Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam benim anlamadığım başka operatörlerde neden bu sorun olmuyor. avealı olan herkes selfie'yi iade mi edecek bu şekilde. diğer operatörlerde bu sorun yoksa eğer aveanın/telekomun çözmesi gereken bi konu bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni vigo

hocam benim anlamadığım başka operatörlerde neden bu sorun olmuyor. avealı olan herkes selfie'yi iade mi edecek bu şekilde. diğer operatörlerde bu sorun yoksa eğer aveanın/telekomun çözmesi gereken bi konu bu bence.

Hocam sadece aveada sorun yok bütün operatörlerde aynı sıkıntı var ben sadece avealıyım diye avea denk geldi belki turkcell de vodafonede de aynı sıkıntı olacak denemek lazım aveadan başka operatör kullanan varsa onlarda bi denesinler illaki ortaya çıkar.
  • Arkadaşlar ben vodafone kullanıyorum 4.5 G ye geçiş için sms attığımda sim kartınız uyumlu telefonunuz uyumlu değildir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Arkadaşlar ben vodafone kullanıyorum 4.5 G ye geçiş için sms attığımda sim kartınız uyumlu telefonunuz uyumlu değildir diyor.

Hocam işte sizlerde asusla görüşün bizim telefonların hepsinde operatörler imei eşleştirmesi yapamıyor onun için asus teknik desteği arayıp bilgi verin şikayet kaydı oluşturun 1 nisana kadar yapmak zorunda olacaklar yapamadıkları takdirde iade alacaklar.
  • Ben de vodafone luyum uyumlu değil diyor ama hiç bir şey yapmazsam nolur sadece 4.5 g den yararlanamaz mıyım yoksa bazı şeyleri de etkiler mi bilen var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaosium

yok hocam hepi gayet düzgün bende.
    o şekilde de bildirimler geç geliyor ama ya normal modu kullanıyorum. ilk aldığımda çabuk bitiyor gibi geldi şarjı ama sonra dan baktım bir günü rahat çıkarıyor wi-fi, mobil veri hiç kapatmadığım halde üstelik oyun falan da oynuyorum gün içinde çok rahat çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapiyon -- 24 Mart 2016; 0:16:37 >
  • Arkadaşlar rehberi facebook ile nasıl senkronize ediyoruz. Telefonu yeni aldım bir turlu beceremedim.

• Asus'tan gelen cevap:

Merhaba ..... Bey,

Talebiniz için teşekkür ederiz.

............ seri numaralı Zenfone Selfie cihazınızın 4,5G desteği bulunmaktadır. GSM operatörünüzde bulunan listenin hatalı olmasından kaynaklanan bir problem yaşanıyor olabilir. Konu hakkında gsm operatörünüz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
    ASUS Müşteri Hizmetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni vigo

Asus'tan gelen cevap:

Merhaba ..... Bey,

Talebiniz için teşekkür ederiz.

............ seri numaralı Zenfone Selfie cihazınızın 4,5G desteği bulunmaktadır. GSM operatörünüzde bulunan listenin hatalı olmasından kaynaklanan bir problem yaşanıyor olabilir. Konu hakkında gsm operatörünüz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
    ASUS Müşteri Hizmetleri

Banada aynı cevap verilmişti hocam. Demekki soran çok ve bu mesajı hazırlamışlar.
  • Not Afraid kullanıcısına yanıt
    hocam iyi hoş da gms operatörümüz de herhangi bir dönüş yapmıyor ki şöyle böyle diye. liste nasıl hatalı olabiliyor ya da düzeltilmiyor çok soran varsa anlamadım ben bu işi.
  • nfc destegı yarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MNC78

nfc destegı yarmı

Yok
  • arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ancak zenfone 2 mi yoksa zenfone selfie mi kararsız kaldım ve birçok selfie modelinin kutu açılımında kulaklık çıkmıyor bu doğrumu birde donma kasma gibi kronik sorunlar varmı ben yaklaşık 2 yıldır fonepad 7 kullanıyorum ilk zamanlar iyidi ama artık sürekli hata veriyor hiçbir uygulama açmaz oldu uzun süreli kullanılacak bir cihaz arıyorum fazla bütçede yok malesef
  • -blackwhite- kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çıkıyor. Hem de gayet kaliteli. Yurtdışında çoğu ülkede çıkmıyor. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de distribütör aracılığıyla gelen telefonlarda kulaklığı mecbur tuttular.

• Arkadaşlar bu imei eşleştirilmesi ile ilgili sizlerde kontrol edin operatörünüzü arayın ve hangi marka cihaz kullandığınızı sorgulatın eğer selfie görünmüyorsa mutlaka asus a bilgi verin çalışma yapılsın.
  • Geçen çarşamba günü anneme ve babama aldık güzel telefon. Şimdi Asus çağrı merkezi ile görüştüm 4.5G konusunda. Kayıt aldıklarını ilgileneceklerini söylediler. Lazer serisinde de böyle bir şey olmuş çözülmüş diye söyledim onayladı bunu da çözeceklerini söylediler. Yine de çözülememe durumunda para iadesi olacak mı diye sordum ama olumsuz cevap verildi. Eğer çözülemez ise tüketici mahkemesine başvuru yaparsak para iadesi alabilir miyiz arkadaşlar?
  • Sensör arızasından dolayı geçen cumartesi servise yolladım son testte yazıyor bu kadar sürede onarılması hayret ettirdi yazılımsalmıydı acaba?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆
  • Telefondan memnun olan var mı ? Güzel mi ? Kasma falan var mı ?
  • Ben memnunum güzel

• Telefonun sensör arızası sorunu 2gün de giderilmiş, inş yazılımsal sorundur
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.