Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konusurken sesim kisik gidiyo ve ortamdaki tum ses gidiyo ustteki mikrofon tamamen devre disi kaliyo ust mikrofona agzina yaklastirip deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten samimi söylüyorum şuana kadar bir kere sıkıntı çıkarmadı. Pili bir günü rahat çıkarıyor. Ekran süresi ortalama 4 saat dikkatli kullanırsan 5 saat görebilirsin. Telefonun ahize sesi çok güzel , net ve kaliteli. Arka hoparlörüde aynı şekilde. Kamerasıda ortalama çok iyi birşey beklemeyin ama kötüde değil.Ön kamerası güzel zaten telefonun adı selfie Sen sor ben cevaplayayım hocam. Ama 3 ayda hiç bir sıkıntı çıkarmadı. 1 kere bile donmadı. Gayet güzel 1000 tlye gerçekten daha iyisi yok. Gm 5 filan hikaye sakın bulaşma. Kronik sorunu olmayan gayet kaliteli bir telefon zenfone selfie tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Hocam ben 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten samimi söylüyorum şuana kadar bir kere sıkıntı çıkarmadı. Pili bir günü rahat çıkarıyor. Ekran süresi ortalama 4 saat dikkatli kullanırsan 5 saat görebilirsin. Telefonun ahize sesi çok güzel , net ve kaliteli. Arka hoparlörüde aynı şekilde. Kamerasıda ortalama çok iyi birşey beklemeyin ama kötüde değil.Ön kamerası güzel zaten telefonun adı selfie Sen sor ben cevaplayayım hocam. Ama 3 ayda hiç bir sıkıntı çıkarmadı. 1 kere bile donmadı. Gayet güzel 1000 tlye gerçekten daha iyisi yok. Gm 5 filan hikaye sakın bulaşma. Kronik sorunu olmayan gayet kaliteli bir telefon zenfone selfie tavsiye ederim.

Eyw kardeşim. Ben hangi mağazadan alıyım garantisi onemli benim için garantisi teleservice yazmış bi arkadaşta sizde garanti asus mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

2.mikrofonum calisiyo ses kaydedicisinde ve video cekerkende denedim alt ve ust mikrofon sorunsuz ancak sebeke ve whatsapp aramasinda ust mikrofon tum sesi cok kuvvetli yalitiyo gorusme sirasinda ustteki mikrofana agzimi yaklastirdim bagirdim hic ses gitmedi karsi tarafa ses kaydedicisinde ayni islemi yapinca sesim alt mikrofondan daha az olsada gidiyodu sebekeden konusunca ust mikrofon devre disi kaliyo ahize yerine hoporloru alinca iki mikrofonda duzeliyo ahize ile konusmada sorun var hoporloru acinca sesim net gidiyo sizlerinde mi ayni acaba zaten bugun vericem artik cihazi yenisini versinler wveya yapsinlar

Selam, mesajınızı yanlış anlamadıysam zaten çalışma şekli bu olmalı ve doğru değil mi?
    Yukarıdaki mikrofon ahize ile görüşme dışında tüm kullanımlar için açık olmalı ki sesi daha iyi iletsin ya da kayıt etsin.
    Ancak ahize ile görüşme sırasında konuşma sesinizi iletemeyeceği için devre dışı kalmalı ki gereksiz ortam sesi iletmesin?

Bence sizi rahatsız eden nokta; sesinizin kısık gitmesi ve karşının bir şekilde ortam seslerini duyması ama bunun üst mikrofonun çalışma mantığıyla bir alakası yok.
    Telefonun gürültü engelleme işlevi çok başarılı değil, daha önce ben de aynı konuyla ilgili rahatsızlığımı yazmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116265479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 26 Nisan 2016; 18:12:46 >

• Birşey sormak istiyorum ülkemizde gri rengi mevcutmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDisko

Birşey sormak istiyorum ülkemizde gri rengi mevcutmu?

Cihazın bildiğim satışı yapılırken ki renkleri beyaz, mavi ve pembe ancak n11'de siyah, altın vs. birkaç renk daha kapaklar satılıyor. Ben beyazını alıp pil kapağı siparişi verdim ardından.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Hocam ben 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten samimi söylüyorum şuana kadar bir kere sıkıntı çıkarmadı. Pili bir günü rahat çıkarıyor. Ekran süresi ortalama 4 saat dikkatli kullanırsan 5 saat görebilirsin. Telefonun ahize sesi çok güzel , net ve kaliteli. Arka hoparlörüde aynı şekilde. Kamerasıda ortalama çok iyi birşey beklemeyin ama kötüde değil.Ön kamerası güzel zaten telefonun adı selfie Sen sor ben cevaplayayım hocam. Ama 3 ayda hiç bir sıkıntı çıkarmadı. 1 kere bile donmadı. Gayet güzel 1000 tlye gerçekten daha iyisi yok. Gm 5 filan hikaye sakın bulaşma. Kronik sorunu olmayan gayet kaliteli bir telefon zenfone selfie tavsiye ederim.

Eyw kardeşim. Ben hangi mağazadan alıyım garantisi onemli benim için garantisi teleservice yazmış bi arkadaşta sizde garanti asus mu?

Ben vatandan aldım. Garantisinin neresi olduğu pek umrumda değil açıkcası . Muhattabım vatan.

• quote:

Birşey sormak istiyorum ülkemizde gri rengi mevcutmu?

Mevcut hocam. Vatandan almıştım. Gold da vardı Kırmızıda vardı ben alırken. Ben gümüş tercih ettim, daha çok hoşuma gitti. Tavsiyem gümüş/altın renklerinden almanızdır. Bunların arka kapağı metal gibi görünür, dokunuşu hissiyatı metale yakındır. Tam emin değilim ama kırmızıda böyle olması lazım. Beyaz mavi filan dümdüz plastik sadece. O yüzden gümüş/altın almaya özen gösterin. Tavsiyelerim bu yönde
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    evet hocam ahize ile görüşme yaparken sesim kısık gidiyo şimdi değişim talebinde bulundum ortalama 15-20 gün dediler bekliyorum samsung galaxy young kullanıyorum hem gürültü engelliyo harici sesleri iyi yalıtıyor yani aynı zamanda karşımdakine sesim başarılı şekilde gidiyo zenfone selfienin tek sorunu ahize modundayken sadece alttaki mikrofon çalışıyo hem ortamdaki gürültü ordan gidiyo hem kendi sesim vede telefonda büyük olduğu için mikrofona uzak kalıyorum dolayısıyla sesim çok kısık gidiyo karşımdakiyle 5dakika görüşme yapıyosam 10 kez en az ne dedin sesin gelmiyor demesi rezil etti galaxy youngda bi kere bu sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

evet hocam ahize ile görüşme yaparken sesim kısık gidiyo şimdi değişim talebinde bulundum ortalama 15-20 gün dediler bekliyorum samsung galaxy young kullanıyorum hem gürültü engelliyo harici sesleri iyi yalıtıyor yani aynı zamanda karşımdakine sesim başarılı şekilde gidiyo zenfone selfienin tek sorunu ahize modundayken sadece alttaki mikrofon çalışıyo hem ortamdaki gürültü ordan gidiyo hem kendi sesim vede telefonda büyük olduğu için mikrofona uzak kalıyorum dolayısıyla sesim çok kısık gidiyo karşımdakiyle 5dakika görüşme yapıyosam 10 kez en az ne dedin sesin gelmiyor demesi rezil etti galaxy youngda bi kere bu sorunla karşılaşmadım

Hocam siz şanssızsınız galiba. Bende telefon görüşmelerinde hiç bir sıkıntı yok.

• Arkadaşlar şimdi mikrofon durumları olanlar var diye gördüm çoğunlukla, ilk başta bi güncelleme yap güncel ise yeniden başlat düzeliyor bnde de vardı bi sefer oldu yeniden başlattım düzeldi sabahta güncelleme geldi zaten sonra bir daha yaşamadım ben bu telefonu 5 aydır kullanıyorum müşteri hizmetleri ile garanti mükemmel onlar umrumda değil dersen zaten telefon 5 ay geçmesine rağmen hala mükemmel bir telefon bu fiyata daha iyisi yok telefon performansı mükemmel ama tek sorun yaşadığım uygulama snapchat telefona uyumlu olmadığı çok belli uygulama bazlı bir kasma var fotoğraf istemişsiniz Instagram: Blackboard_agit hesabımdan gir bak Aralıktan beri nerdeyse hergün fotoğraf çekip atıyorum Candy camera ile mükemmel bir çekim yapıyorsunuz

• Not Afraid kullanıcısına yanıt
    Asus zenfone selfie nin Kırmızısını kullanıyorum kardeşim ben oda metal gibi cazibe kırmızısı diye geçiyor farklılık isterlerse mükemmel bi tercih bnce gold sılver siyah bide cazibe kırmızısı bunlar dediğin gibi

• Zenfone Selfie artık Vodafone 4g uyumlu cihazlar listesinde! 4545 e 4bucakg yazıp gönderin (faturasıza 4gb, faturalıya 6gb, red tarifelerinde olanlara 10gb) hediye interneti alın. Buradan destek olan herkese çok teşekkür ederim, şikayetler sonuç verdi.

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116265479

Yukarıdaki mesajıma cevap verebilecek bir arkadaş yok mu?
  • İyi günler arkadaşlar
    2 sorum var cevaplarsanız sevinirim.
    1- Selfie nin çift hatlı modelini kullanan var mı? Aramalar sırasında kopma problemi yaşanıyor mu? Çift hatla ilgili herhangi bir sıkıntı var mı?
    2- Telefonun ekranı dış ortamda güneş ışığı altında nasıl performans gösteriyor. Örneğin karanlık sahneleri çok olan bir videoyu rahat izleyebilir miyiz?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Zenfone Selfie artık Vodafone 4g uyumlu cihazlar listesinde! 4545 e 4bucakg yazıp gönderin (faturasıza 4gb, faturalıya 6gb, red tarifelerinde olanlara 10gb) hediye interneti alın. Buradan destek olan herkese çok teşekkür ederim, şikayetler sonuç verdi.

Kampanya katiliminiz basari ile gerceklesmis olup Vodafone Supernet 4.5G teknolojisiyle uyumlu telefonunuzla internetin keyfini doya doya cikarmaniz icin,29.04.2016 00:13 itibariyle yurt icinde gecerli ucretsiz 4GBlik 4BUCAKG- 4GB internet paketi hattiniza tanimlanmistir. Paketinizdeki 4GBlik internet hakkini 29.05.2016 23:59:59 tarihine kadar 30 gun boyunca kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oytoon

İyi günler arkadaşlar
    2 sorum var cevaplarsanız sevinirim.
    1- Selfie nin çift hatlı modelini kullanan var mı? Aramalar sırasında kopma problemi yaşanıyor mu? Çift hatla ilgili herhangi bir sıkıntı var mı?
    2- Telefonun ekranı dış ortamda güneş ışığı altında nasıl performans gösteriyor. Örneğin karanlık sahneleri çok olan bir videoyu rahat izleyebilir miyiz?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Çift hatta problem yaşamadım.
    2- Hayır güneş altında karanlık sahnelerde kendinizi izlersiniz. Hangi ekran güneş ışığında siyah verebilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Zenfone Selfie artık Vodafone 4g uyumlu cihazlar listesinde! 4545 e 4bucakg yazıp gönderin (faturasıza 4gb, faturalıya 6gb, red tarifelerinde olanlara 10gb) hediye interneti alın. Buradan destek olan herkese çok teşekkür ederim, şikayetler sonuç verdi.

Emeginize saglik hocam.

• ozankoz O kullanıcısına yanıt
    Telefonun batarya performansı nasıl acaba?
    Telefondan herhangi bir memnuniyetsizliğiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytoon

Telefonun batarya performansı nasıl acaba?
    Telefondan herhangi bir memnuniyetsizliğiniz var mı?

Hocam wifi, 4g hep açık(çift hat), parlaklık otomatikteyken batarya bir günden fazlasını rahat çıkarıyor(Geçen hafta az kullandığım günlerde denedim 2. günü tamamladım). Şimdiye kadar
    sadece bir kere kendiliğinden ısındı, telefonu elime alınca farkettim batarya azalmıştı biraz(Android tecrübem çok yok, bazı telefon yorumlarında görüyorum uyku problemi dedikleri oluyor galiba).
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.