Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hızlı şarj yokmu 2 saat süresi çok değilmi içinden çıkan Office programı yok mu peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Arkadaşlar, asusun diğer model telefonlarını kullananlar operatörlere modellerini kaydettirmişler bile. Bir biz kalmışız. Resimdeki şikayet yazısını bizim telefona uygun olacak şekilde düzenledim. 2 dakikanızı alır. Siz de şikayet kaydı açarsanız sorunu daha hızlı çözerler.

Selfie modeli için vodafone şikayet metni:

Telefonumun marka modeli: Asus zenfone selfie (ZD551KL). Telefonumun 4.5G desteği olmasına rağmen 4545'e 4.5G yazıp yolladığımda cihazınız 4.5G uyumlu değildir yanıtı geldi. Kullandığım marka ve modelin Vodafone 4.5G uyumlu cihazlar listesine eklenmesini arz ederim.

Şikayet etmek için:https://sikayet.btk.gov.tr

Şikayet edip sorunu çözülen farklı asus modeli kullanıcısı:
     Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

Bunun bana ne faydası var? Ben zaten 4g bağlanıyorum?
    Telefonumuz vodafonun 4.5g uyumlu cihazlar listesinde olmadığı için 4-10 gb hediye internetli 4bucakg kampanyasından faydalanamıyoruz. Bu durum değişmezse ileride yapılacak kampanyalardan da yararlanamayacağız.

@bha41 mantıklı ve yapıcı bir cevap aldığım için ben teşekkür ederim. Tekrar alıntıladım ki yeni sayfada da gözüksün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şikayet başvurusunu yaptım sağolun.
  • Hadi arkadaslar vodafonelular ayirsin 5 dksini

• Arkadaşlar bir ricam var,
    Zenui başlatıcınının bir önceki sürümünde (2.2.0.12_160303) okunmamış sayısı rozeti Whatsapp, Facebook Messenger vb uygulamalar için çalışmıyordu.
    Zenui Tercihler - Okunmamış Sayısı Rozeti menüsündeki Zenui başlatıcıya diğer uygulamalar için izin verilen bölüm kaldırılmıştı.
    Ayrıca Ayarlar - Ses Ve Bildirim - Bildirime erişim menüsü altında da Zenui Başlatıcı görünmüyordu.

Yeni bir sürüm çıkmış (2.2.1.10_160406), bu son sürüme güncellemiş olan bir arkadaş, şu yukarıda bahsettiğim ayarlar var mı, okunmamış sayısı 3.parti yazılımlar için çalışıyor mu, bir kontrol edebilir mi?

Ayrıca siz de, ortam seslerinin karşıya çok gittiğiyle ilgili şikayet alıyor musunuz, görüşme esnasında?
    Sanki gürültü engelleyici mikrofon hiç çalışmıyormuş gibi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba
    Bende yeni bir zenfone selfie kullanicisiyim.
    Bir sorunum var bir turlu halledemedim umarim bilgisi olan arkadaslar vardir
    Facebook ve facebookmessenger uygulamasindan bildirimler sorunsuz geliyor ama swarm instagram twitter ve oynadigim bazi oyunlardan bildirimler gelmiyor.
    Onceki telefonumda sorunsuz geliyordu ama bunda gelmiyor
    Ayarlara baktigimda bildirimlere izin ver secenegi secili ama yinede gelmiyor

Simdiden tesekkurler

• Paysage kullanıcısına yanıt
    bana geliyor ancak pil tasarruf modları engelleyebiliyor.normali seçip bekleyin bakalım gelecek mi .?
  • beyler zenfone 2 ve selfie arasında kaldım ne dersiniz?
  • Guc tassaruf modu hizli başlata gelmiyor mu arkadaşlar

• telefonun siyah çerçeve kısmında ufak göcükler oluşmaya başladı nasıl oldu bilmiyorum bu yüzden telefona kılıf arıyorum orjinal flip cover kılıf yokmu bizim telefona göre zenfone 2 laser kılıfı alsam uyar mı?
  • Bu üst taraftaki mikrofon çalışıuor mu sizde daha yeni aldım konuşurken sıkıntı oluyo

• Fotoğrafını çekebilir misin? Merak ettim. Duruma göre biz de önlem alalım

• Ayni sikinti bende de var hatta teli aldigimda da boyleydi.

• Mikrofon ayarı yokmu arkadaşlar ses kaydedicisinden deniyorum alt ve üsteki mikrofonda sorun yok birisini arayınca üst mikrofon tamamen kapanıyo hopörlörü açınca sesim gidiyo kapalıyken az gidiyo sizinde aynı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Fotoğrafını çekebilir misin? Merak ettim. Duruma göre biz de önlem alalım

Kamerayla ceksem gorulmez belli olmaz cok ufak ince sadece temas halindeyken dikkatli bakinca gorulebilir simdilik isportadan bi flip cover kilif aldim cizilme gocme olmasin diye

• Arkadaşlar cihazın sorunları varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevenin yukarı bakan kısmı, ekranın çevresi diyorsanız aynı ufak eziklikler bende de vardı. Çok ince göçükler. Çok dikkatli bakılırsa fark ediliyor. Üretim bandında veya distribütörde hazırlanırken vs. olmuştur diye tahmin ediyorum.

• Aranızda ekranı kırmayı başaran var mı? (10 liralık dandik koruyucu vardı) Garanti kapsamına alacaklarını sanmıyorum. Telefoncuya mı yaptırsam servise mi versem derken 1 ay geçti çatlak ekranla kullanıyorum. Ne yapsak? Yedekte telefon da yok kaç günde hallolur acaba?

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Evet o bolgelerinde var ama bende sonradan olustu kutudan ciktiginda yoktu eminim.arka kapaginin kalitesi on siyah cercevede yok muhakkak kılıf sart. asus yanlis yapmis burda biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackDisko

Arkadaşlar cihazın sorunları varmı?

Yokmu cevap vericek yardımcı olcuak bende almak istiyorumda
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.