Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eray0909

Telefondan memnun olan var mı ? Güzel mi ? Kasma falan var mı ?

Hiç bir sıkıntısı yok hocam . 3 aydır kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.
  • Not Afraid kullanıcısına yanıt
    Cihazınız hangi renk? Hangi renk çeşitleri var?
  • Gri olan çok hoş fiyat olarakta en pahalıdı o zaten ama 4.5G olayı hala çözülmedi bu çok büyük bi sorun ben bugün görüstüm asusla olayı aveaya yıkmaya çalışıyolar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben dün açtım 4.5 G var sıkıntı yapmayın uyumlu değil diyordu şimdi uyumlu diyor performans da güzeldi rahat olun 😂

• Alcatraz0734 A kullanıcısına yanıt
    Hangi operatorde denedin dostum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anta

Gri olan çok hoş fiyat olarakta en pahalıdı o zaten ama 4.5G olayı hala çözülmedi bu çok büyük bi sorun ben bugün görüstüm asusla olayı aveaya yıkmaya çalışıyolar..

bende asusla görüştüm operatör vs dedi dedim ki 3 farklı operatörden de denedim hiç bir operatör benim hangi telefon kullandığımı çekemiyor yani imei eşleştirmesi yapılamıyor diyor. Benim hattım avea ve ben *999# yapınca işlemi şuan gerçekleştiremiyoruz diyor.
  • Evet bende an itibariyle 4g yi gördüm. Şöyle bir yol izledim. Dün gece ve sabah halen daha h+ idi. Bende az önce telefonu kapattım ve ilk önce bataryayı çıkarıp telefonun power düğmesine bir süre basılı tutarak içindeki elektriği boşalttım. Sonra bataryayı takarak telefonu açtım ve 4g karşımda. Bu arada hattım vodafone.
     Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xby28 -- 1 Nisan 2016; 11:22:29 >

• Ahmet2353 kullanıcısına yanıt
    vodafone'da sorun yokmuş demek ki sorun sadece avea'da zaten kaç kere yazdım ettim herhangi bir dönüş hiç yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaosium -- 1 Nisan 2016; 9:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni vigo

vodafone'da sorun yokmuş demek ki sorun sadece avea'da zaten kaç kere yazdım ettim herhangi bir dönüş hiç yapılmadı.

Şuan bendede 4g yazıyor h+ işreti yerine 4G yazıyor ama benim takıldığım konu avea neden hangi telefon marka modeli kullandığımı göremiyor *999# yapınca normalde servis ayarlarını yollaması gerekir ama işlemi şuanda gerçekleştiremiyorum diyor
  • Ahmet2353 kullanıcısına yanıt
    avea'dan gelen mesajda 4.5G servisiniz açılmıştır ancak telefonunuz 4.5G'yi desteklememektedir diyor. bir de kampanyalı telefonlar için mağazalara bekliyormuş. hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni vigo

avea'dan gelen mesajda 4.5G servisiniz açılmıştır ancak telefonunuz 4.5G'yi desteklememektedir diyor. bir de kampanyalı telefonlar için mağazalara bekliyormuş. hadi bakalım

Senin telefon modelini asus görmüyor işte müşteri hizmetlerini arayın ve şebeke sıfırlaması yapın bakın aynen benim dediğim gibi olacak
  • Benimki Vodafone ama uyumlu degil diyor

• Ups kargoyu yanlış dizmiş ulan bi işimizde düzgün gitsin be
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Benim hattımda vodofone 4g yazısı var ama 4545 e mesaj gönderdiğimde cihaz uygun değil diyor. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda olumsuz cevap verdi. Asus da vodofone a bildirdik 2 hafta içinde hallolacak dedi.

• 4g baglanti var ama hizi yok

• kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt
    O zamana kadar kampanya bitmese bari

• Ben ankarada 40 mps gördüm vodafoneyle arkadaşlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 67 mps gordu 4g acıkke n
    Bu mesaja eklenen görseller:

• bu resim az önceki asus selfi model benimki

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.