sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

1-Ahize sesi nasıl? Telefon görüşmesi yaparken sesin tiz,boğuk veya cızırtılı geldiği oluyor mu?
    2-Bataryası ortanın bi tık üstünde kullanımda 1 günü rahat çıkarır mı? Kaç saatte full doluyor telefon?(%10 civarlarda sarja takınca)
    3-Sim okumama sorunları yada kronik bir sıkıntısı var mı?
    4-Büyük oyunları(nfs, gta san, rr3, modern combat, mortal kombat) orta grafikte kasmadan fps düşmeden oynatıyor mu?
    5-Telefon 6.0 M güncelleme alacak mı ve ara sıra küçük iyileştirme adına güncellemeler geliyor mu?
    6-Verdiğim fiyatı biliyorum ve beklentimde orta halde en iyi performansı almak bu fiyata gerçekten iyi iş çıkarıyor mu telefon?

bekleme süresi önemli değilse asus zenfone 2 nin oyun performansı iyi. problemleri var ama oyunlarda iyi. sana tavsiyem snapdragon 650 işlemcili telefon alman ya da mtk helio işlemcili telefon alman. selfie nin antutu puanı 30 000civari. antutu puanı 50 000civari bi telefon almak daha akıcı oyun oynamayı sağlar. sd 615 6.0güncellemesinden sonra oyunlarda takılma vs oluyor. mtk helio ya da sd 650.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• elmanderr E kullanıcısına yanıt
    Batarya daha önemli benim için selfie oyunları orta ayarda oynatsa da olur zaman geçirmek için oynuyorum bi pc olamayacaklarından önemi yok. Dediğin çin ürünlü telefonları kullanmak için tr'de bi servisi şubesi olması daha iyi olurdu malesef 0 larıda kolay bulunmuyor aksesuarlarıda. Bence antutu o kadar önemli değil kullanıcı yorumlarından yola çıkıyorum f/p telefon sonuçta peki küçük çaplı güncellemeler geliyor mu? 6.0 sorunluysa geçmeyiz ama düzeltilebilirse güncellemelerle iyilesebilir telefon.
  • Hocam küçük çaplı güncellemeler 3 kere geldi bana yanlış hatırlamıyorsam. Son 2 aydır güncelleme vermediler. Şuana kadar çok şükür telefon hiç yarı yolda bırakmadı, çok seviyorum cihazımı. 1000 lira ve civarında daha iyisi daha sorunsuzu olduğunu düşünmüyorum. Herşey puan değil arkadaşlar telefonun iyi çalışmasıda önemli. 2 aydır güncelleme gelmemesinin sebebinin yakında 6 güncellemesi geleceği olduğunu düşünüyorum. Ahize sesi ise güzel ben memnunum. Telefonun tek eksi yanı olarak sayılabilecek kısmı şarj. 3000 mh bataryaya 6 saat ekran süresi vermeliydi. 4 saat kesin alıyorsunuz , biraz zorlayarak 5 saat görebiliyorsunuz hocam. Ama hiç birşeyden mahrum kalmayayım diyorsanız 3.30 4 saat garanti görür.
  • 2. Zenfoneum. Yine olsa yine alirim.

• Ayarlar zen motion dokunma hareketlerine tıklayınca sizde açılıyor mu benim menüye atıyor da virüs girdi galiba ona göre format atıcam

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.