Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefin icin duzgun kırılmaz ekran koruyucu var nmi bir tane almistim iyi cikmadi koselerden kakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdanşato

Bu telefin icin duzgun kırılmaz ekran koruyucu var nmi bir tane almistim iyi cikmadi koselerden kakti

Aynen hocam. Bende nemden filan diye düşünüyordum. Kızılaydan takdırıyordum ben 10 liraya Dandik biraz. Ben şuan çıkardım takmayı düşünmüyorum. Şeffat silikon var , ekran gorilla glas 4 zaten, bir nebze korur diye düşünüyorum.
  • Asus Selfie den bir adette ben aldım ama henüz Artvin Şavşat ta kılıf ve kırılmaz cam bulabilmiş değilim
  • Evet beyler s7 aldığım için selfieden ayrılık vakti geldi aldığım fiyattan çok uyguna verebilirim varmı isteyen?

ayrıntılar ilanda :http://forum.donanimhaber.com/m_115846124//tm.htm#115846124
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Bu telefin icin duzgun kırılmaz ekran koruyucu var nmi bir tane almistim iyi cikmadi koselerden kakti

Aynen hocam. Bende nemden filan diye düşünüyordum. Kızılaydan takdırıyordum ben 10 liraya Dandik biraz. Ben şuan çıkardım takmayı düşünmüyorum. Şeffat silikon var , ekran gorilla glas 4 zaten, bir nebze korur diye düşünüyorum.

Markası newface miydi kırılmaz koruyucunun ben bircok telefoncuya baktım hepsi aynısıni satiyor. Tekrar alsam aynisi olacak. Bende aliskanlik olmus ekran koruyucu olmadan kullanamiyorum.Daha onceki telefonlarimida oyle kullandim. Diger telefonlar gibi baska koruyucu bulamadim.Sizin gibi telefoncuya taktirdim onun taktiginda sorun yoktu 2 gun sonra koselerden acildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdanşato -- 5 Nisan 2016; 13:28:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Markası newface miydi kırılmaz koruyucunun ben bircok telefoncuya baktım hepsi aynısıni satiyor. Tekrar alsam aynisi olacak. Bende aliskanlik olmus ekran koruyucu olmadan kullanamiyorum.Daha onceki telefonlarimida oyle kullandim. Diger telefonlar gibi baska koruyucu bulamadim.Sizin gibi telefoncuya taktirdim onun taktiginda sorun yoktu 2 gun sonra koselerden acildi

2 sinde farklı taktı ama ikisindede aynısı oldu hocam. ilkinde köşelerinden kalkıyordu hemde cam kayıyordu bir gün sağ tarafa doğru bir gün sola doğru. en sonunda çıkardım. son taktığım ise 1 hafta sonra kalktı. biraz daha kullandım onuda söktüm yaza kadar takmayı düşünmüyorum. şeffaf slikonla mutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sim2yi data hattı olarak kullaniyordum. "Tercih edilen data hattı sim1 olarak değiştirildi" diye kafasına göre mesaj geldi durup dururken. Neyse ki sim1i deaktif yapmıştım. Aman dikkat. Aynı şey başına gelen var mı?

• Cm13 kullanan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj gelince bildirim ışığı falan yanıyor mu öyle bir özellik var mı bu telefonda
  • deep55 D kullanıcısına yanıt
    Evet var ama renk ayarı yok

• Merhaba arkadaşlar telefonu Ocak ortasında falan aldım ben kulaklık mükemmeldi ama bugün biri ses vermemeye başladı napsam garantiye mi veriyim? Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz0734 -- 7 Nisan 2016; 19:07:12 >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom

• kutudan kulaklık çıkmıyor mu ? incelemelerde göremedim test ürünü incelemişler hep
  • bu telefon ne kadar ekran suresi veriyor? şarj 3 saatte hemen bitiyor mu? internete girince 5 saati görmez mi
  • Bu aralar 5 saati zorluyorum ben

• Bende 4g ye geçildiğinden beri 4 saat alıyorum. Biraz daha düzgün kullansam 5 i zorlarım gibime geliyor.
  • 5saat fena değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazin selfie kamerası note 5 gibi genis acilimi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Bu cihazin selfie kamerası note 5 gibi genis acilimi arkadaşlar

Değil hocam yukarı doğru balık gözü olmuyor. Oluyorsa da farketmedim. Ama dediğim gibi yani olsa farkedilirdi sanırım
  • selfie panaroma özelliği var
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.