Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar iyi günler. daha yeni 2 gündür farkına vardığım asus zenfone selfie telefonum arama sırasında telefonu ekranı aşağı gelecek şekilde yani yüzüstü masaya koyduğumda titrerken arka kameranın üst tarafından yani üstteki güç tuşuyla arka kamera arasındaki kısımdan ses geliyor o kısma elimle bastırdığımda ses kesiliyor sizce bu durum normal mi sizde aynı durumu yaşıyormusunuz yoksa benim telefonda mı bir problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapiyon -- 29 Nisan 2016; 17:35:40 >
  • Arkadaşlar yok mu deneyen bu titreşim olayını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkarizma

Yardımınız için teşekkürler. Sanki intel işlemciler çok enerji tüketiyor gibi bir algı vardı. Selfie modelini düşünmem snapdragon işlemci olmasıydı.

Benim için kamera önemli değil fotoğrafla işim olmaz. stabilite, uzun şarj ve performans tercih nedeni. sanırım asus zenfone 2 32 gb ve 2,3 ghz modeli, selfiden daha iyi bir seçenek gibi durmakta.

Hocam alman gereken telefon zenfone max

• Telefonu alarak bende aranıza katıldım. Önerdiğiniz kılıf ve tamperli cam var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo10

Telefonu alarak bende aranıza katıldım. Önerdiğiniz kılıf ve tamperli cam var mı acaba ?

Hangi rengi aldınız?

• beyaz aldım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo10

Telefonu alarak bende aranıza katıldım. Önerdiğiniz kılıf ve tamperli cam var mı acaba ?

Kızılaydan taktırdığım 10 liralık cam ve 5 liralık şeffaf ince silikon. Bu telefon için en iyi kombinasyon bu bence. Kapaklı kılıf özellikli ama çok kalınlaştırıyor.Ve kaba duruyor.
  • Not Afraid kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok telefon kıran biri olduğum için bana sağlam lazım. Baktım n11'den falan ama pek gözüme çarpan olmadı. Burdan tavsiye verebilcek biri var mı ?
  • Ben de flip cover (arka kapağa entegre ön kapak) bakıyorum. Telefonu kalınlaştırmayan en iyi çözüm bu. Kullanan var mı?

•  Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆
     Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

buda benim kullandığım kılıf 30 liraya sefaköyden aldım. orjinal bulamadım silikon alcaktm oda uymadı çizilmektense böyle kullanmak iyi kalın olsada . ayrıca arkadan desteklemesiyle tvyi rahat izleyebiliyorum.

rihannayı bilerek yakalamadım.

• ARkadaşlar gri rengini nerde bulucam yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDisko

ARkadaşlar gri rengini nerde bulucam yaa

Hocam renk çok önemli değil arka kapak çıktığı için internetten istediğiniz rengi sipariş eder takarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Orijinalden alıntı: BlackDisko

ARkadaşlar gri rengini nerde bulucam yaa

Hocam renk çok önemli değil arka kapak çıktığı için internetten istediğiniz rengi sipariş eder takarsınız.

Aga ben almışken gri alayım diyorum ya
  •  Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆
  • Sterk Ultron X-1

telefonları çok kırıyorum dikkatsizim diyorsan bunu alabilirsin yada yurt dışından motorola droid turbo 2 getirt iki yıl içinde ekran kırılırsa bir seferlik ücretsiz yeniliyor firma

aslen Kyocera Tough DureForce çok dayanıklı incele ama bulamayacaksın büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 3 Mayıs 2016; 2:44:01 >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt
    Telefon lazım değil hocam teşekkürler :) kılıf lazım kalıplı baya kalın kolay kolay darbe almıcak bişey.
  • Arkadaslar benim bi arkadasim telefonumu incelerken ana ekrandaki saati yok etmis bi turlu geri getiremedim yardimci olur musunuz?

• anta kullanıcısına yanıt
    Wheater (hava durumu) uygulamasını devre dışı bırakınca saat kilit ekranından kalkıyor.

• Selamlar
    Çarşamba günü vatandan beyaz rengini alarak aranıza katıldım ..

Şimdilik 5 liralık normal jelatin yaptırdım damperli olanından getirecek telefoncu fakat sensörü engelliyor falan yazmışlar nette o nasıl oluyor bi açıklarmısınız Bir de kılıf ve cam önerirmisiniz lütfen
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.