Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sormak istedigim telefon 4.5g uyumlu mu değilse cok üzülürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrull2

Merhaba beyler telefonu alalı 1 ay kadar oldu telefonda tek sıkıntı var o da Snapchatte, ben telefonu sırf 13 mp ön kamerası var diye aldım normal kamera gerçekten çok net ancak snapchat uygulamasında telefon odaklama yapmıyor, telefonun dahili ön flaşını kullanmıyor ve görüntü kalitesi gerçekten çok kötü.
    Asus desteğe başvurdum sorunun uygulama kaynaklı olduğunu söylediler snapchatten destek aliyim diyorum destek sayfası açılmıyor ne yapmam gerekir bi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ?

Hocam şuan ön kamera flaş desteği hiç bir telefon için yok diye biliyorum. Ön kamerada auto focus olduğu için odaklıyor. Bunuda istediğin şekilde ayarlıyamıyorsun. Şuanlık bunun için çözüm ön arka kamera arasında geçiş yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: anta

Benim sormak istedigim telefon 4.5g uyumlu mu değilse cok üzülürüm

Destekliyor hocam. Mobil veriye girdiğinde görünür. Veya en basitinden kutu üstünde yazıyor.
  • Arkadaşlar birşey soracağım. Benim kulaklığın bir tarafı çalışmıyor. İlk aldığımda farketmiştim kulaklıkların biri çok hafif bir kaç mm uzundu diğerine göre. Garantiye göndersem yaparlar mı yoksa ucuz bir şey için uğraşmaya değmez mi ?
  • Bence hakkını ara , orjinal kulaklığı çok kaliteli ses veriyor
  • anta kullanıcısına yanıt
    ön kamera odaklama yapıyor bende , ekrana dokununca hızlıca yapıyor odaklamayı.
  • Ben de aranıza katıldım. Telefon çok güzel. 32 GB çift sim kart model. Android 5.0 yüklü. Güncelleme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Ben de aranıza katıldım. Telefon çok güzel. 32 GB çift sim kart model. Android 5.0 yüklü. Güncelleme var mı?

Var hocam. Ama sürüm yükseltmesi değil. Performans , stabilite ve bugları gidermek için güncellemeler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Ben de aranıza katıldım. Telefon çok güzel. 32 GB çift sim kart model. Android 5.0 yüklü. Güncelleme var mı?

Var hocam. Ama sürüm yükseltmesi değil. Performans , stabilite ve bugları gidermek için güncellemeler var.

Bilgisayardan indirip yükledim. Teşekkürler. Telefondan gözükmüyordu.

• arkadaşlar herkese merhaba. hangi güç tasarrufu modun da kullanıyorsunuz ?? hangisi daha verimli acaba ??
  • Bir sorum var ama bakalım anlatabilecek miyim?
    Tam ekran arama aldığınızda, yuvarlak içindeki arayan fotoğrafı etrafında göz kırpıp, yanan sönen 2 çember var ya onun tekstürleri sizde de bozuk ve şekilsiz gibi mi çıkıyor? Aynı şekilde cevaplama/reddetme barındaki hareket ettirdiğiniz yuvarlağın etrafındakiler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapiyon

arkadaşlar herkese merhaba. hangi güç tasarrufu modun da kullanıyorsunuz ?? hangisi daha verimli acaba ??

Ben normalini yani aglari uykudayken devre disi birakmayani kullaniyorum

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    yok hocam hepi gayet düzgün bende.
  • Peki teşekkürler, bende bir problem var o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu gün telefonumda bi problem oluştu. "telecom service durdu." diye bi sorun çıkıyor karşıdan gelen aramalar iptal oluyor. Bilgisi olan var mı yada aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • arkadaşlar, evde kullandığım ev sinema amfisini normalde telefona indirdiğim bir uygulama ile wi-fi üzerinden kontrol edebiliyordum.
    fakat selfie ile indirdiğim program devamlı bağlantı hatası veriyor, aynı uygulamayı ipad e indirdim, orada sorunsuz çalışıyor ve cihazı
    tabletten kumanda edebiliyorum. telefonumdan bunu neden yapamadığımı açıklayabilecek biri olursa sevinirim.
  • Asus bi güncelleme atmış bakalım neyin nesi

• Arkadaşlar herkese merhaba dün başıma bi olay geldi sizlerle paylaşayım sizlerde deneyin. Ben avea kullanıcısıyım ve 4.5 g için gittim bayiye kart değişikliğine msj felan attık gelen msjda desteklemediği söylendi sonra müşteri hizmetleri ile görüştük ama orda asıl şok ile karşılaştım telefonum selfie değilde önceki telefonum hala görünüyordu daha sonra müşteri temsilcisi kartımı başka telefona takıp açtıktan sonra tekrar selfie ye takın ve öyle arayın dedi aradım benim sinyal cartı curtunu sıfırladı kapat aç telefonu dedi yaptım ve tekrar aradım ama imei eşleşmesi alamıyoruz dediler şikayet kaydı oluştu ve saatler sonra genel merkezinden arandım dedilerki asus ile görüşün ve operatör genel merkezinden arandığınızı ve telefonun imei eşleşmesi yapılamadığını gerekli işlemi yapmalarını söyleyin bende asusu aradım durumu anlattım ve kayıt aldılar ve işlemi yapmaya çalışacaklarını söylediler 1 nisana kadar halledemezlerse ücret iadesi yapıp telefonu geri alacaklarını söylediler. Sizlerde bilin ve test edin 1 nisana kadar mutlaka yapın ki olası bir iadede zorlanmadan paranızı alabilesiniz. Saygılar..

• Ahmet2353 kullanıcısına yanıt
    aynı konuda defalarca avea(tt) yazmama rağmen herhangi bir cevap alamıyorum ben de. mesaj atıyorum işleminiz gerçekleştiremiyor diye cevap geliyor. ne zaman düzelecek ne yapacaklar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni vigo

aynı konuda defalarca avea(tt) yazmama rağmen herhangi bir cevap alamıyorum ben de. mesaj atıyorum işleminiz gerçekleştiremiyor diye cevap geliyor. ne zaman düzelecek ne yapacaklar acaba

Hocam sizin asusu aramanız gerekir ve aradığınızda söyleyin operatörün genel merkezinden arandım imei eşleştirilmesi yapılamıyor ve asusun düzeltmesi gerekir diye ve asusun bu sıkıntıyı 1 nisana kadar yapması lazım eğer yapmazsa iade hakkımız doğacak
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.